About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.693
Likes
16.680
Καλός ο Σέσκο αλλά η ομάδα Λούζερ!
Πριν το παιχνιδι τους ειχα για 3 γκολ αλλά οι Πορτογάλοι μ@λ@κιζονταν και παραλιγο θα παθαιναν το καζο και θα γελαγε και ο καθε πικραμενος..

Κουρασμενοι ειναι ολοι τους δεν εξηγειται αλλώς.. καντε το Νοέμβριο ρε να κανουνε και προχριστουγεννιατικο τουρ ο κοσμος..
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.172
Likes
46.224
Επόμενο Ταξίδι
?
Τελικά ηταν φαβορί οι Ολλανδοι αλλά δειξτε κατι πιο πριν βρε Ολλανδοί..
Και το επιβεβαίωσαν με πολύ πειστική εμφάνιση. Δε ξέρω που μπορούν να φτάσουν, μακάρι και στην κατάκτηση για μένα αν και το θεωρώ απίθανο, απλά λέω το θέλω μου.
Πολύ κακοί οι ρουμανοι, νομίζω οτι τα έδωσαν ολα στο όμιλο κι έμειναν απο καύσιμα.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.783
Likes
51.148
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πολύ ωραίο και συναρπαστικό ως το 94 παιχνίδι, από κει που ίσως να μη το περιμέναμε. Δικαίως στους 8 οι Τούρκοι.
Δικαίως; Ταμπούρι έπαιζαν, με άθλια άμυνα, οι τελικές ήταν 21-6 υπέρ των Αυστριακών, που έχασαν τα άχαστα παρότι έφταναν στην αντίπαλη περιοχή όποτε ήθελαν. Προοδευτική επί Νίκου Σούλη θύμισε η Τουρκία, απλά ευτύχησε να βάλει το δεύτερο γρηγορότερο γκολ όλων των εποχών, κι αυτό από κόρνερ, όχι ότι είχε καμία δημιουργία στο παιχνίδι.
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.912
Likes
27.232
Παρασκευή 5 Ιουλίου
19:00 Ισπανία – Γερμανία
22:00 Πορτογαλία – Γαλλία

Σάββατο 6 Ιουλίου

19:00 Αγγλία – Ελβετία
22:00 Ολλανδία – Τουρκία
Με έντονο χρώμα οι ομάδες που πιστεύω θα περάσουν.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.693
Likes
16.680
Χθες μολις μπήκα σπιτι ανοιγω TV και αμεσως μειωνει εκεινη τη στιγμη η Αυστρία.. μετα εβλεπα ταμπουρι η Τουρκία και φυσικά όλες οι ας πουμε δευτεροκλασατες ομαδες το ιδιο θα έκαναν.. εβγαιναν που και που ομως πολύ επικινδυνα στην επιθεση.. δεν εχω συνολικη εικόνα αλλά δεν μου γεμιζει γενικά το ματι για πιο ψηλά η Τουρκία.. οποτε βλέπω Ολλανδια με την προυποθεση να παρουσιαστει οπως προχθες που φανηκε να παιρνει μπρος και οχι οπως ηταν στους ομίλους, νωθρη..

Τωρα σε αυτη τη φαση βεβαια των 8 ειναι πολύ δυσκολο πια να κανεις προβλεψη για το ποιοι θα περάσουν .. Στο καλυτερο και ισως πιο αμφιρροπο ματς, το ποδόσφαιρο θελει Ισπανία και γω βεβαια αλλά θα πω Γερμανία γιατι εχουν αποδειξει πολλες φορες οτι παρολο που δεν ειναι καλυτεροι τα καταφερνουν με το πεισμα τους και παιζουν και στην εδρα τους αν και αυτό μερικές φορές ειναι μπούμερανγκ..

Πορτογαλία αν ηταν οπως προχθες αντε γεια και κλάμα πάλι.. οχι οτι οι Γάλλοι κανουν τρελά πραγματα αλλα πιστευω λογω πχιοτητας πιο πολύ και οχι λογω εικονας οτι θα περάσουν .. Γαλλία λοιπον..


Αγγλία Ελβετία α χα χα χα .. ουτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.. εντάξει εδω υπάρχει κατάρα να το πω, κάρμα ισως δεν ξέρω .. πολύ πιο ποιοτικοι μεν οι Αγγλοι αλλά πολλές φορες "φλυαρουν" με σεντρες (το χουι βγαινει μετα την ψυχή) και η αλήθεια ειναι οτι ξεκάθαρα δεν μπορω να δω (ειναι και η σφαιρα θολή) .. ως ξεκαθαρο φαβορί θα έλεγε κάποιος Αγγλία (ενταξει και πολλοι θα γελάγανε) αλλά αυτη η Ελβετία εχει το κατι τις και ειναι συναρπαστικό .. λέω Ελβετία για την ίντριγκα κυριως..

Ελατε να εκτεθούμε οοοοοολοι...αντε ενας ενας..
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.172
Likes
46.224
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταμπούρι έπαιζαν, με άθλια άμυνα, οι τελικές ήταν 21-6 υπέρ των Αυστριακών, που έχασαν τα άχαστα παρότι έφταναν στην αντίπαλη περιοχή όποτε ήθελαν. Προοδευτική επί Νίκου Σούλη θύμισε η Τουρκία
Καμία σχέση, είχαν ένα αμυντικό πλάνο και το υποστήριζαν, βγαίνοντας και πολύ καλά στην κόντρα. Λογικό να παίζουν έτσι όταν είναι 2-0 μπροστά και έχουν ν' αντιμετωπίσουν μια καλή ομάδα. Βέβαια μ' ένα μεγαθήριο μπορεί να το πληρώσουν. Η Αυστρία είχε φάσεις (με αποκορύφωμα την τελευταία) αλλά μη τρελαθούμε, δε μπορεί να πει κανείς ότι τους αδικεί το αποτέλεσμα.

ως ξεκαθαρο φαβορί θα έλεγε κάποιος Αγγλία
Καθόλου ξεκάθαρο φαβορί, αν κάνει την ίδια εμφάνιση μ' αυτές που έκανε έως τώρα θα πάρει πόδι, οι Ελβετοί έδειξαν ότι έχουν καλή ομάδα.

Πορτογαλία αν ηταν οπως προχθες αντε γεια και κλάμα πάλι.. οχι οτι οι Γάλλοι κανουν τρελά πραγματα
Είναι πολύ κακοί και οι δύο, βέβαια η Πορτογαλία το 'χει χάσει το όλο θέμα από τη στιγμή που επιμένει να παίζει για τον CR7, κάτι που δε σχολιάζει κανείς, όπως και τον Πέπε που να μη τον χαρακτηρίσω. Με τη νοοτροπία αυτή δε πας πουθενά, κρίμα για το τεράστιο ταλέντο που έχει σαν ομάδα.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.693
Likes
16.680
Καθόλου ξεκάθαρο φαβορί, αν κάνει την ίδια εμφάνιση μ' αυτές που έκανε έως τώρα θα πάρει πόδι, οι Ελβετοί έδειξαν ότι έχουν καλή ομάδα.
Γι αυτο λέω πολλοι θα γελάνε αλλά οταν εχεις στις ταξεις σου Μπέλινχαμ, Κειν, Φοντεν, Σακά, Ραισ, Μεινού και τοσους άλλους δεν μπορει να μην εισαι φαβορί απεναντι στην Ελβετια των Τσάκα Στεργίου κλ Η Ελβετία εχει ομως καλυτερο συνολο εως τωρα και φαινεται να πειθει παραπανω.. θα δουμε .. Αγγλία ειναι αυτη και ποτε δεν ξερεις..
 

Señor_Nada

Member
Μηνύματα
1.581
Likes
8.751
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Σχετικά με προγνωστικά. Βλέπω τελικό Γερμανία Αγγλία και το σηκώνουν οι Γερμανοί. Ιδανικά δεν θα ήθελα καμία από τις 2 ομάδες στον τελικό.

Δεν θέλω με τίποτα να πάει τελικό η Ισπανία και ακόμα περισσότερο να το σηκώσει. Όχι ότι με χαλάει η ομάδα, ίσα ίσα συμπαθητικοι είναι οι πιτσιρικάδες, απλά 14 Ιουλίου θα είμαι στη Μαδρίτη και δεν θέλω να γίνεται κόλαση. Προφανώς δεν είμαι παρτάκιας. Αυτό εξυπακούεται.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.693
Likes
16.680
Ρε σεις εχουμε και κοπα Αμερικα .. καλα οι ωρες ειναι κατι 4 το πρωι τι να δεις ..

Ειναι τωρα στη φαση των 8 με τα παρακατω παιχνιδια..

Αργεντινή-Ισημερινός (4/7)
Βενεζουέλα-Καναδάς (5/7)
Ουρουγουάη-Βραζιλία (6/7)
Κολομβία-Παναμάς (6/7)

για να δουμε και κει τι θα γίνει.. ενταξει φαβορι εδω ειναι ο Μεσι και η παρεα του.. αλλά ακουω οτι η Βενεζουέλα πάει πολύ καλά η δε Βραζιλια οχι και τοσο..

Διοργανωτρια χωρα ειναι η ΗΠΑ και ακολουθει παρομοιες ημερομηνιες με το EURO..
 

Nikos86

Member
Μηνύματα
555
Likes
4.133
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
Λοιπόν προβλέπω:

Γερμανία . Αυτο θέλω κιόλας. Εντάξει Ισπανία ποδοσφαιρικά ποτέ. Από μένα είναι όχι. Δεν γουστάρω ισπανικό ποδόσφαιρο καθόλου. Ακόμα κι όταν παίζουν καλά και ουσιαστικά το ποδόσφαιρο τους μου φαίνεται άνευρο. Διαχρονικά αντιπαθείς για μένα.

Γαλλία . Αντιπαθείς κι οι δυο ομάδες αλλά μια ομάδα που ψάχνει επίμονα τον αντιπαθητικό Misstiano Penaldo όπως τον αποκάλεσε και το BΒC, καταφέρνει και γίνεται πιο ανυπόφορη κι από τη Γαλλία. Προτιμώ με ελαφρά τη καρδία Γαλλία. Βασικά πιο πολύ προς το αδιάφορο μου είναι ποιος θα κερδίσει.

Ολλανδία . Προτιμώ Ολλανδία. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο τους διαχρονικά.

Ελβετία . Εδώ είναι το μόνο που προβλέπω διαφορετικά από αυτό που θέλω.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.368
Μηνύματα
890.365
Μέλη
39.042
Νεότερο μέλος
christinapapac

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom