dik-7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θα δειξει!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησια μπορα μπορα
Οπως είπε και ο @Nikos86 οι περισσότεροι στηρίζουμε Αργεντινή όχι γιατί είχαμε φανέλα του Αρντιλες στην κούνια μας ή επειδή συμπαθούμε τον λαό, αλλά επειδή θέλουμε να σηκώσει την κούπα ένας εκ των κορυφαιων ποδοσφαιριστων, ο Μεσι.
Μα δεν το πήρε ο Κροιφ , δεν το πήρε ο Ροναλντο θα μου πείτε. Ε και; Δεν πρεπει να το.παρει ούτε ο Μεσι;
Η φετινή Αργεντινή δηλαδή είναι χειροτερη από την Γαλλία που για εμένα στο φετινό μουντιάλ δεν έχει δείξει και πολλα;
Η Βραζιλία έπαιξε ωραία μπάλα, αλλά για μια ακόμη φορά φάνηκαν αφελείς αλλά με το σκορ υπέρ τους λίγο πριν λήξει το ματς βγηκαν όλοι μπροστά και την πάτησαν σε μια αντεπιθεση των Κροατών.
Για σήμερα προβλέπω να τελειώνει το ωραίο παραμύθι του Μαρόκο.
Μα δεν το πήρε ο Κροιφ , δεν το πήρε ο Ροναλντο θα μου πείτε. Ε και; Δεν πρεπει να το.παρει ούτε ο Μεσι;
Η φετινή Αργεντινή δηλαδή είναι χειροτερη από την Γαλλία που για εμένα στο φετινό μουντιάλ δεν έχει δείξει και πολλα;
Η Βραζιλία έπαιξε ωραία μπάλα, αλλά για μια ακόμη φορά φάνηκαν αφελείς αλλά με το σκορ υπέρ τους λίγο πριν λήξει το ματς βγηκαν όλοι μπροστά και την πάτησαν σε μια αντεπιθεση των Κροατών.
Για σήμερα προβλέπω να τελειώνει το ωραίο παραμύθι του Μαρόκο.