tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Allez Les Bleus! La 3e étoile est à vous!Allez Les Bleus!!!Πάμε για το back to back την Κυριακή!!!
Liberté, Égalité, Mbappé!
Allez Les Bleus! La 3e étoile est à vous!Allez Les Bleus!!!Πάμε για το back to back την Κυριακή!!!
Όπως το δει κανείς. Για μένα κακομαθημένο είναι αυτός που δεν χαίρεται με τη νίκη των συμπαικτών του και δεν πανηγυρίζει μαζί τους. Μια τέτοια προσωπικότητα δεν μπορεί να εμπνεύσει τους άλλους.με την συμπεριφορα του μετα το ματς με την ολλανδια εδειξε οτι και αυτος ενα κακομαθημενο ειναι....
Ε καλά, δεν περιμέναμε το Μουντιάλ για να καταλάβουμε πως είναι ο κορυφαίος όλων. Κι αυτό δεν θα αλλάξει όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της Κυριακής. Απλά στο ποδόσφαιρο παίζουν ομάδες και το Γαλλικό σύνολο έχει να πει πολύ περισσότερα.Δεν ήμουν φαν ούτε του Μέσι ούτε του Κριστιάνο. Οι αγαπημένοι μου παίκτες από αυτούς που έχω δει είναι Ροναλντίνιο και Ζιντάν.
Ο ένας κόμπλεξάρα, φλωράντζα, μονο gatorade πίνει αυτός. Σαν παίκτης πολύ πιο εργατικός και λιγότερο ταλαντούχος από τον Μέσι. Αλλά έχει μενταλιτυ θα σας γαμήσω. Έχει δοκιμαστεί σε πολλά απαιτητικά περιβάλλοντα και πέτυχε.
Ο άλλος άνευρος, παιδί του θερμοκηπίου της Μπαρτσελόνα, φοβήθηκε για πολλά χρόνια να δοκιμαστεί αλλού σε επίπεδο συλλόγων αλλά σίγουρα πιο ταλαντούχος από τον Ρονάλντο. Πιο μπαλαδορος χαίρεσαι να τον βλέπεις περισσότερο.
Όμως σε αυτό το Μουντιάλ με κέρδισε. Και το γεγονός πως έκανε ένα χρόνο διαχείριση κρατώντας δυνάμεις όπως είπε ο ψηλός. Και το ότι παίζει όλη η ομάδα πορωμένη για αυτόν. Όχι όμως για τα στατιστικά του αλλά για τη νίκη. Και φαίνεται πως τον περιστοιχίζουν και πως τον προστατεύουν σε ενδεχόμενους καβγάδες. Πέταξε τη μάσκα του (υποκριτικά) καλού παιδιού δεν μασάει μην τον κράξουν τα μίντια και τσαμπουκακαλεύεται κόντρα σε διαιτητές, αντιπάλους παίκτες και προπονητές. Έδειξε πως είναι ηγέτης και όχι κακομαθημένος σούπερσταρ σαν τον ανταγωνιστή του. Και αν θες να συγκαταλέγεσαι στους μεγάλους πρέπει να είσαι Ηγέτης ακόμα και στα αποδυτήρια.
Εχει πάρει την ομάδα από το χεράκι και την πήγε τελικό. Είναι το καλύτερο του Μουντιάλ σε απόδοση και τα κάνει όλα αυτά περπατητός γιατί είναι και 35 χρόνων. Μέτρησαν όλους τους παίκτες και βγάλανε ότι είναι αυτός που περπατάει πιο πολύ απ' όλους. Επαναλαμβάνω τους πήγε τελικό περπατητός. Φυσικά και θέλω να το πάρει η Αργεντινή ως επιστέγασμα όλης αυτής της προσπάθειας αλλά ανεξαρτήτως αποτελέσματος απέδειξε γιατί είναι αυτός που είναι.
Εεε καλά οκ απλά τώρα με το Μουντιάλ μπαίνει για μένα σε σύγκριση και με Πελέ Κρόιφ Μαραντόνα. Εεε πιο πριν δεν θα τον έβαζα.Ε καλά, δεν περιμέναμε το Μουντιάλ για να καταλάβουμε πως είναι ο κορυφαίος όλων. Κι αυτό δεν θα αλλάξει όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της Κυριακής. Απλά στο ποδόσφαιρο παίζουν ομάδες και το Γαλλικό σύνολο έχει να πει πολύ περισσότερα.
Κάπου είχα διαβάσει ότι οι Γάλλοι θέλουν να φύγει το fraternité από το εθνικό σύνθημα Liberté, Égalité, Fraternité....ε νομίζω ότι βρήκες την κατάλληλη αλλαγήAllez Les Bleus! La 3e étoile est à vous!
Liberté, Égalité, Mbappé!
Δεν θα τον έβαζες σε σύγκριση με τον Κρόιφ;Εεε καλά οκ απλά τώρα με το Μουντιάλ μπαίνει για μένα σε σύγκριση και με Πελέ Κρόιφ Μαραντόνα. Εεε πιο πριν δεν θα τον έβαζα.
Επειδή αναφέρεται στην ανδρική αδελφότητα. Πολλοί θέλουν να προστεθεί και η γυναικεία αδελφότητα sororité και άλλοι να αντικατασταθεί από το ουδέτερο adelphité.Κάπου είχα διαβάσει ότι οι Γάλλοι θέλουν να φύγει το fraternité από το εθνικό σύνθημα Liberté, Égalité, Fraternité....ε νομίζω ότι βρήκες την κατάλληλη αλλαγή
O Κρόιφ όντως δε μπαίνει σε καμία σύγκριση, μιλάμε για μια εμβληματική οντότητα ποδοσφαιρικά που ίσως όμοια του δεν έχει περάσει ακόμα. Δεν είναι όλα νούμερα και στατιστικές. Πήρε δύο ομάδες και μια Εθνική και τις καθιέρωσε στον παγκόσμιο χάρτη, ήταν από τους πιο καινοτόμους σε όλα του και κυρίως σαν προσωπικότητα, έφερε πράγματα που άλλοι τόλμησαν μετά από χρόνια.Δεν θα τον έβαζες σε σύγκριση με τον Κρόιφ;
Ο Κρόιφ είναι ο μεγαλύτερος Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία και σίγουρα τοπ 3-4.
Αλλά δεν πήρε τίποτα με την εθνική του ομάδα!
Κάτι έχεις μπερδέψει με τις συγκρίσεις....