About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Το σημερινό Βέλγιο θα το καταπιεί η Γαλλια

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν την έχω δει αρκετα, αλλά πόσο πιο ανασφαλής μπορεί να είναι η γαλλική άμυνα απο το χάλι του Βελγίου;

Καταπληκτικός ντουγκλας Κόστα, μπήκε κι αλλαξε το παιχνίδι. Θα λείψει πολύ ο μουνιερ.

chrisbd

Member
Σήμερα μπήκε η ταφόπλακα στο Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο.. Η επόμενη φάση είναι ο τέλειος εξευρωπαϊσμός του και η άμεση πρόσληψη Ευρωπαίων προπονητών..
Αδικο το αποτέλεσμα αλλά το ποδόσφαιρο είναι το πιο άδικο άθλημα..
Από την άλλη πραγματικά λυπάμαι αυτή τη χώρα που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο..
2 πρώην και λάτιν εκτός και τώρα EURO..
Ω Κουρτουάουα..

Θα πάω να κάνω μεταπτυχιακό για Νοστράδαμος..

Γαλλία, Βέλγιο, Αγγλία και Κροατία ή Ρωσία..

Βραζιλία αν τυχόν βρεθεί πίσω στο σκορ την έβαψε.. η ποιότητα του Βελγίου μπορεί να τους καταστρέψει και φοβάμαι θα έχουμε δράματα πάλι...

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
mvp με διαφορά απο τον δεύτερο είναι ο Αζάρ.
Ο τύπος έχει κάνει παιχνίδι που χρόνια έχω να δώ από μέσο.
Δεν πρέπει να τον έχουν κόψει ούτε μια φορά.

vikara

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Πρέπει να μάθω να μην ψηφίζω με το συναίσθημα...
Σαν να εχεις δικιο!Αλλα κάτσε να δούμε και τα σημερινά αποτελέσματα,μην καταδικάζεις αμέσως το συναίσθημα,άνθρωποι είμαστε :D

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
mvp με διαφορά απο τον δεύτερο είναι ο Αζάρ.
Ο τύπος έχει κάνει παιχνίδι που χρόνια έχω να δώ από μέσο.
Δεν πρέπει να τον έχουν κόψει ούτε μια φορά.
Το "δεν πρέπει να τον έχουν κόψει μια φορά" πρέπει να αντικατασταθεί απο το "δεν τον έκοψαν καμια φορά". Σύμφωνα με τα στοιχεία του αγώνα έκανε προσπάθεια για 10 ντρίμπλες και ήταν όλες επιτυχημένες. Τέτοια επίδοση έχει να καταγραφεί σε μουντιαλ 52 χρόνια.

Παρακάτω και το αντίστοιχο γράφημα.

Screen Shot 2018-07-07 at 10.40.36 AM.png

chrisbd

Member
Σήμερα λένε προβάρει τα ασπρόμαυρα ο CR7.. Τώρα άμα είσαι γιουβεντίνος και μισείς τον CR7 τι κάνεις;; Τεράστια όπως και να έχει μεταγραφή και αντίστοιχα ένα μεγάλο ερωτηματικό.. Περίμενα ότι θα έκλεινε την καριέρα του στη ΡΕΑΛ.

Σήμερα βλέπω Αγγλία πιστεύω είναι κάπως καλύτερη από Σουηδία αλλά δεν θα εκπλαγούμε σε περίπτωση αποκλεισμού της.. Αλλά αν αποκλειστεί θα είναι πραγματικά για λύπηση..

Στο άλλο θα έλεγα Κροατία αλλά δεν ξέρω πως θα εμφανιστεί γιατί στο προηγούμενο δεν μου άρεσε καθόλου.. Πιο ανοιχτά τα σημερινά από τα χθεσινά..

gelf

Member
Εγώ γιατί βλέπω Σουηδία;
Λόγω συμπάθειας ή λόγω ορθολογισμού;
Έχει ξεπεράσει εμπόδια, όπως Ολλανδία, Ιταλία, Γερμανία, Ελβετία (που είχε ποσοστό ηττών 4%), οπότε θεωρώ ότι μπορεί να περάσει και την Αγγλία.
Αν και οι Άγγλοι εφέτος είναι πιο σοβαροί και έχουν πάει χωρίς φανφάρες.

jimp

Member
Καλή η Σουηδία, την είχα για χειρότερη αλλά ως εδώ, καλά τα πήγε δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.

Γενικά πως θα γίνει να φύγει η Ρωσία και η Σουηδία και να περάσει Βραζιλία και Αγγλία.

Το παιχνίδι της Βραζιλίας δεν ήταν για αποκλεισμό, ήταν πολύ καλή αλλά έπεσε σε τρομερό Κουρτουα και είχε και μερικά άσχημα τελειώματα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom