About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

Robert

Member
Ντραπηκε και η ντροπη, με το ετσι θελω με μαϊμου πεναλτι (παροτι υπαρχει VAR) στον τελικο το κριαρι Μακγουαϊρ, ο χρυσος ολυμπιονικης καταδυσεων Στερλινγκ και ο κουασιμοδος στραβοχυμενος Κέιν.

Ολος ο πολιτισμενος κοσμος υποστηριζει την Ιταλια την Κυριακη.
Και το Γουέμπλει που ήταν φίσκα,χωρίς μάσκες,αποστάσεις,χωρίς τίποτα,πού το βάζεις;

Φαντάσου δηλαδή τί έχει να γίνει στην Αγγλία έτσι και το πάρουν οι Άγγλοι.Προφανώς και στην Ιταλία αν το πάρουν οι Ιταλοί.

Τελικά ποιος δουλεύει ποιον μ'αυτόν τον κορονοιο,πού κολλάει,σε ποιους κολλάει,αν κολλάει,κάποια στιγμή ίσως το μάθουμε

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Το λεγόμενο και πέναλντι - ουρακοτάγκος με απλά λόγια.
Όχι φυσικα ότι η Δανία (δυστυχώς) άξιζε τη πρόκριση με την εικόνα που είχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μη τρελαθούμε. Αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.
Δε μου πάει η καρδιά βέβαια να στηρίξω τους κάγκουρες τους Ιταλούς και την εθνική γιουβέντους, που και αυτή χθες δεν άξιζε τη πρόκριση περισσότερο από την Ισπανία. Γενικώς δε τρελαίνομαι αλλά προτιμώ Αγγλία.
Οι δύο καλύτερες κατά τεκμήριο ομάδες είναι στο τελικό πάντως, αυτό οφείλουμε να το πούμε.

Sevro

Member
Και το Γουέμπλει που ήταν φίσκα,χωρίς μάσκες,αποστάσεις,χωρίς τίποτα,πού το βάζεις;

Φαντάσου δηλαδή τί έχει να γίνει στην Αγγλία έτσι και το πάρουν οι Άγγλοι.Προφανώς και στην Ιταλία αν το πάρουν οι Ιταλοί.

Τελικά ποιος δουλεύει ποιον μ'αυτόν τον κορονοιο,πού κολλάει,σε ποιους κολλάει,αν κολλάει,κάποια στιγμή ίσως το μάθουμε
Πολυ καλα κανανε που ηταν χωρις μασκες και αποστασεις.
Λαθος ατομο βρηκες να απαντησεις αν μου το λες για αρνητικο.

Sevro

Member
Το λεγόμενο και πέναλντι - ουρακοτάγκος με απλά λόγια.
Όχι φυσικα ότι η Δανία (δυστυχώς) άξιζε τη πρόκριση με την εικόνα που είχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μη τρελαθούμε. Αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.
Δε μου πάει η καρδιά βέβαια να στηρίξω τους κάγκουρες τους Ιταλούς και την εθνική γιουβέντους, που και αυτή χθες δεν άξιζε τη πρόκριση περισσότερο από την Ισπανία. Γενικώς δε τρελαίνομαι αλλά προτιμώ Αγγλία.
Οι δύο καλύτερες κατά τεκμήριο ομάδες είναι στο τελικό πάντως, αυτό οφείλουμε να το πούμε.
3 παικτες της Γιουβεντους ειναι στην εθνικη, τα 2 σεντερ μπακ και ο Κιεζα.
2 ειναι απο τη Ναπολι, 2 απο τη Μιλαν, 1 απο την Ιντερ, 1 απο τη Λατσιο και οι Ζορζινιο-Βερατι εκτος Ιταλιας.
Και προπονητης ο θρυλος της Ιντερ Μαντσινι.
Απο που προκυπτει οτι ειναι εθνικη Γιουβεντους ;

Robert

Member
Πολυ καλα κανανε που ηταν χωρις μασκες και αποστασεις.
Λαθος ατομο βρηκες να απαντησεις αν μου το λες για αρνητικο.
Δεν το λεω για αρνητικό.Κι εμένα μου άρεσε,όπως και όλα τα γήπεδα του euro που είχαν κόσμο

Αλλά όταν μας λένε απ'τη μια ότι στην Αγγλία σαρώνει η τάδε μετάλλαξη και μετά επιτρέπουν το γήπεδο να είναι γεμάτο,ε κάποιος μας δουλεύει

chrisbd

Member
Με τραβηγμένο πέναλτι εεε voila η Αγγλία τελικό και μάλιστα στο Wembley .. Αγγλία Ιταλία λοιπόν και χωρίς καμιά έκπληξη αφου και οι 2 ηταν στα φαβορί.. Το άξιζαν;;; μάλλον, γιατί δεν το άξιζαν οι άλλοι.. τελος πάντων στο ποδόσφαιρο έχουμε μάθει 2 πράγματα.. οτι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και ότι η δικαιοσύνη έχει ενίοτε χαλασμένη τη ζυγαριά..

Ιταλία γέρνω πιο πολύ αλλά ειλικρινά θα λυπηθώ τους Αγγλους αμα το χάσουν (θα νοιώσω μεγάλη συμπονοια) γιατί πασχιζουν τόσα χρονια μετά το 66 (αλήθεια θα μάθουμε ποτέ αν πέρασε την γραμμή η μπάλα;; ) να βρεθούν σε εναν τελικό (ας είναι και σε GNTM) ..

Αγγλάκια παραγγείλατε άγαλμα του Στερλινγκ ή ακόμα;;;

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
δεν συμπαθω και πολυ τους ιταλους, αλλα τους προτιμω απο τους αγγλους
ειδικα μετα απο αυτο το συμβαν με το κοριτσακι στο ματς με την γερμανια

δεν ξερω αν φταιει ο ιος και η ολη φαση, η το brext, αλλα εχω την εντυπωση οτι γινανε πιο καφροι απο οτι ητανε....εκτος αν ηταν παντα ετσι και δεν το εβλεπα εγω

Sevro

Member
δεν συμπαθω και πολυ τους ιταλους, αλλα τους προτιμω απο τους αγγλους
ειδικα μετα απο αυτο το συμβαν με το κοριτσακι στο ματς με την γερμανια

δεν ξερω αν φταιει ο ιος και η ολη φαση, η το brext, αλλα εχω την εντυπωση οτι γινανε πιο καφροι απο οτι ητανε....εκτος αν ηταν παντα ετσι και δεν το εβλεπα εγω
Αθλητικα εχουν γινει τρομερα καφροι απο τοτε που η Πρεμιερ Λιγκ εχει ξεφυγει οικονομικα.
Θεωρουν οτι ποδοσφαιρο υπαρχει μονο εκει και τελος.
Βλεπεις σχολια απο παλαιμαχους ποδοσφαιριστες και αναλυτες οτι ειναι step up για εναν παικτη να παει απ την Ιντερ στην Τοτεναμ ή απ την Σεβιλη στην Εβερτον.

chrisbd

Member
Άμα έχεις υπεύθυνο VAR αυτόν..
View attachment 359030
Η αλήθεια ειναι ότι εχουμε δει και χειροτερα πέναλτι και με VAR ... δεν μπορεί να μετρησει το μεγεθος της δυναμης στην επαφή ...

Θα ειναι μια μεγάλη ανακούφιση για τον Μπορις αυτη τη στιγμή, που πιεζεται πάλι πολιτικά με τις ενέργειες του στο θεμα του κορονοιου, η τυχον κατακτηση του EURO..

-----------------

Το θέμα με το αγγλικο ποδόσφαιρο ειναι οτι ναι μεν έχουν ίσως το καλύτερο πρωταθλημα στον κόσμο αλλά η εθνική τους ειναι μια και δυο σκάλες πιο κάτω απο Ιταλία Γερμανία Γαλλία Ολλανδια αλλλά και Ισπανία ιστορικά... θελει μεγαλη αναλυση για να καταλήξουμε κάπου .. Μια απλή προσέγγιση ειναι ο τροπος που απο παλια αναπτυσσονταν και που κάπως εχει αλλάξει τις τελευταίες δεκαετιες.. τρέξιμο, δύναμη ανάπτυξη απο τα άκρα, σεντρα κεφαλια.. μετα αρχισαν να παιζουν πιο στρωτά την μπάλλα κάτω αλλά το κέντρο τους δεν ηταν ποτε φόβητρο.. μεγάλα χαφ και ιδιαίτερα τεχνίτες παίχτες δεν ηταν ποτε το φόρτε τους..

Για τους άγγλους φιλάθλους τι να πούμε;; εδω η Θάτσερ τους έκλεισε κάποια χρόνια μέσα στο νησί και μετά απο λίγα χρόνια ήταν παναγίτσες μέσα στο γήπεδο με τα μέτρα που πήρε.. Αμα τους αφήσουν και δεν τους ελέγχουν θα τα κάνουν όλα λίμπα πάλι..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom