About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

fotast

Member
Αν δεν στοιχίσει στην Ιταλία ο τραυματισμός του Σπινατσόλα τότε παει τελικό...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
δυστυχως βλεπω τα αγγλακια να το σηκωνουνε...
και δεν γουσταρω καθολου την επαρση τους αλλα ας προσεχαν.... (οι αλλοι)

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
δυστυχως βλεπω τα αγγλακια να το σηκωνουνε...
Εγώ πάλι όχι, βλέπω την Ιταλία, αλλά αν είναι να το πάρει κάποιος (πέρα απ τη Δανία) ας το πάρουν αυτοί μωρέ, αξιόλογη ομάδα έχουν. Θα μου πεις πολλές φορές έιχαν, άλλα είναι τα προβλήματα της Αγγλίας διαχρονικά...
Πιστεύω το γεγονός ότι παίζουν εντός έδρας δε θα τους βγει σε καλό. Χρειάζεται τρομερή διαχείριση από πλευράς Southgate στο ψυχολογικό κομμάτι.

fotast

Member
+900 πάσες η Ισπανία και +70% κατοχή.Στο 1/3 περίπου τα αντίστοιχα στατιστικά της Ιταλίας.Και όμως κάτι δεν έπειθε στην Ισπανία στην διάρκεια του κανονικού αγώνα.Τα πέναλτι φυσικά είναι άλλη ιστορία.

chrisbd

Member
H Ιταλία έστω και ετσι, με πέναλτι δηλαδη, πέρασε.. Φανηκε πάντως επηρεασμένη κάπως απο την απουσια του αφηνιασμένου Σπινατσόλα.. Η κατοχή ηταν ενα θέμα, το ποιος δηλαδή θα την είχε, μιας και οι 2 ομάδες αρέσκονται σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού.. Η Ισπανία τελικά την είχε και σε όλη την διάρκεια του παιχιδιού και φαινόταν κάπως καλύτερη αλλά δεν τα κατάφερε..
Η Ιταλία συνολικά μέχρι τωρα τα παιχνίδια που εχει κάνει πιστευω αξίζει που πάει τελικό..

Τωρα περιμένει την Αγγλία που πιστευουν όλοι ότι θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη Δανία.. Το βασίλειο της Δανινμαρκίας μήπως έχει άλλη άποψη και ως σύγχρονοι Βίκινγκς εισβάλουν και γκρεμίσουν το όνειρο;; Σαίξπηρ ακούς;;

Εχω μεγάλη περιέργεια.. Η λογική λέει (η δική μου τουλάχιστον) ότι το παιχνίδι μπορει να κυμανθεί μεταξύ του να ρίξει 4 η Αγγλία μέχρι και να χάσει την πρόκριση δύσκολα (με ενα γκολ διαφορά) η και στα πέναλτι.. Οτιδήποτε άλλο θα είναι εξωφρενικό..

fotast

Member
H Ιταλία έστω και ετσι, με πέναλτι δηλαδη, πέρασε.. Φανηκε πάντως επηρεασμένη κάπως απο την απουσια του αφηνιασμένου Σπινατσόλα.. Η κατοχή ηταν ενα θέμα, το ποιος δηλαδή θα την είχε, μιας και οι 2 ομάδες αρέσκονται σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού.. Η Ισπανία τελικά την είχε και σε όλη την διάρκεια του παιχιδιού και φαινόταν κάπως καλύτερη αλλά δεν τα κατάφερε..
Η Ιταλία συνολικά μέχρι τωρα τα παιχνίδια που εχει κάνει πιστευω αξίζει που πάει τελικό..

Τωρα περιμένει την Αγγλία που πιστευουν όλοι ότι θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη Δανία.. Το βασίλειο της Δανινμαρκίας μήπως έχει άλλη άποψη και ως σύγχρονοι Βίκινγκς εισβάλουν και γκρεμίσουν το όνειρο;; Σαίξπηρ ακούς;;

Εχω μεγάλη περιέργεια.. Η λογική λέει (η δική μου τουλάχιστον) ότι το παιχνίδι μπορει να κυμανθεί μεταξύ του να ρίξει 4 η Αγγλία μέχρι και να χάσει την πρόκριση δύσκολα (με ενα γκολ διαφορά) η και στα πέναλτι.. Οτιδήποτε άλλο θα είναι εξωφρενικό..
Συμφωνώ ότι με την μέχρι τώρα πορεία της άξιζε να περάσει η Ιταλία.Αν και δεν την πολυσυμπαθώ γενικά.

Sevro

Member
Ντραπηκε και η ντροπη, με το ετσι θελω με μαϊμου πεναλτι (παροτι υπαρχει VAR) στον τελικο το κριαρι Μακγουαϊρ, ο χρυσος ολυμπιονικης καταδυσεων Στερλινγκ και ο κουασιμοδος στραβοχυμενος Κέιν.

Ολος ο πολιτισμενος κοσμος υποστηριζει την Ιταλια την Κυριακη.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Δεν είχα καμία όρεξη να στηρίξω Ιταλία αλλά μετά το σημερινό δεν έχω άλλη επιλογή. Εμετικο πέναλτι και το γεγονός ότι το πιάσε σε πρώτο χρόνο και πήγε η μπάλα ξανά στο πόδι του Κειν με ξενέρωσε δίπλα.

Ελπίζω σε πανωλεθρια τους την Κυριακή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα