fotast
Member
Αν δεν στοιχίσει στην Ιταλία ο τραυματισμός του Σπινατσόλα τότε παει τελικό...
Με την καλή έννοια κλασσικός Ιταλός θεατρίνος....
Με την καλή έννοια κλασσικός Ιταλός θεατρίνος....
Εγώ πάλι όχι, βλέπω την Ιταλία, αλλά αν είναι να το πάρει κάποιος (πέρα απ τη Δανία) ας το πάρουν αυτοί μωρέ, αξιόλογη ομάδα έχουν. Θα μου πεις πολλές φορές έιχαν, άλλα είναι τα προβλήματα της Αγγλίας διαχρονικά...δυστυχως βλεπω τα αγγλακια να το σηκωνουνε...
Συμφωνώ ότι με την μέχρι τώρα πορεία της άξιζε να περάσει η Ιταλία.Αν και δεν την πολυσυμπαθώ γενικά.H Ιταλία έστω και ετσι, με πέναλτι δηλαδη, πέρασε.. Φανηκε πάντως επηρεασμένη κάπως απο την απουσια του αφηνιασμένου Σπινατσόλα.. Η κατοχή ηταν ενα θέμα, το ποιος δηλαδή θα την είχε, μιας και οι 2 ομάδες αρέσκονται σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού.. Η Ισπανία τελικά την είχε και σε όλη την διάρκεια του παιχιδιού και φαινόταν κάπως καλύτερη αλλά δεν τα κατάφερε..
Η Ιταλία συνολικά μέχρι τωρα τα παιχνίδια που εχει κάνει πιστευω αξίζει που πάει τελικό..
Τωρα περιμένει την Αγγλία που πιστευουν όλοι ότι θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη Δανία.. Το βασίλειο της Δανινμαρκίας μήπως έχει άλλη άποψη και ως σύγχρονοι Βίκινγκς εισβάλουν και γκρεμίσουν το όνειρο;; Σαίξπηρ ακούς;;
Εχω μεγάλη περιέργεια.. Η λογική λέει (η δική μου τουλάχιστον) ότι το παιχνίδι μπορει να κυμανθεί μεταξύ του να ρίξει 4 η Αγγλία μέχρι και να χάσει την πρόκριση δύσκολα (με ενα γκολ διαφορά) η και στα πέναλτι.. Οτιδήποτε άλλο θα είναι εξωφρενικό..
https://thumbs.gfycat.com/PastelVibrantHoneybadger-mobile.mp4δυστυχως βλεπω τα αγγλακια να το σηκωνουνε...