James
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανατολική Κρήτη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Ε όχι δα. Ενδεικτικά φέτος είχαμε τη Χίμκι και ολίγον από Ερυθρό, τη σεζόν 19-20 η Ζενίτ και η Μπάγερν είχαν 8 νικες σε 28 ματς, τη σεζόν 18-19 η Νταρουσάφακα είχε 5 νίκες σε 30 ματς, το 17-18 την Εφές με 7 νίκες σε 30 ματς, το 16-17 την Αρμάνι και Ούνιξ με 8 στα 30. Κανονικότατοι σάκοι. Για καλές προπονήσεις. Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν.Η Ευρωλίγκα δεν έχει σάκους του μποξ,
Εσύ λες αυτό, εγώ λέω ότι σε εκείνο το "κακό" φορμάτ, ο Πάο έκανε 5 ήττες μόνο στον όμιλο, ενώ ο πρώτος άλλες 4. Με αυτό το φορμάτ, η σχετικά αδύναμη Μπανταλόνα το σήκωσε. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη επιτυχία σε μια διοργάνωση να την κερδίσει κάποιο αουτσάιντερ. Οκ, για την τσέπη του Κόκκαλη και του Μέγκα μπορεί να μην είναι καλό, αλλά εγώ είμαι φίλαθλος, και έτσι κρίνω.Φαντάσου ότι με εκείνο το φόρματ επί 4 μήνες τα μόνα ματς που μπορούσαν να δουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ήταν οι άπατες Ορτέζ (3 νίκες). η χρεοκοπημένη Καντού (2 νίκες), η αντιτουριστική Μπενφίκα, η άφραγκη Τσιμπόνα και ουσιαστικά τα μόνα ματς που είχαν κάποιο ενδιαφέρον ήταν αυτά απέναντι στη Μπολόνια, την Εφές, άντε και τη Μπανταλόνα.
Επίσης η αντιτουριστική Μπενφίκα είχε κάνει 5 νίκες σε 14 ματς. Να βλέπουν κάτι σημερινές δλδ. Άμα έπαιζε 30+ ματς όπως σήμερα, όλο και καμία ακόμα νίκη θα έκανε.
Ε μην υπερβάλλουμε. Το μακρινό 68 πήρε η Άεκ ένα (1) κυπελλούχων. Οκ, και ο Πάο είχε φτάσει ψηλά ένα δυο φορές. Αλλά είπα ότι δεν είναι ανάγκη η Χ Πορτογαλία να φτάσει στα επίπεδά μας, και ότι αν ρώταγαν οποιονδήποτε Έλληνα το 1986, πώς βλέπει το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ (παρόλες τις προϊστορικές επιτυχίες του Πάο, Άεκ) θα έβαζε τα γέλια.Σάκοι του μποξ δεν ήμασταν, ούτε αμπάσκετοι, έπαιρνε ευρωπαϊκά η ΑΕΚ, πήγαινε στους 4 και τους 6 ο Παναθηναϊκός, μια άλφα κουλτούρα υπήρχε.
Για μένα ανάπτυξη του αθλήματος είναι να κερδίζουν και οι μικροί, βασικά να τους δίνεται η δυνατότητα, να συμμετέχουν όλοι ώστε να υπάρχει η πιθανότητα να αναπτυχθούν. Η κόντρα με τους καλύτερους θα το φέρει αυτό πιστεύω.