About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

fotast

Member
Ο προεδρος μου εφαγε τρια χρονια απαγορευση εισοδου την οποια και σεβεται.Δεν εχει απαγορευση ενασχολησης με το ποδοσφαιρο και δεν την πεφτει στους ανθρωπους της Ουεφα στο Καραισκάκης.Αλλα είπαμε παραλληλο συμπαν...
Μάλιστα...Και για να το ξεκαθαρίσω τα ίδια που έγραψα για τον τωρινό "χαλίφη"(λαθρέμπορας Νο.2),θα έγραφα και για τους προηγούμενους χαλίφηδες(λαθρέμπορας Νο.1 ο ένας ,εθνικός προμηθευτής ο άλλος,μεταφορέας ευαίσθητων φορτίων ο τρίτος κτλ).

yllos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Παντως συμφωνουμε μαλλον οτι το ελληνικο πρωταθλημα ηταν ανωτερης ποιοτητας επι κυριαρχιας Ολυμπιακου, αυτο γιατι εχω βαρεθει να ακουω υπερβολες για το οτι ο Ολυμπιακος ειναι η καταστροφη του ελληνικου ποδοσφαιρου! Τωρα οσον αφορα το οτι χασατε απ την μονη ομαδα που δεν ηταν του χεριου σας ενταξει υπερεβαλλα καπως πανω στον ζηλο μου, σορρυ! Το αηττητο των 51 ματς οπως και να εγινε ειναι κατορθωμα, ανακαλω!
Του χεριου μας δεν νομιζω να ειναι κανεις απο τους μεγαλους ουτε η τριπολη η λαρισα ο ΟΦΗ(πλεον) η Λαμια ο Πανιωνιος κλπ. Το ελληνικο ποδοσφαιρο ειχε καλυτερα χρονια γιατι κι ο ΟΣΦΠ εφερνε πολυ πολυ καλους παικτες, ο ΠΑΟ ζουσε για την ευρωπαικη καταξιωση και η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟΚ ζουσαν για τις μεγαλες ευρωπαικες βραδιες του ΟΥΕΦΑ.Πρωταθλημα καλυτερο παντως δε νομιζω οτι βλεπαμε οταν ειχαμε απονομη πρωταθλητη τον Νοεμβρη.Το πρωταθλημα παιζεται και θα παιζεται μεχρι τα play off.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Για να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Στα 160 λεπτ στο Φάληρο πέρσι και φέτος δεν υπηρχες. Στην τούμπα ήσουν καλύτερος και κερδισες. Φέτος συμπληρωσες πέντε ντέρμπι χωρίς νίκη έχοντας ισοφάρισει Άρη και ΠΑΟ στα χασομερια. Σε κανένα ντέρμπι δεν ήσουν ανώτερος. Και μη μιλάς για Αποτελεσματικοτητα γιατί αν είναι έτσι πέρσι από το Καραϊσκάκη θα πρεπε να φύγεις με πεντάρα και φέτος με τριάρα.
Δες την μπάλα καταφατσα και κατάλαβε ότι δεν έχεις την ομαδάρα που νομίζετε και παραμυθιαζεστε.
Καλή χρονιά σε ολους

yllos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μάλιστα...Και για να το ξεκαθαρίσω τα ίδια που έγραψα για τον τωρινό "χαλίφη"(λαθρέμπορας Νο.2),θα έγραφα και για τους προηγούμενους χαλίφηδες(λαθρέμπορας Νο.1 ο ένας ,εθνικός προμηθευτής ο άλλος,μεταφορέας ευαίσθητων φορτίων ο τρίτος κτλ).
Μπορουμε να συμφωνησουμε οτι ελληνικο Ποδοσφαιρο με προεδρους μοναχους απο το Θιβετ δεν υπαρχει

Nikos86

Member
Του χεριου μας δεν νομιζω να ειναι κανεις απο τους μεγαλους ουτε η τριπολη η λαρισα ο ΟΦΗ(πλεον) η Λαμια ο Πανιωνιος κλπ. Το ελληνικο ποδοσφαιρο ειχε καλυτερα χρονια γιατι κι ο ΟΣΦΠ εφερνε πολυ πολυ καλους παικτες, ο ΠΑΟ ζουσε για την ευρωπαικη καταξιωση και η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟΚ ζουσαν για τις μεγαλες ευρωπαικες βραδιες του ΟΥΕΦΑ.Πρωταθλημα καλυτερο παντως δε νομιζω οτι βλεπαμε οταν ειχαμε απονομη πρωταθλητη τον Νοεμβρη.Το πρωταθλημα παιζεται και θα παιζεται μεχρι τα play off.
Το επαιρνα απο Νοεμβρη (αλλα οχι παντα υπηρξαν χρονιες που μας κοντραραν παο και αεκ) επειδη ειχα τους παικτες που σου αραδιασα και το δεχεσαι εσυ κι αυτο! Παντως καλυτερη ποιοτητα μπαλας βλεπαμε και οι ελληνικες ομαδες πιο ανταγωνιστικες στην Ευρωπη ηταν οχι μονο για μενα αλλα και για την Ουεφα, οποτε ακυρα αυτα για τα παραλληλα συμπαντα! Απεχει πολυ ο Ολυμπιακος απο αυτο που λετε καταστροφη του ελληνικου ποδοσφαιρου! Χαρη σε αυτον ειδατε παικταραδες στα χωραφια σας! Οσο για τον προεδρο σας και την τριετη ποινη τριχες κατσαρες! Συνδεσμο φυλακισμενων προεδρων πηγαν να μας κανουν, το ποια ειναι η πιο κυνηγημενη ομαδα στην Ελλαδα και γι' αυτο και η πιο λαοφιλης το ξερουν και οι πετρες!

Last edited:

yllos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Για να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Στα 160 λεπτ στο Φάληρο πέρσι και φέτος δεν υπηρχες. Στην τούμπα ήσουν καλύτερος και κερδισες. Φέτος συμπληρωσες πέντε ντέρμπι χωρίς νίκη έχοντας ισοφάρισει Άρη και ΠΑΟ στα χασομερια. Σε κανένα ντέρμπι δεν ήσουν ανώτερος. Και μη μιλάς για Αποτελεσματικοτητα γιατί αν είναι έτσι πέρσι από το Καραϊσκάκη θα πρεπε να φύγεις με πεντάρα και φέτος με τριάρα.
Δες την μπάλα καταφατσα και κατάλαβε ότι δεν έχεις την ομαδάρα που νομίζετε και παραμυθιαζεστε.
Καλή χρονιά σε ολους
Το περσινο ματς στο φαληρο ηταν για πολλα με λιγα.Ο Πασχαλακης εβγαλε τα παντα.Φετος ησουν για ενα ημιχρονο καλυτερος στο οποιο εκτος απο το γκολ κανεις μια κεφαλια του Σουντανι κι αλλη μια που βγαζει ο Ζιβκοβιτς ενω το γηπεδο γερνει δεν κανεις φασεις.Στο ματς της Τουμπας το 3-1 ειναι κολακευτικοτατο για τον ΟΣΦΠ που εκανε πρωτο σουτ στο 82’. Φετος εχω χ με την ΑΕΚ εκτος που εσυ μπορεις να πεις οτι ηταν καλυτερη με το νου σου χ με τον ΠΑΟ με 2/2 ενω με τον Αρη εχουν γινει φοβερα πραγματα μεσα κι εξω.Ντερμπι δεν εχω παρει ενω εσυ εχεις κερδισει μονο την ΑΕΚ σπιτι σου. Εμεις ξερουμε ακριβως που παταει η ομαδα μας.Ομαδαρα δεν ειναι αλλα εσενα με τα 44 και την μεικτη ΗΑΕ σε βλεπει ευκολα στα ματια.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Όχι ρε φίλε βλέπαμε πολύ καλύτερο θέαμα. Έβλεπα στο Φάληρο Ντεμη Κατσουράνη Ζαγορακη και πολλούς άλλους παικταράδες Έλληνες και ξένους . Το θέαμα ήταν πολύ καλύτερο. Τώρα τι να δω. Τον Ματος τον Πελκα τον Μασούρα κλπ;
Ξεχνάς ότι έχουμε δει πρωταθλήματα να κρίνονται στο με διπλές αυτοκτονίες ΠΑΟ και ΑΕΚ. Με νίκη επί ΑΕΚ του Σανυος ακόμη και με την κατακριτέα Ριζούπολη

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Είτε το θες είτε όχι στο Φάληρο έπρεπε να χάσεις και φέτος. Με Άρη έφαγες τέσσερα καθαρά δεν μπορείς να μιλάς . Με ΠΑΟ ήσουν χάλια. Και με ΑΕΚ και Άρη στην τούμπα δεν σε αδικεί το σκορ.
Εγώ κέρδισα και Άρη και με τον ΠΑΟ αυτοκτόνησα
Και φυσικά η ομάδα μου έχει πολλά αγωνιστικά ζητήματα και γκρινιάζω.
Εσείς μας τα έχετε πρήξει με το πάρα φύσει αήττητο κλπ

yllos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όχι ρε φίλε βλέπαμε πολύ καλύτερο θέαμα. Έβλεπα στο Φάληρο Ντεμη Κατσουράνη Ζαγορακη και πολλούς άλλους παικταράδες Έλληνες και ξένους . Το θέαμα ήταν πολύ καλύτερο. Τώρα τι να δω. Τον Ματος τον Πελκα τον Μασούρα κλπ;
Ξεχνάς ότι έχουμε δει πρωταθλήματα να κρίνονται στο με διπλές αυτοκτονίες ΠΑΟ και ΑΕΚ. Με νίκη επί ΑΕΚ του Σανυος ακόμη και με την κατακριτέα Ριζούπολη
Το οτι βλεπεις Μασουρα Σισε πελκα μανταλο δε φταιω εγω γι αυτο. Ουτε ο προεδρος μου.Επισης μου λες για δυο χρονιες σε εικοσι χρονια οταν περυσι και προπερσι το πρωταθλημα κριθηκε σε 3-6 ποντους και φετος ειμαστε στα ιδια. Εγω δεν θα πω αν προτιμαω να βλεπω Ντεμη,Λυμπεροπουλο κλπ αντι για Αλμπανη η Περεα.Εγω θα πω απλα οτι δεν φταιω ουτε που επεσε η ΑΕΚ ουτε που πτωχευσε ο ΠΑΟ ουτε που ενω πηρες40 εκ € εφερες Μπενζια κι εχεις ακομα μεσα βασικο τον Αβρααμ.Για να παρω το πρωταθλημα απο αυτον τον ΟΣΦΠ μου φτανει κι ο Πελκας οπως και για να το παρει ο ΟΣΦΠ απο τον ΠΑΟΚ του φτανει ο 36 χρονος Βαλμπουενα.Αλυσιδα ειναι αυτο.Το ποδοσφαιρο ξεκινησε την κατρακυλα νωριτερα και απλα τη συνεχιζει

Nikos86

Member
Το οτι βλεπεις Μασουρα Σισε πελκα μανταλο δε φταιω εγω γι αυτο. Ουτε ο προεδρος μου.Επισης μου λες για δυο χρονιες σε εικοσι χρονια οταν περυσι και προπερσι το πρωταθλημα κριθηκε σε 3-6 ποντους και φετος ειμαστε στα ιδια. Εγω δεν θα πω αν προτιμαω να βλεπω Ντεμη,Λυμπεροπουλο κλπ αντι για Αλμπανη η Περεα.Εγω θα πω απλα οτι δεν φταιω ουτε που επεσε η ΑΕΚ ουτε που πτωχευσε ο ΠΑΟ ουτε που ενω πηρες40 εκ € εφερες Μπενζια κι εχεις ακομα μεσα βασικο τον Αβρααμ.Για να παρω το πρωταθλημα απο αυτον τον ΟΣΦΠ μου φτανει κι ο Πελκας οπως και για να το παρει ο ΟΣΦΠ απο τον ΠΑΟΚ του φτανει ο 36 χρονος Βαλμπουενα.Αλυσιδα ειναι αυτο.Το ποδοσφαιρο ξεκινησε την κατρακυλα νωριτερα και απλα τη συνεχιζει

Ααααα κατρακυλησε το ποδοσφαιρο? Γιατι ρε? Αφου πια ο Ολυμπιακος δεν εχει παραγκα, ζητω η εξυγιανση! Τωρα που θα πηγαινει μια ομαδα τσαμπιονς λιγκ (ο παοκ λογικα) και θα παιρνετε εσεις τα λεφτα του τσαμπιονς λιγκ κατα πασα πιθανοτητα φερτε αν εχετε τα ουμπαλα παικτες αντιστοιχους του Ριβαλντο και κρατηστε το πρωταθλημα εκει που ηταν! Βαρεθηκαμε να ακουμε οτι ειμαστε η καταστροφη του ποδοσφαιρου να δουμε τωρα που θα το φτασετε εσεις! Οταν ξεκινησε να παιρνει τα πρωταθληματα της τελευταιας εικοσαετιας ο Ολυμπιακος ειναι κοινα αποδεκτο οτι το επιπεδο ανεβαινε , τωρα πεφτει! Τελος με τα αστεια, τωρα που πηρατε τα ηνια ειστε εσεις υπευθυνοι για την τυχη του ελληνικου ποδοσφαιρου, θα τα ακουτε οπως τα ακουγαμε εμεις εικοσι χρονια και τελος! Και το ποδοσφαιρο τωρα επι Σαββιδη ειναι πολυ χειροτερο απ' οτι επι Κοκκαλη, αυτα για να βλεπουμε ποιος καταστρεφει το ποδοσφαιρο!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Χαρη σε αυτον ειδατε παικταραδες στα χωραφια σας!
Χάρη σε αυτόν δε θέλησε να επενδύσει κάνεις άλλος πάρα μόνο απατεώνες , πλυντηριακηδες και Τσακες. Ποιος θα πάει να επενδύσει σε μια ομάδα που στην καλύτερη θα βγει δεύτερη σε ένα πρωτάθλημα που αποφασίζει ο μπαρμπα Θωμάς πότε θα γίνει ανατροπή και σε ποιο λεπτό θα σφυριχτεί πέναλτι;
Ο Ολυμπιακός του Σωκράτη αποτελειωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο που ήδη το είχαν ξεφτιλίσει κάποιοι προηγούμενοι. Όποιος το παρακολουθεί μόνο μαζοχας μπορεί να λέγεται.

yllos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μαλλον μιλάω σπαστα ελληνικα δεν εξηγείται αλλιως.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom