yllos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Λεμε λογικα για εκεινον τον προημητελικο που στο πρωτο ματς ο Κομινης κλεινει τα ματια στη χερουκλα του Χουλτ στο 1-0.Οχι θα καθεται ο αλλος να εχει τον Παππα να μας σφαζει μεσα στο γηπεδο μας στο πεναλντι του Καπινο θα τρωει στη μαπα Κομινηδες και δε θα βρει κι αυτος εναν Κυζα.Στον τελικο εκεινο βεβαια στο Βολο ο Κομινης εχει κλεισει τα ματια σε πεναλντι στον Κρεσπο δευτερολεπτα πριν το γκολ οφσαιντ.Ο καθενας απλα κραταει οτι θελει.http://www.gazzetta.gr/football/sup...-tis-kyriakes-toy-tis-nikes-toys-theloyn-oloi
Βέβαια για εσάς επέστρεψε το 50 50 και οι Κυριακές μας.
Σορυ παιδιά εθελοτυφλείτε.
Επίσης το τι έκανε ο Μαρινάκης και ο Κόκκαλης 20 χρόνια δεν μου στερεί το δικαίωμα να σχολιάζω το τι κάνει ο Σαββίδης. Προσωπικά ούτε τον τελικό με Τρίπολη πανηγύρισα ούτε το κάλυπτα και εγώ τον Κατσουράνη.
Πάρτε το χαμπάρι όλοι οι ισχυροί θέλουν νίκες με κάθε τρόπο. Εδώ
κσι 3 χρονιά ο ΠΑΟΚ ειναι αυτός.
Θυμηθείτε το κύπελλο που πηρε με επιδειξη δυναμης σε προημιτελικο ημιτελικο και τελικό.
Με το όπλο δε γινόταν να το πάρει.
Το έχασε μόνος του
Ο αλλος θα λεει για το ρολο εγω θα λεω για το γελοιο κολαρο του Γκαρσια για την Γκολαρα του Βαρελα κλπ. Ο Κυζας δε φανηκε ξανα ουτε ο εποπτης απο τον τελικο στο Βολο. Ο Κομινης απο την αλλη που κανονικα δε θα επρεπε να σφυριζει ουτε παιδικο 5x5 στην αυλη του σπιτιου του σφυριζει ακομα. Ο Ευαγγελου θα παει σπιτι του.3 ζευγαρια ματια στον τελικο με την Τριπολη βεβαια συνεχισαν να σφυριζουν σαν να ειναι μια κανονικη μερα.
Για το οτι ολοι οι δυνατοι θελουν νικες συμφωνω.
Το οτι απο το 96 και μετα πατε να χασετε τριτο σερι πρωταθλημα φαινεται οτι δεν μπορειτε να το διαχειρηστειτε. Ειναι μια ξενη κανονικοτητα μπροστα στον Φαταουλισμο.
Μακαρι Grexit για 5 χρονια να δουμε τελικα ποιος επενδυει και ποιος κοροιδευει με τα λεφτα του Champions league(Με μπενζιαδες και Λοβερες)και κλαιγεται επιλεκτικα(Τριπολη,ΟΦΗ) για τη διαιτησια...