dik-7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θα δειξει!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησια μπορα μπορα
Σήμερα είναι μια θρυλική βραδιά!!
Μόνο Ολυμπιακός.
Τα υπόλοιπα αύριο
Μόνο Ολυμπιακός.
Τα υπόλοιπα αύριο
Μάλλον έχεις κοντή μνήμη...Κατα τα λοιπά από Κυριακή γυρναμε στις εξυγιαντικές Κυριακές μας, που τα τραβήγματα στην περιοχή των αντιπάλων του Ολυμπιακου βαφτίζονται επιθετικά φαουλ ή παίζεται.
Στην Ευρώπη ομως είναι αλλιώς, όπως είδαμε στην Μπέτις που σφυρίχτηκε εις βάρος μας και χθες που σφυρίχτηκε υπερ μας.
Πάντως οι εξυγιαντές πρέπει να καταλαβαίνουν σιγά σιγά οτι τα εκατομυρια του cl ή τα ρουβλια δεν φέρνουν την ποδοσφαιρική ευτυχία
Α και πρώτη φορά που ο χοντρός μετά από μεγάλη νίκη δεν είπε βλακείες και έκανε σωστές δηλώσεις,
Μάλλον έχεις κοντή μνήμη...
Συμφωνώ σε όλα...Φίλε δεν έχω κοντή μνημη. Επιμελώς δεν σχολιάζω τα εγχώρια για να μην γινει πάλι μπάχαλο το τοπικ.
Είμαι πάνω απο 40 και έχω ζησει και την εποχή Νταιφα, Βαρδινογιάννη, Μελισσανίδη, Κόκκαλη, Πατέρα, Μαρινάκη και τα θυμάμαι όλα.
Απλά σχολίασα πως σφυρίζονται οι ίδιε φάσεις σε Ελλάδα και ευρώπη.
Αλλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι στην εποχή Σαββίδη Γραμμένου και σία ολα είναι ρόδινα και 50 50.
Ας μείνουμε στα ποδοσφαιρικά και πιστεύω ότι συμφωνείς ότι ως μεμονωμένη πρόκριση η χθεσίνη είναι στο τοπ 10 τουλάχιστον της ευρωπαικής ιστορίας των ομάδων μας
Το 3ο πρωτάθλημα αν όλα πάνε καλά...Φίλε @yilos εγραψα τρεις παραγράφους για μπάλα, μια παρατηρηση για διαιτησία και κατέβασες σεντόνι για να πεις κάτι που ούτε εσύ κατάλαβες. Δεν θα τσιμπήσω.
Οκ αφού πιστεύεις ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πλέον καθαρό και τα διαιτητικά λάθη είναι πλέον ανθρώπινα με γεια σου και χαρα σου. Και με το καλό να πανηγυρίσεις το 2ο πρωτάθλημα του Π.Α.Ο.Κ
Αν θες και εισαι απο Θεσσαλονίκη μιλά για μπάλα και πες μας πως η ομάδα σου κατάφερε σε αυτό τον όμιλο αυτά τα άθλια αποτελέσματα και τις αθλιες εμφανίσεις.
Το θέμα διαιτησία κουράζει.
Όλοι μας το αξιολογήσαμε λάθος. Ακόμα κι εμείς στην κερκίδα. Τι πιστεύεις ότι μας καίει περισσότερο να κερδίσουμε την Μπάτε ή να περάσω από τη Λειβαδιά; Και το περάσαμε κι εμείς στην ομάδα και η ομάδα σε μας. Γιατί τώρα είναι αργά για δάκρυα. Είναι γεγονός ότι πορείες πρωταθλητισμού δεν έχουμε ιδέα για το πως να τις διαχειριζόμαστε. Τα λάθη έγιναν και δεν σβήνονται. Η πίκρα μετριάζεται μόνο με το πρωτάθλημαΤο θεμα είναι ποιοςς αξιολογησε στον ΠΑΟΚ λαθος την Ευρώπη.
Η Διοικηση, οι παιχτες, ο προπονητης.
Εδώ και καιρό ο ΠΑΟΚ είναι στο συν 6 και πάει και χανει σερί 4 παιχνιδια, Τα τρια με Βιντι και Μπάτε.
Και τι θα γινοταν αν είχε και αλλα 2 ματς τον Φεβρουάριο; Θα έχανε το πρωτλαθλημα
Επειδή μαλλον είσαι πού νεωτερος μου δες τι γινόταν παλαιότερα
Κάλυπτα και εγω τον Μητρόπουλο
Οταν ο εποπτης σηκωνει το σημαιακι ο μητρόπουλος τρεχει ακόμη και καλυπτεται.
Ολες οι περιοδοι του ελληνικού ποδοσφαιρου είναι βρωμικες. Οταν ήρθε το cl έγινε ακομη πιο βρωμικο και παραμένει βρωμικο
Νομίζω η κουβέντα είναι σε πολύ ήπιο τόνο και δεν έχω πραγματικά κάτι να χωρίσω με τον @dik-7 που μας χωρίζει η ομάδα αλλά μας ενώνουν τα ταξίδια και το ποδόσφαιρο ως μέσο ψυχαγωγίας γιατί αυτό είναι ουσιαστικά.Παιδιά ας σταματήσει εδω το θεμα με τη διαιτησία/παρασκηνιο
Εχω πεσει κ γω παλιοτερα στο τριπακι κ μετα αναλογιζομουν τι καθομαι κ κανω
Επειδη δεν ειναι ποδοσφαιρικο φορουμ κ στο θεμα της διαιτησιας ολα φαινονται διαφορετικα αναλογα με το τι ομαδα εισαι , ας τελειώσει εδω γτ ευκολα θα ξεφυγει το θεμα
Ευχαριστω