About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Σήμερα είναι μια θρυλική βραδιά!!
Μόνο Ολυμπιακός.

Τα υπόλοιπα αύριο

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μετά την καλοκαιρινή ανασκόπηση της πορείας των ομάδων μας στην ευρώπη ας κάνω και την φθινοπωρινή.

1. Η πρωταθλητρια ΑΕΚ πλήρωσε τις λάθος επιλογές του Μελισσανίδη του καλοκαιριού και την ανοησία του Λιβαγια με την Βιντι. Κάποια στιγμη και ο Ουζουνιδης εγκλωβιστηκε και επιχείρησε απλά να μην ειναι η ομάδα του η πρώτη με μηδεν βαθμούς. Πλήρης απογοήτευση. Σκόραρε μονο σε ένα παιχνίδι και στα τρία εκτός έδρας ματς δεν είχε ουτε μια τελική στην εστία. Πλην του παιχνιδιου με Μπενφικα εδώ έπαιξε αποκρουστικό ποδόσφαιρο.

2. Δευτεραθλητής Παοκ. Είναι προφανές ότι δεν πολυενδιαφέρθηκε για την Ευρώπη και ότι τον ενδιαφέρει το πρωτάθλημα με κάθε τρόπο. Είναι όμως ντροπή σε τέτοιο όμιλο να τερματίσει τελευταίος με 3 βαθμούς. Και το κυριώτερο μαζί με την περσινη ευρωπαικη αποτυχία θα το πληρώσει μεσόπροθεσμα στην Ευρώπη

3. Η ομάδα μου χθες πέτυχε μια ιστορική πρόκριση. Δεν είναι πολλές φορές που ελληνικές ομάδες σε ουσιαστικά νοκ άουτ ματς με ομάδες αυτού του επιπέδου πήραν τέτοιες νίκες.
Απόλυτη δικαίωση του Μάρτινς. Καταρχήν στο πρώτο ματς με Μπέτις έξυπνα προσπάθησε να εξασφαλίσει την ισοπαλία, που ηταν πολύ σημαντική για την οικονομία του ομιλου. Θυμηθείτε λιγο τι έγινε τα τελευταία χρόνια στα πρώτα ματς στο Καραισκάκη. Δεύτερη δικαίωση. Μέχρι και προχθές έλεγε ότι είμαστε καλύτεροι από την Μιλαν και θα περάσουμε. Αυτα τα λες αν εισαι τρελός ή έχεις τεράστια καρύδια. Γενικώς είναι κανονικός προπονητης με τα σωστά του και τα στραβά του. Χθες ουσιαστικά είχε τον Φορτουνη φορ και τον Γκερέρο πιο πισω. Τον Τοροσίδη τον πέρασε δεύτερο φορ και όταν έγινε το 3 1 τον γύρισε αμέσως 6αρι. Στην ουσία είπε ότι δεν μου κάνει ο τουρε. Γενικά δύσκολες αποφάσεις. Η ομάδα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο αλλά έχει πρόβλημα στο γκολ. Ελπίζω στην κληρωση της Δευτέρας να είναι πιο τυχερός από το καλοκαίρι, όπου αν και επικεφαλής ομίλου πήρε Μιλαν και Μπέτις

Κατα τα λοιπά από Κυριακή γυρναμε στις εξυγιαντικές Κυριακές μας, που τα τραβήγματα στην περιοχή των αντιπάλων του Ολυμπιακου βαφτίζονται επιθετικά φαουλ ή παίζεται.
Στην Ευρώπη ομως είναι αλλιώς, όπως είδαμε στην Μπέτις που σφυρίχτηκε εις βάρος μας και χθες που σφυρίχτηκε υπερ μας.
Πάντως οι εξυγιαντές πρέπει να καταλαβαίνουν σιγά σιγά οτι τα εκατομυρια του cl ή τα ρουβλια δεν φέρνουν την ποδοσφαιρική ευτυχία

Α και πρώτη φορά που ο χοντρός μετά από μεγάλη νίκη δεν είπε βλακείες και έκανε σωστές δηλώσεις,

Last edited:

milt94

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Κατα τα λοιπά από Κυριακή γυρναμε στις εξυγιαντικές Κυριακές μας, που τα τραβήγματα στην περιοχή των αντιπάλων του Ολυμπιακου βαφτίζονται επιθετικά φαουλ ή παίζεται.
Στην Ευρώπη ομως είναι αλλιώς, όπως είδαμε στην Μπέτις που σφυρίχτηκε εις βάρος μας και χθες που σφυρίχτηκε υπερ μας.
Πάντως οι εξυγιαντές πρέπει να καταλαβαίνουν σιγά σιγά οτι τα εκατομυρια του cl ή τα ρουβλια δεν φέρνουν την ποδοσφαιρική ευτυχία

Α και πρώτη φορά που ο χοντρός μετά από μεγάλη νίκη δεν είπε βλακείες και έκανε σωστές δηλώσεις,
Μάλλον έχεις κοντή μνήμη...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μάλλον έχεις κοντή μνήμη...

Φίλε δεν έχω κοντή μνημη. Επιμελώς δεν σχολιάζω τα εγχώρια για να μην γινει πάλι μπάχαλο το τοπικ.
Είμαι πάνω απο 40 και έχω ζησει και την εποχή Νταιφα, Βαρδινογιάννη, Μελισσανίδη, Κόκκαλη, Πατέρα, Μαρινάκη και τα θυμάμαι όλα.
Απλά σχολίασα πως σφυρίζονται οι ίδιες φάσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Αλλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι στην εποχή Σαββίδη Γραμμένου και σία ολα είναι ρόδινα και 50 50.

Ας μείνουμε στα ποδοσφαιρικά και πιστεύω ότι συμφωνείς ότι ως μεμονωμένη πρόκριση η χθεσινή είναι στο τοπ 10 τουλάχιστον της ευρωπαικής ιστορίας των ομάδων μας

Last edited:

milt94

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Φίλε δεν έχω κοντή μνημη. Επιμελώς δεν σχολιάζω τα εγχώρια για να μην γινει πάλι μπάχαλο το τοπικ.
Είμαι πάνω απο 40 και έχω ζησει και την εποχή Νταιφα, Βαρδινογιάννη, Μελισσανίδη, Κόκκαλη, Πατέρα, Μαρινάκη και τα θυμάμαι όλα.
Απλά σχολίασα πως σφυρίζονται οι ίδιε φάσεις σε Ελλάδα και ευρώπη.
Αλλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι στην εποχή Σαββίδη Γραμμένου και σία ολα είναι ρόδινα και 50 50.

Ας μείνουμε στα ποδοσφαιρικά και πιστεύω ότι συμφωνείς ότι ως μεμονωμένη πρόκριση η χθεσίνη είναι στο τοπ 10 τουλάχιστον της ευρωπαικής ιστορίας των ομάδων μας
Συμφωνώ σε όλα...

yllos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Tι ωραία τα έλεγες μέχρι να αρχίσεις για τις Κυριακές.
Μερικές μικρές παρατηρήσεις:
Όταν γράφεις την ΑΕΚ έτσι, μην γράφεις τον Π.Α.Ο.Κ. Παοκ. Δεν είμαστε λέξη. Αυτή είναι παραξενιά δική μου.
Οι Κυριακές σας για να καταλάβω ακριβώς που είναι το πρόβλημα όταν ακυρώνει καθαρό γκολ του Πανιωνίου για να περάσεις με διπλό στο 92?Όταν κάνεις τραμπούκο στο Περιστέρι για να πάρεις σφυρίγματα και γκολ οφ σαιντ στο τέλος.
Χερούκλα στη Λαμία, μαζί σου.Να σε πω 5 ματς με Έλληνες διαιτητές που ακυρωναν γκολ ας πούμε του Ακπόμ που ήταν 3 μέτρα πίσω στην Νέα σμύρνη;Η τον Τζήλο που δεν έβλεπε πέναλτι στον Καντουρί στο Περιστέρι; Ή τον άλλον τον γελοίο που δεν έβλεπε πέναλτι στον Ζαμπά στο 3ο λεπτό στο Ηράκλειο.
Κατα τα άλλα; Άδικα είναι ο Π.Α.Ο.Κ. στο +8; Δεν παίζει μπάλα οκ. Πέρυσι που μοίραζε τρίμπαλα δεν είδα να λέει κανείς ότι το έχασε άδικα. Κάνει φάσεις ο Ολυμπιακός... Αμα κυνηγάς το σκορ κάνεις φάσεις. Αμα βάζεις 2 γκολ δεν χρειάζεσαι πολλές. Τι γκολ συνδυαστικό είδες από τον Ολυμπιακό φέτος; Άμα δεν κάνει στημένο ο Φορτούνης κλάφ'τα. Ποιος μπορεί να έχει παράπονα φέτος από τη διαιτησία;
Ο Π.Α.Ο.;Η Α.Ε.Κ. που την πήγαινε τρένο η επόπτης στο Αγρίνιο μπας και περάσει; Ο Ολυμπιακός που δεν έχασε στο Πανιώνιο; Ο Π.Α.Ο.Κ με τη χερούκλα; Όλοι παίρνουν κάτι. Εσύ αν βλέπεις τον Π.Α.Ο.Κ. να παίρνει 100-0 μάλλον δεν βλέπεις καλά.
Μάθατε στο 100-0 τόσα χρόνια και τώρα σας κακοφαίνεται. Ναι , ναι ξέρω φέρνατε παικταράδες. Μαζί σου. Άρα άμα έχεις την καλύτερη ομάδα μπορείς να σφάζεις άνετα γιατί έτσι κι αλλιώς είσαι καλύτερος. Φέτος είσαι ο καλύτερος; Έχεις Πρίγιοβιτς; Εξτρεμ έχεις που έκανες θεό το λάζαρο που δεν στρίβει; Δεύτερο σκόρερ έχεις το σέντερ μπακ σου.

Κορυφαία πρόκριση εχθές μάγκικη πειραιώτικη αλλά να κλαίτε τώρα γιατί δεν πήρες τι;Πέναλτι στην Ξάνθη;Για τους δανεικούς μου δεν παίζουν στον Ατρόμητο; Να παίξουν να χάσουν κανα τετ α τετ να τους ξεσκίζετε από το πρωί ως το βράδυ. Η μάλλον προτιμάτε να παίζουν και να περπατάνε όπως κάτι Σουμπίνιο, κάτι πελέ κάτι τάτοι κάτι σιώπηδες η λίστα είναι ατελείωτη.

Παιδιά άμα σας λείπει ο Γερμανάκος, ο Θάνος, ο Γιάχος, ο Σπάθας κάντε μια βραδιά να τους τιμήσετε, το αξίζουν.
Φέραν ξένους διαιτητές και δεν σταυρώνετε νίκη. Αμα μπει το VAR θα πάρεις το πέναλτι στην Ξάνθη, θα παρει πέναλτι η Λαμία θα μετρήσει το γκολ του Πανιωνίου, θα ακυρωθεί το γκολ σου στον ατρόμητο κλπ. Τα λάθη είναι για όλους. Το να βλέπεις εφιάλτες με ρούβλια και να μη βλέπεις ότι η ομάδα από φουρνιές με Τζιοβάνι, Ζαχοβιτς, Ριβάλντο, Γκαλέτι Κοβάσεβιτσ έδωσε τη θέση της σε φέτφα και χασαν είναι μεγάλο πρόβλημα

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Φίλε @yilos εγραψα τρεις παραγράφους για μπάλα, μια παρατηρηση για διαιτησία και κατέβασες σεντόνι για να πεις κάτι που ούτε εσύ κατάλαβες. Δεν θα τσιμπήσω.
Οκ αφού πιστεύεις ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πλέον καθαρό και τα διαιτητικά λάθη είναι πλέον ανθρώπινα με γεια σου και χαρα σου. Και με το καλό να πανηγυρίσεις το 2ο πρωτάθλημα του Π.Α.Ο.Κ

Αν θες και εισαι απο Θεσσαλονίκη μιλά για μπάλα και πες μας πως η ομάδα σου κατάφερε σε αυτό τον όμιλο αυτά τα άθλια αποτελέσματα και τις αθλιες εμφανίσεις.
Το θέμα διαιτησία κουράζει.

yllos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Φίλε @yilos εγραψα τρεις παραγράφους για μπάλα, μια παρατηρηση για διαιτησία και κατέβασες σεντόνι για να πεις κάτι που ούτε εσύ κατάλαβες. Δεν θα τσιμπήσω.
Οκ αφού πιστεύεις ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πλέον καθαρό και τα διαιτητικά λάθη είναι πλέον ανθρώπινα με γεια σου και χαρα σου. Και με το καλό να πανηγυρίσεις το 2ο πρωτάθλημα του Π.Α.Ο.Κ

Αν θες και εισαι απο Θεσσαλονίκη μιλά για μπάλα και πες μας πως η ομάδα σου κατάφερε σε αυτό τον όμιλο αυτά τα άθλια αποτελέσματα και τις αθλιες εμφανίσεις.
Το θέμα διαιτησία κουράζει.
Το 3ο πρωτάθλημα αν όλα πάνε καλά...
Eγώ συμφώνησα σε όλα εκτός από το το θέμα διαιτησίας. Το ότι κάτι δεν είναι καθαρό δε σημαίνει ότι είναι βρώμικο μόνο για έναν. Εκτός αν οι φάσεις που αναλύω πιο πάνω δε σου λένε κάτι. Είναι ωραία η καραμέλα και η σημαία του να τα ρίχνουμε στην ΕΠΟ στον τσετσένο κλπ. Εύκολη λύση. Στο Καραισκάκης με ξένο διαιτητή με κόβει offside τον Πρίγιο που είναι ένα μέτρο πίσω. Δεν βλέπω δόλο εκεί. Αν το έκανε ο Θάνος θα έβλεπα. Μακάρι να σφυρίζουν μόνο ξένοι. Γιατί ωραία τα λες για διαφορετικά σφυρίγματα σε Ελλά και Ευρώπη. Πες όμως ότι σε ξένο διαιτητή ή σε ξένο γήπεδο θα πήγαινε καροτσάκι ο Καραπαπας ή ο κάθε καραπαπας διαιτητή στο ημίχρονο όπως έκανε στο περιστέρι και είδαμε τι έγινε στο δεύτερο.
Στο πρόσημο όλοι θετικοί είναι. Εκτός αν βλέπετε μόνο τα τραβήγματα με Ξάνθη και δεν βλέπετε όλα τα υπόλοιπα.
Για την ομάδα μου τώρα:
Η ομάδα έκανε πολύ καλά παιχνίδια μέχρι την Μπενφίκα που την κατάπιε για 20 λεπτά στην Τούμπα μέχρι να έρθει η κατάρρευση. Ξέρεις τι είναι να μην έχεις πάρει πρωτάθλημα 35 χρόνια;Κανείς δεν ξέρει. Αποκλείστηκε ο Π.Α.Ο.Κ. σε όμιλο με δύο ομάδες χειρότερες από αυτόν γιατί δυστυχώς αξιολόγησε διαφορετικά τις προτεραιότητες. Κακώς γιατί θα το πληρώσουμε αυτό τις επόμενες χρονιές και γιατί δεν χτίζεις έτσι χαρακτήρα.Είναι απλά ντροπή και μαύρη σελίδα για την ομάδα.
Εγώ δε θα κουνήσω το δάχτυλο στον Λουτσέσκου στα μέσα της χρονιάς γιατί ξεκίνησε με -2 είναι στο +8 και έχει να χάσει κανά χρόνο.Άθλια μπάλα σε Ευρώπη και στα μισά ματς του πρωταθλήματος.Αλλά εκτός από το ματς με τον Ολυμπιακό ο άθλιος Π.Α.Ο.Κ. σε ποιο ματς ήταν στο σύνολο του χειρότερος από τον αντίπαλο; Σε κανένα άλλο. Να χτυπάει η μπάλα στο σημαιάκι του κόρνερ και να μπαίνει μέσα. Δεν με νοιάζει πως. Γιατί σου ξαναλέω ότι πέρυσι που Ολυμπιακός και Α.Ε.Κ. δεν έπαιζαν τίποτα κι ο Π.Α.Ο.Κ. μοίραζε δεξια και αριστερά τρίμπαλα δεν πήρε τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ!Πήρε ένα Κύπελλο στην έδρα του αντιπάλου με τιμητικό σκορ για εκείνη 2-0 αντι για κανα τάληρο. Για μπάλα μπορούμε να μιλάμε για ώρες. Δυστυχώς για διαιτησία μπορούμε να μιλάμε για μέρες.

Όταν σε πρωτάθλημα που έχει κριθεί, επόπτης δεν βλέπει τον Κατσουράνη που τον καλύπτουν 7 άτομα και ακυρώνει γκολ δεν μπορείτε να κουνάτε δάχτυλο για εξυγίανση όταν λάθη ανθρώπινα ή μη γίνονται παντού. Αν το θέμα διαιτησία κουράζει μην το πιάνεις.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Το θεμα είναι ποιοςς αξιολογησε στον ΠΑΟΚ λαθος την Ευρώπη.
Η Διοικηση, οι παιχτες, ο προπονητης;
Εδώ και καιρό ο ΠΑΟΚ είναι στο συν 6 και πάει και χανει σερί 4 παιχνιδια, Τα τρια με Βιντι και Μπάτε.
Και τι θα γινοταν αν είχε και αλλα 2 ματς τον Φεβρουάριο; Θα έχανε το πρωταθλημα;

Επειδή μαλλον είσαι πού νεωτερος μου δες τι γινόταν παλαιότερα

Κάλυπτα και εγω τον Μητρόπουλο

Οταν ο εποπτης σηκωνει το σημαιακι ο μητρόπουλος τρεχει ακόμη και καλυπτεται.

Ολες οι περιοδοι του ελληνικού ποδοσφαιρου είναι βρωμικες. Οταν ήρθε το cl έγινε ακομη πιο βρωμικο και παραμένει βρωμικο

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Παιδιά ας σταματήσει εδω το θεμα με τη διαιτησία/παρασκηνιο
Εχω πεσει κ γω παλιοτερα στο τριπακι κ μετα αναλογιζομουν τι καθομαι κ κανω
Επειδη δεν ειναι ποδοσφαιρικο φορουμ κ στο θεμα της διαιτησιας ολα φαινονται διαφορετικα αναλογα με το τι ομαδα εισαι , ας τελειώσει εδω γτ ευκολα θα ξεφυγει το θεμα

Ευχαριστω

yllos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το θεμα είναι ποιοςς αξιολογησε στον ΠΑΟΚ λαθος την Ευρώπη.
Η Διοικηση, οι παιχτες, ο προπονητης.
Εδώ και καιρό ο ΠΑΟΚ είναι στο συν 6 και πάει και χανει σερί 4 παιχνιδια, Τα τρια με Βιντι και Μπάτε.
Και τι θα γινοταν αν είχε και αλλα 2 ματς τον Φεβρουάριο; Θα έχανε το πρωτλαθλημα

Επειδή μαλλον είσαι πού νεωτερος μου δες τι γινόταν παλαιότερα

Κάλυπτα και εγω τον Μητρόπουλο

Οταν ο εποπτης σηκωνει το σημαιακι ο μητρόπουλος τρεχει ακόμη και καλυπτεται.

Ολες οι περιοδοι του ελληνικού ποδοσφαιρου είναι βρωμικες. Οταν ήρθε το cl έγινε ακομη πιο βρωμικο και παραμένει βρωμικο
Όλοι μας το αξιολογήσαμε λάθος. Ακόμα κι εμείς στην κερκίδα. Τι πιστεύεις ότι μας καίει περισσότερο να κερδίσουμε την Μπάτε ή να περάσω από τη Λειβαδιά; Και το περάσαμε κι εμείς στην ομάδα και η ομάδα σε μας. Γιατί τώρα είναι αργά για δάκρυα. Είναι γεγονός ότι πορείες πρωταθλητισμού δεν έχουμε ιδέα για το πως να τις διαχειριζόμαστε. Τα λάθη έγιναν και δεν σβήνονται. Η πίκρα μετριάζεται μόνο με το πρωτάθλημα
Το έχω δει το βιντεάκι, όπως και εκείνο με τους χειμερινούς κολυμβητές Αλεξανδρή και Γιαννακόπουλο.
Διαφωνεί κανείς για το ελληνικό πρωτάθλημα σε τίποτα; Ότι υπήρχε και υπάρχει βρωμιά;
Είναι όμως άδικο σε περιόδους που τα ηνία τα είχε ένας στο 100-0 να τα εξισώνεις με αυτό που γίνεται τώρα. Εκτός κι αν θεωρείς ότι για το -8(-10) φταίνε μόνο τα κοράκια. Γιατί σου ξαναλέω το πρόσημο είναι θετικό για όλους. Δεν παίρνεις πέναλτι στην Ξάνθη παίρνεις γκολ offside στο Περιστέρι και ακυρωθέν γκολ του Πανιωνίου στη Ν.Σμύρνη. Μου ακυρώνει καθαρό γκολ στη Σμύρνη και δεν μου δίνει πέναλτι στον ΟΦΗ τα παίρνω στη Λαμία με το χέρι του Βιερίνια.

yllos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Παιδιά ας σταματήσει εδω το θεμα με τη διαιτησία/παρασκηνιο
Εχω πεσει κ γω παλιοτερα στο τριπακι κ μετα αναλογιζομουν τι καθομαι κ κανω
Επειδη δεν ειναι ποδοσφαιρικο φορουμ κ στο θεμα της διαιτησιας ολα φαινονται διαφορετικα αναλογα με το τι ομαδα εισαι , ας τελειώσει εδω γτ ευκολα θα ξεφυγει το θεμα

Ευχαριστω
Νομίζω η κουβέντα είναι σε πολύ ήπιο τόνο και δεν έχω πραγματικά κάτι να χωρίσω με τον @dik-7 που μας χωρίζει η ομάδα αλλά μας ενώνουν τα ταξίδια και το ποδόσφαιρο ως μέσο ψυχαγωγίας γιατί αυτό είναι ουσιαστικά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom