About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

jimp

Member
Και για να απαντήσω στον φίλο jimp
Σήμερα απολαύσαμε τον πλούσιο ταλέντο της Αγγλίας. Στο πρώτο σοβαρό της ματς στο τουρνουά σε 120 λεπτά είχε 1 ένα σουτ στην εστία.
Οι Κροάτες είχαν δύο παρατάσεις στα ποδια τους και οι Άγγλοι έμοιαζαν βετεράνοι .
Τελικά έχασαν τιμητικά 2 1 αντί για 4 1.

Υγ Μετά την ισοφαριση δε απολαύσαμε σχέδιο. Κερδίζουμε πάση θυσία στημένη φάση κοντά στην αντίπαλη περιοχή και κάνουμε τον σταυρό μας
Και για ενα ημίχρονο εξαφάνισε τους Μοντριτς-Ρακιτιτς με τους Κροατες να μην μπορούν να κάνουν φάση και να εχουν μόνο γιομες και από αυτές καμία πετυχημένη.

Για κάποιο λόγο μετά αντι να γυρνάνε τη μπάλα, αυτοί έπαιζαν με γιομες απ'τον τερματοφύλακα, έκαναν και πάρτι στα αριστερά και ο Southgate δεν βοήθησε την ομάδα με μία αλλαγή, βγάζοντας τον Delle Alli, που ήταν η τρύπα στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα η Κροάτες να μοιάζουν ξεκούραστοι και οι Άγγλοι κουρασμένοι κυνηγώντας βαθιές μπαλιές.

NightcoreKing

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο_Καλοκαίρι :P
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδια!
Πω πω πω ...δεν κανω προβλεψεις αλλες , οτι κ να λεω βγαινει το αντιθετο :eek: μη βαρατε ωρε! Ε τωρα ..ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα ας γινει κ το θαυμα αν δε τους συμπαθω τους Κροατες...It's coming Home (Balcan) :minion big:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Και για ενα ημίχρονο εξαφάνισε τους Μοντριτς-Ρακιτιτς με τους Κροατες να μην μπορούν να κάνουν φάση και να εχουν μόνο γιομες και από αυτές καμία πετυχημένη.

Για κάποιο λόγο μετά αντι να γυρνάνε τη μπάλα, αυτοί έπαιζαν με γιομες απ'τον τερματοφύλακα, έκαναν και πάρτι στα αριστερά και ο Southgate δεν βοήθησε την ομάδα με μία αλλαγή, βγάζοντας τον Delle Alli, που ήταν η τρύπα στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα η Κροάτες να μοιάζουν ξεκούραστοι και οι Άγγλοι κουρασμένοι κυνηγώντας βαθιές μπαλιές.
Νομίζω ότι είναι σαφές ότι μιλάω για το δημιουργικό κομμάτι όπου για μια ακόμη φορά δεν είδαμε τίποτα. Ένα σουτ στην εστία σε 120 λεπτά!
Νομίζω 9 από τα 12 γκολ της ήταν από στημένη φάση.
Ανασταλτικα και τακτικά τα είπαμε ο Σαουθγκειτ παρουσίασε μια σφιχτή ομάδα αλλά πόνεσαν τα ματάκια μας.
Καλά έκαναν οι Κροάτες και τους έστειλαν σπίτι τους

chrisbd

Member
ε οχι και Muntialexit.. εδώ παραλίγο να πάνε τελικό και ίσως θα ήταν η πιο νεανική ομάδα που το έκανε αυτό..

Γιατί μπρε είσαστε τόσο haters της Αγγλίας.. εντάξει ούτε και γω είμαι φαν αλλά πρέπει να κάνουμε και κάποιες παραδοχές.. Όπως αυτό που προανέφερα ότι δηλαδή έχει παίχτες που πριν 4-5 χρόνια φορούσαν κοντά παντελονάκια και έξω απο το γήπεδο και να διεκδικείς τελικό ΠΠΚ με αυτούς;; Χωρίς ένα μεγάλο μπαλαδόρο έστω μισό Μόντριτς.. Πρέπει επειγόντως να βρει λύσεις στο κέντρο αλλά το κακό είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις μεταγραφές στην εθνική.. ότι υπαρχει απο εγχώριο προϊόν..

Η Κροατία έπρεπε να αποδείξει κάτι όχι η Αγγλία που αρχίζει τώρα να χτίζει μια ομάδα..

ΥΓ Τώρα μπορεί να πει κάποιος γιατί εγω είμαι hater της Γερμανίας..εντάξει και γω λάθος είμαι αλλά επειδή στο ΠΠΚ του 74, το πρώτο που είδα τόσα πολλά παιχνίδια, η Γερμανία νίκησε άδικα την καλύτερη Ολλανδία, θέλω να πιστεύω, όλων των εποχών στον τελικό .. Τρελαινόμουν να βλέπω Ολλανδία τότε..

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Δεν είμαστε haters αλλά αυτό που παίζουν οι Άγγλοι τα τελευταία πολλά χρόνια δεν λέγετε ποδόσφαιρο.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
βασικά εγώ δεν είμαι hater τις αγγλίας...σαν χωρα την λατρεύω (γενικά την Μεγάλη Βρετανία)
οι άγγλοι είναι που μου την σπάνε...
όχι ότι μου κάνανε τίποτα...k όταν σπούδαζα εκεί ωραίες εμπειρίες μου μείνανε...απλά από τότε διαπίστωσα ότι πρόκειται περί στόκων....μετά βεβαια γίνανε οι εκλογές στις ΗΠΑ, στην ελλάδα κλπ...οποτε διαπίστωσα ότι παντού υπάρχουνε στόκοι...

πάντως για να πάμε πάλι πίσω στο θέμα, προτιμώ γαλλία να το σηκώσει....

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πρώτη φορά σε διοργάνωση με ενδιαφέρει περισσότερο ο μικρός τελικός: ρίξτε 5 στις τρελοτσαγέρες.

arabickostas

Member
Στην ιστορία πέρασε το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας λοιπόν. Η Γαλλία, δίκαια κατ' εμέ, κέρδισε το παγκόσμιο κύπελλο μιας και εκτός του ότι έχει φοβερές μονάδες παρουσίασε ένα Γενικά ενδιαφέρον και αποτελεσματικό σύνολο. Όλες οι γραμμές περιλαμβάνουν μεγάλη ποιότητα και ίσως αυτό να ήταν το κριτήριο που τους βοήθησε να επικρατήσουν σε όλο αυτό το μαραθώνιο. Οι Κροάτες βιονικοι, με ένα Modric που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του έκαναν ένα μικρό θαύμα. Απογοητεύσεις του τουρνουά ήταν οι Γερμανία, Ισπανία, Βραζιλια και φυσικα η Αργεντινή αν και λίγο πολύ μ αυτόν τον κλόουν που είχε σαν προπονητή καθως και με το φτωχό ροστερ μεσο αμυντικα, δεν δημιούργησε και τρελές προσδοκίες. Καλή αντάμωση ποδοσφαιρικά ξανα στο Κατάρ σε ένα ιδιόμορφο λόγω εποχής Μουντιάλ 2022.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Πάει και αυτό το Μουντιαλ. Συνολικά το θέαμα ήταν κατά κάτι καλύτερο από το προηγούμενο.
Το κακο ήταν ότι μετά από τους ομίλους στο ένα ταμπλό μαζεύτηκαν οι καλύτερες ομάδες.
Για εμένα οι καλύτερες ομάδες και πιστεύω ότι θα βλέπαμε πιο ανταγωνιστικό τελικό μεταξύ Βραζιλίας Γαλλίας.
Οι Κροάτες είχαν τρεις παρατάσεις στα πόδια τους και κατ' εμέ εσφαλμένα μπήκαν φορτσατοι στον τελικό και μετά το 2 1 ουσιαστικά δεν άντεξαν. Πάντως τους αξίζουν χίλια μπράβο όπως και στη Γαλλία που το σήκωσε δίκαια.

NightcoreKing

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο_Καλοκαίρι :P
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδια!
Ερχεται το Καταρ τωρα ..κ θα παιχτει Οκτωβρη-Νοεμβρη ..το τι θα γινει κ ποιες ομοσπονδιες θα δωσουν αδειες σε παιχτες ομαδες κτλ..Πανικος ...ενα Μουντιαλ που ειναι βαμμενο με Μιζες και χρηματα , εκκατομυρια ..που εχουν αποδειχθει σε δικαστηρια.....Αιντε να δουμε :icon_evil:

patrickdrd

Member
δεκεμρβη ακουσα/διαβασα εγω

Άκουσα στο ράδιο ότι τα πρωταθλήματα θα σταματήσουν αρχές Οκτώβρη του '22, καθώς οι παίκτες πρέπει να μαζευτούν στις Εθνικές για κάνα μήνα προετοιμασίας πριν αρχίσει το Μουντιάλ αρχές Νοέμβρη. Αν υπολογίσουμε ότι θα επιστρέψουν μέσα Ιανουαρίου μιλάμε για 3 μήνες διακοπή που δεν γίνεται ούτε μέσα στο καλοκαίρι! Τι ομάδα να χτίσεις έτσι;;

Άσε που μόλις τελειώσει η σεζόν 21/22 θα πρέπει στα καπάκια να μαζευτούν για την επόμενη, καθώς δεν υπάρχουν ημερομηνίες. Εμείς θα παίζουμε σίγουρα Κυριακή/Τετάρτη με εκκίνηση τον Αύγουστο, οι Άγγλοι άκουσα ότι θα ξεκινήσουν Ιούλιο για να προλάβουν!! Ντόμινο σε όλο τον πλανήτη για 2 χρόνια (μία σεζόν πριν και μία μετά) για να γίνει το Μουντιάλ στους κελεμπίες.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα