• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

80's music

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Προς idem
Kαλε μου idem, πως είναι δυνατον να ερθω στο παρτυ των 80ς όταν αυτό γινεται το βραδυ κι εσυ μας το γνωστοποιεις στις 6.00 το απογευμα της ιδιας ημερας??? Δηλαδη πώς να κατεβω από Κοζανη στην Αθηνα ??? να διακτινιστω σαν το star treck??? Ριξε καμια ειδοποιηση εστω 2-3 μερουλες πιο νωρις, και ειδωμεν… Παντως μη με ξεσηκωνεις για παρτυ, γιατι σε βλεπω να σε αγγαρευω να με ξεγλεντας σε ενδεχομενη επισκεψη μου στην Αθηνα, και αντι για μουσεια Ακροπολης κλπ. να μην αφησουμε παρτυ για παρτυ… J

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Προς Ιωαννα
Ιωαννα, ουτε εγω ξερω να ανεβαζω βιντεακια, μην αγχωνεσαι οποιος ξερει ας ανεβαζει (idem για σενα χτυπαει η καμπανα… ) Για μας που γνωριζουμε τα 80ς και μια απλη αναφορα φτανει… Λοιπον το Fade to grey των Visage είναι από τα αγαπημενα μου , για κανα 2 χρονια το ειχα σαν ηχο κλησης στο κινητο μου, η μοναδικη φορα που κατρακυλησα κι εγω και εβαλα ηχο κλησης στο κινητο. Περιττο να σου πω ότι οσοι ειδημονες το ακουγαν, απλως μου λεγανε «που να βγουν τωρα τετοια κομματια»

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Eπισης να κανω μια διορθωση στη λιστα με τα 100-110 all time 80s τραγουδια
Στο νουμερο 17 στην αναφορα μου στον Bruse Springsteen εκτος απο το Born in the USA η δευτερη μεγαλη του επιτυχια ηταν το Dancing in the dark και οχι το Gazoline που το ερμηνευε βεβαιως βεβαιως ο David Bowie και αποτελει και αυτο μεγαλη επιτυχια των 80ς.

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
Προς idem
Kαλε μου idem, πως είναι δυνατον να ερθω στο παρτυ των 80ς όταν αυτό γινεται το βραδυ κι εσυ μας το γνωστοποιεις στις 6.00 το απογευμα της ιδιας ημερας??? Δηλαδη πώς να κατεβω από Κοζανη στην Αθηνα ??? να διακτινιστω σαν το star treck??? Ριξε καμια ειδοποιηση εστω 2-3 μερουλες πιο νωρις, και ειδωμεν… Παντως μη με ξεσηκωνεις για παρτυ, γιατι σε βλεπω να σε αγγαρευω να με ξεγλεντας σε ενδεχομενη επισκεψη μου στην Αθηνα, και αντι για μουσεια Ακροπολης κλπ. να μην αφησουμε παρτυ για παρτυ… J
εχεις δικιο Dancing Queen την αλλη φορα θα ενημερωσω λιγες μερες πριν.παντως super τα παρτυ.ακου και ενα καλο τραγουδακι.......

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου

Last edited by a moderator:

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
Beautiful...dirty dancing !

" Time of my life " , για τον Patrick Swayze, που έφυγε...:(

κριμα για τον Patrick Swayze.super παντως και η ταινια του dirty dancing και την ειδα ξανα πριν λιγες μερες...

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου

Μια μπαλαντα και απο εμενα ....διαχρονικη τελεια.......

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
απο τα αγαπημενα μου.......

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Για τη heavy metal μουσικη των 80ς δεν αναφερθηκε κανεις. Είναι εκεινα τα πολύ μαλλιαρα ανθρωπακια , που χτυπιουνται επι σκηνης, ενιοτε σπαζουν κιθαρες και καινε ντραμς, επισης αντι να τραγουδουν αρεσκονταν και να ουρλιαζουν, αλλα κυκλοφορουσαν παντοτε και με τις πιο σεξυ γυναικες της τοτε show biz. Εμενα παντως οι αγαπημενοι μου ηταν οι AC/DC αλλα με το Paranoid των Black Sabbath κοβω ακομα φλεβες. Η heavy metal δεν ηταν σιγουρα το ειδος μου, ανηκα παντα στα πιο χορευτικα ειδη μουσικης (τι Dancing Queen θα ημουν αλλωστε…τρομαρα μου!) αλλα εχω απιστευτες αναμνησεις από όλα τα παρακατω κομματια που τα εβαζε το στεκι μου στη Θεσσαλονικη στη δεκαετια του 90 το περιφημο LIBIDO στα Λαδαδικα. Οσοι το ειχαν επισκεφτει νομιζω με καταλαβαινουν. Το απολυτο rock bar…
Top 14 – Heavy Metal Songs
1. AC/DC – Thunderstruck
2. Van Helen – Jump
3. ZZ Top – Gimme all your loving
4. Kiss – I was made for loving you, baby
5. White snake – Still of the night
6. Scorpions – Rock you like harican
7. Alice Cooper – Poison
8. Europe – The final Countdown
9. Iron Maiden – The number of the beast
10. Black Sabbath – Paranoid
11. Motley Crue – Girls, girls, girls
12. Bon Jovi – U give love a bad name / Runaway
13. Cinderella – Οι Cinderella και οι Megadeth μεσουρανουσαν στα 80ς αλλα δε θυμαμαι καποιο συγκεκριμενο τραγουδι τους, οποιος θυμαται κατι ας το αναφερει.
14. Megadeth –

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
διάβασα στη λίστα ZZ TOP και θυμήθηκα το παρακάτω βιντεοκλιπ::cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com