• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

80's music

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
Τι βλεπω…τι βλεπω … ένα θεμα που με ενδιαφερει ισαξια με τα ταξιδια… καλη και απολαυστικη μουσικη, τι άλλο δηλαδη από 80ς μουσικη!!!
...
αγαπητε μου συμφωνω απολυτα σε οσα ανεφερες.ειμαι γεννημενος το 78' και να σου πω δεν εχω κανενα προβλημα με την ηλικια μου.συνηθως οι γυναικες τα εχουν αυτα.και εγω εχω μια μεγαλη συλλογη.ειναι τοσα πολλα που δεν μπορω να πω εναν αριθμο.χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι που ακουν ακομα τετοια μουσικη και νομιζα οτι υπηρχα λιγοι.τοτε παντως αλλες εποχες:D και καλες ομως....τελικα η 80's μουσικη ποτε δεν πεθαινει αφου υπαρχουν ανθρωποι που ακομα την ακουνε...θα περιμενω και δικα σου κομματια που σου αρεσουν ή που εκαναν παταγο τοτε...

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εγω παντως ευχαριστως θα πηγαινα! Μη μου πεις οτι δεν τους ακουγες!
Ασχετο, μηπως ξερει κανεις να μου στειλει με πμ πως να αναβαζω βιντεακια, χωρις να χρειαζεται ο καημενος ο σπορος να τα διορθωνει συνεχεια?
Αχινούλα, δες εδώ στο τόπικ, την πρώτη σελίδα και διάβασε το λίνκ, που δίνει ο Θάνος...:)

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Παιδια χιλια συγνωμη, αλλα εγω θα προτεινα να μην ανεβαζουμε ξερα βιντεακια απο το youtube ολοι ξερουμε που μπορουμε να τα βρουμε και να τα ακουσουμε. Εκτος αυτου "βαραινει" και η σελιδα και κανει μια ωρα για να ανοιξει. Νομιζω πως ειναι καλυτερα να κανουμε διαλογο ανταλλασοντας αναμνησεις μας απο εκεινη την εποχη, αναμνησεις βεβαιως που συνδεονται με ενα κομματι μιας που το θεμα μας ειναι η μουσικη της δεκαετιας 80.
Εχω λοιπον να πω οτι οντως οι U2 ηταν απο τα συγκροτηματα που σημαδεψαν τη δεκαετια , το with or with out you ειναι οντως κομματαρα (αν και προτιμω το Pride) και μου θυμιζει πρωτομαγια του 87 νομιζω οταν η κολλητη μου ειχε αγορασει τη κασετα τους κι εγω δεν ειχα λεφτα να την παρω... οποιο πιτσιρικι δεν ξερει τι ειναι κασετα ας ανατρεξει στο λεξικο...

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Γιατι δε γραφετε καμια λιστα με τα αγαπημενα σας, ετσι να δουμε που κυμαινονται τα γουστα του καθενος? Παντως δε το πιστευω οτι ειμαστε τοσοι πολλοι φαν της μουσικης δεκαετιας του 80. Παντως οι New kids on the block πρεπει να ειχαν βγει προς το τελος του 80, δε μπορεις να πεις οτι στιγματισαν τη δεκαετια. Υπαρχουν τοσα μεγαλα ονοματα εκεινης της εποχης που αξιζει να κανουμε αναφορα...Wham, Duran-Duran, Prince, Smiths, Cure, Bon Jovi, Genesis, Culture club, Cyndi Lauper, PET SHOP BOYS και τοσα τοσα αλλα...

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
A-HA, (Τι κουκλος ο Morten Harket?), OMD, Milly Vanilli, New Order, Paul Young, Simple Minds και Simply Red.... θελουμε σελιδες ολοκληρες μονο για να κανουμε απλη αναφορα στα ονοματα τους

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
το κομματι αυτο το γουσταρω πολυ.ειναι ενα αγαπημενα μου.μεγαλες επιτυχιες τοτε...den harrow...απολαυστε το.....:clap:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
ενδιαφέρον κλιπάκι, idem...Δεν το είχα ξαναδεί...;)

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
ενδιαφέρον κλιπάκι, idem...Δεν το είχα ξαναδεί...;)
ερχονται και αλλα αλλα προσπαθω και να δουλεψω και λιγο οχι τιποτα αλλο αλλα μην με απολυσουν και σε περιοδο οικονομικης κρισης;)

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
ξεχασμενο τελειως....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα