galat
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Από αναζήτηση στα στοιχεία των μελών δεν βρήκα να υπάρχει νούμερο 1. Το νούμερο 2 το έχει ο anonymous, ενώ ο Def έχει μόλις το νούμερο 3.
Ναι αλλά ξεχασες να αναφέρεις οτι εισαι το 2764 νούμερο !!!!!Χαιρετώ όλα τα νούμερα και εύχομαι ακόμα μεγαλύτερα!
Είπα να το περάσω στο ντούκου γιατί μου φάνηκε λίγο μεγαλούτσικο...:roll:αλλά με ξεμπρόστιασες!Ναι αλλά ξεχασες να αναφέρεις οτι εισαι το 2764 νούμερο !!!!!
Καλά έχω πεθάνει στα γέλια, άκου κρουαζιέρα στον μαγευτικό Ασπρόπυργο! Εκεί να στείλουμε τους 33 της Χιλής!Ειμαι ο 393 τυχαιο???
Μαλλον ναι.
Παντα επιτυχιες ναχεις νουμερο 1.!!!!!
Ο 11888 κερδιζει μια κρουαζιερα στον μαγευτικο Ασπροπυργο ολα
πλερωμενα.
Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Def θα ήταν το 1 ασφαλώς, όπως πρέπει.Από αναζήτηση στα στοιχεία των μελών δεν βρήκα να υπάρχει νούμερο 1. Το νούμερο 2 το έχει ο anonymous, ενώ ο Def έχει μόλις το νούμερο 3.
το 847, σου κάνει;Είμαστε μιά μικρή πόλη, αποτελούμενη από 8000 ταξιδιάρικες ψυχές, που η σκούφια τους δεν είναι ποτέ στο κεφάλι τους. Μόνιμα πεταμένη για ταξίδια.
Ειρήσθω εν παρόδω, εγώ τι νούμερο έχω στην πόλη;
Δηλαδη ειμαστε 8.000 μελη παρα τρεις;Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Def θα ήταν το 1 ασφαλώς, όπως πρέπει.
Το παραπάνω συμβαίνει διότι το travelstories προέκυψε από μετεξέλιξη του taksidia.gr που ήταν στημένο σε διαφορετική πλατφόρμα, και κατά τη ... μεταμόρφωση δημιουργήθηκαν δύο λογαριασμοί που δεν υπάρχουν.
πολύ ωραίο είναιτο 847, σου κάνει;