• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

8,000 μέλη!!!

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
μπραβο μας!!!! το 385 σας ευχεται τα καλυτερα!! :) μπος καλα το πας... θα μπουμε και στο χρηματιστηριο σε λιγο... :bleh:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εσύ είσαι 456 :)

Καλά για να φτάσουμε τα 10,000 μέχρι τέλος του χρόνου δεν παίζει, πρέπει να τρέξουμε 5 διαγωνισμούς με δώρα ταξίδια στις μπαχάμες για να γίνει αυτό :haha:
Μην το λες, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. 1800 γράφτηκαν τους τελευταίους 5.5 μήνες - κι ήταν και καλοκαίρι στη μέση. Τώρα έχουμε κάτι λιγότερο από 3 μήνες μπροστά μας και τα κρύα σφίγγουν. Ε, μ'έναν διαγωνισμό και κανένα τριημεράκι στο Πήλιο (άντε να τους δώσω εγώ εκπτωτικό voucher) ίσως κάτι γίνει. Λές? :D

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
εγω παντως ειμαι μεγαλο νουμερο.........2710!!!!!
αντε βρε και του χρονου ,το εχω ξαναπει βεβαια,να ειμαστε 15000!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
M΄αρέσει που ψάχνουμε και αφορμές για να ξανακάνουμε μεγάλη συγκέντρωση :clap:
Άμα φορτσάρουμε όλα τα νούμερα μαζί...(2-3 μαζώξεις ακόμα θέλουμε...:haha:και μερικά ενσταντανέ από αυτές:bleh: )να δεις για πότε θα φτάσουμε 10.000 μέλη...
Με 428 νούμερο, μπορώ να είμαι υπεραισιόδοξη για το αποτέλεσμα...;)
Να οργανωθούμε ε ?...:lol:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
Ας οργανωθουμε λοιπον!!!!!!!!!

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Γράφτηκα στις 17/3/2010 και πήρα το νούμερο 5709. Δηλαδή 2291 εγγραφές σε 209 ημέρες. Με την απλή μέθοδο των τριών χρειάζονται 182 ημέρες για να εγγραφούν 2000 ακόμα μέλη. Δηλαδή αρχική πρόβλεψη με γραμμική πρόοδο εγγραφής τα 10.000 μέλη θα τα έχουμε στις 12/4/2011.
Εάν υπολογίσουμε όμως ότι ο ρυθμός εγγραφών αυξάνεται και ότι μεσολάβησε και το καλοκαίρι, μπορούμε να προβλέψουμε ότι θα φτάσουμε τα 10.000 μέλη περίπου στα μέσα Μαρτίου 2011.
Σε κάθε περίπτωση μπράβο μας!!!!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Καλά για να φτάσουμε τα 10,000 μέχρι τέλος του χρόνου δεν παίζει, πρέπει να τρέξουμε 5 διαγωνισμούς με δώρα ταξίδια στις μπαχάμες για να γίνει αυτό :haha:
Καλά ακόμη κάθεσαι; Κάνε και εσύ τίποτα για το φουκαριάρικο το φόρουμ:haha::haha::haha:

Στα σοβαρά τώρα αν μέτρησα καλά τον Σεπτέμβριο εγγράφησαν 320 περίπου μέλη, ενώ τον Οκτώβριο μέχρι στιγμής γύρω στα 110.
Εχουμε μπόστά μας 2 1/2 μήνες και θέλουμε 2000 μέλη ακόμη, ήτοι περίπου 400 ανά δεκαπενθήμερο.
Δύσκολο μεν αλλά όχι αατόρθωτο. Το travelstories όλα τα μπορεί:clap::clap::clap:.
Ποιος περίμενε σε δύο χρόνια και κάτι 7000 νέα μέλη.
Vamos!!!

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ευαγγελία εγω πόσο νουμερο ειμαι ;

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Να τα 10χιλιάσουμε παιδιά για νέα τραβελστορική συνάντηση!!:clap:
Ψιτ, χακέρισσες δώστε τα φώτα σας και σε μένα το νουμεράκι, που νομίζω από την εγγραφή και μόνο πρέπει να είμαι αρκετά μεγάλο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) :D

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ΚΙΚΙ, δεν εισαι τοοσοοο μεγαλο νουμερο.... μονο 663 (παρακαλω τον/την 666 να αποκαλυφθει αμεσως:haha::haha:)
Twinkie , παιδι μου, εισαι πολυυυ μεγαλο............. 7241 !!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom