Alpha14
Member
Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Το έψαξα λίγο και βλέπω ότι το ζητάει και η ίδια η εταιρεία (Plus Ultra Lineas) γενικά...
Θα έκλεινα με τον υπάρχοντα αριθμό διαβατηρίου, δε μπορεί κανείς να σου πει κάτι από την αεροπορική αν αυτό αλλάξει. Ίδιο ερώτημα έχει τεθεί με τη ryan που ζητάει αριθμό εγγράφου.Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Το έψαξα λίγο και βλέπω ότι το ζητάει και η ίδια η εταιρεία (Plus Ultra Lineas) γενικά...
Εγώ υποθέτω ότι το ζητάει γιατί θα πρέπει να έχει ισχύ και κάποιο διάστημα μετά την άφιξη όπως ισχύει σε κάποιες χώρες.Γιατί σου ζητάει τον αριθμό διαβατηρίου την στιγμή της κράτησης;
Η Ryanair δεν ζητάει κανένα έγγραφο κατά την κράτηση αλλά μόνο στο check in.Θα έκλεινα με τον υπάρχοντα αριθμό διαβατηρίου, δε μπορεί κανείς να σου πει κάτι από την αεροπορική αν αυτό αλλάξει. Ίδιο ερώτημα έχει τεθεί με τη ryan που ζητάει αριθμό εγγράφου.
Ακόμη κι αν έχει λήξει δε τσεκάρει η αεροπορική την ισχύ του διαβατηρίου κατά την κράτηση αλλά κατά το check in στο αεροδρόμιο. Δε νομίζω να εμποδίζει η ημερομηνία που θα δηλώσει ώστε να προχωρήσει σε κράτηση εισιτηρίου.Εάν περάσει τον αριθμό του διαβατηρίου θα πρέπει να δηλώσει σίγουρα και την ημερομηνία λήξης του, και το δικό του έχει λήξει...