Ερωτήσεις για διαβατήριο ή ταυτότητα

Alpha14

Member
Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Το έψαξα λίγο και βλέπω ότι το ζητάει και η ίδια η εταιρεία (Plus Ultra Lineas) γενικά...

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Το έψαξα λίγο και βλέπω ότι το ζητάει και η ίδια η εταιρεία (Plus Ultra Lineas) γενικά...
Θα έκλεινα με τον υπάρχοντα αριθμό διαβατηρίου, δε μπορεί κανείς να σου πει κάτι από την αεροπορική αν αυτό αλλάξει. Ίδιο ερώτημα έχει τεθεί με τη ryan που ζητάει αριθμό εγγράφου.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Γιατί σου ζητάει τον αριθμό διαβατηρίου την στιγμή της κράτησης;
Εγώ υποθέτω ότι το ζητάει γιατί θα πρέπει να έχει ισχύ και κάποιο διάστημα μετά την άφιξη όπως ισχύει σε κάποιες χώρες.
Ένας φίλος μου για να κάνει ταξίδι στην Αμερική ή Σιγκαπούρη αναγκάστηκε να βγάλει καινούργιο διαβατήριο πριν την εκδοση των εισιτηρίων ενώ είχε σε ισχύ το παλιό του που θα έληγε σε 6 μήνες, περίπου μετά την άφιξη του. Του είπαν όμως ότι έπρεπε να εκδοθεί νέο.
Δεν κάνω τέτοιου είδους ταξίδια, αλλά το θεωρώ και λογικό να έχεις διαβατήριο σε ισχύ.
Ίσως θέλουν να ελέγξουν και που είχες ταξιδέψει πριν... Ξέρω εγώ...

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Θα έκλεινα με τον υπάρχοντα αριθμό διαβατηρίου, δε μπορεί κανείς να σου πει κάτι από την αεροπορική αν αυτό αλλάξει. Ίδιο ερώτημα έχει τεθεί με τη ryan που ζητάει αριθμό εγγράφου.
Η Ryanair δεν ζητάει κανένα έγγραφο κατά την κράτηση αλλά μόνο στο check in.
Εάν περάσει τον αριθμό του διαβατηρίου θα πρέπει να δηλώσει σίγουρα και την ημερομηνία λήξης του, και το δικό του έχει λήξει...

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εάν περάσει τον αριθμό του διαβατηρίου θα πρέπει να δηλώσει σίγουρα και την ημερομηνία λήξης του, και το δικό του έχει λήξει...
Ακόμη κι αν έχει λήξει δε τσεκάρει η αεροπορική την ισχύ του διαβατηρίου κατά την κράτηση αλλά κατά το check in στο αεροδρόμιο. Δε νομίζω να εμποδίζει η ημερομηνία που θα δηλώσει ώστε να προχωρήσει σε κράτηση εισιτηρίου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.804
Μέλη
39.535
Νεότερο μέλος
Vardou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα