διάβασε την ιστορία μου πιο πάνω να πάρεις μια γεύσηEχουμε 5 μέρες διαθέσιμες στο Λασίθι.Θα μένουμε στον Αγιο Νικόλαο.Που προτείνετε να πάμε?
Δεν γνωρίζουμε καθόλου το Λασίθι.
Eυχαριστώ.Για ποιόν λόγο θα διάλεγες Λασίθι?Και στα δύο μέρη είναι φανταστικά, εγώ που έχω παει και στα δυο μάλλον Λασίθι θα διάλεγα...
πριν φτάσεις Σητεία κοντά στο χωριό Μουλιανά υπάρχει το φαράγγι του Ρίχτη που σε βγάζει στην παραλία. Πανέμορφοαπο Αγιο Νικολαο Βαι θες περιπου δυο ωρες ( για να μην πω περισσοτερο)γιατι οδρομος ως σητεια ειναι στενος και αυτη την εποχη πολλα τα αυτοκινητα Απο Χανια για Καστελι 42 χιλιομετρα ως το λιμανι θες μιση ωρα ..
Ολες αυτές τις μέρες θα μένουμε στον Αγιο Νικόλαο.Για αυτο το λόγο σκέφτηκα ετσι το πρόγραμμα.από το Βάι θα πας Πλάκα και μετά θα ξαναγυρίσεις πίσω για Ιεράπετρα-Χρυσή;;;;τζάμπα χιλιόμετρα. βάλε Χρυσή την Τρίτη. Κατόπιν από ιεράπετρα για να γυρίσεις στα βόρεια παράλια, τράβηξε Δυτικά, στρίψε δεξιά για τα χωριό Ανατολή- Καλαμαύκα κ.α. μέσω ενός όμορφου τοπίου πάνω στα βουνά και χωριά με ωραία ταβερνάκια θα φτάσεις στο Ίστρο.