ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
ουτε εμεις εσενα ,γιαυτο σου λεω να ερθεις , για να βαλω το πιτμπουλ να σε δαγκασειΔεν σας χωνευω ρε, γι αυτο δεν ερχομαι...
ουτε εμεις εσενα ,γιαυτο σου λεω να ερθεις , για να βαλω το πιτμπουλ να σε δαγκασειΔεν σας χωνευω ρε, γι αυτο δεν ερχομαι...
Γιατι το πιτμπουλ; Αφου εσυ δαγκωνεις καλυτερα...ουτε εμεις εσενα ,γιαυτο σου λεω να ερθεις , για να βαλω το πιτμπουλ να σε δαγκασει
Τόσες γυναίκες σε παρακαλάνε φανερά κιόλας..δεν μπορείς να τους χαλάσεις το χατίρι..Δεν σας χωνευω ρε, γι αυτο δεν ερχομαι...
Βάζοντας τον σκύλο να σε δαγκώσει δεν υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθούν τα αισθήματα που τρέφει για σένα. Ενώ αν σε δάγκωνε η ίδια...μπορεί και να σου άρεσε...Γιατι το πιτμπουλ; Αφου εσυ δαγκωνεις καλυτερα...
ελα ρε Ερση !!! Μη με προδιδεις!Βάζοντας τον σκύλο να σε δαγκώσει δεν υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθούν τα αισθήματα που τρέφει για σένα. Ενώ αν σε δάγκωνε η ίδια...μπορεί και να σου άρεσε...
Ουφ! Όλα εγώ πρέπει να τα εξηγώ εδώ μέσα;
ποπω τι τραβας και συ! Σε καταλαβαινω! Θυσια στο βωμο της τεχνης!!Αχ πιάστηκα... γύρισα από τις πρόβες
Ευαγγελία θέλω ζωντανό και συμμετοχικό ακροατήριο
Εγω δεν παρεξηγω, απλα δεν χωνευω...ποπω με φερεντζε θα τον αντικρυσω τον τριπακια
Πιες μια σόδα ρε παιδί μου τότε!Εγω δεν παρεξηγω, απλα δεν χωνευω...