varioAthens
Member
Εδώ και 3 εβδομάδες κάνω διατροφή... τι να φάω? Μινι μπεργκερ??? Θα φέρω μπάρα δημητριακών! Τουλάχιστον θα απολαύδω πιοτί!!!
Γιατί το ποτό επιτρέπεται με τη διατροφή? Σε ποια δίαιτα, του ανανά ή της πάπιας? Αν 3 βδομάδες δεν έχεις παρεκκλίνει, δε χάθηκε ο κόσμος για μια φορά..Εδώ και 3 εβδομάδες κάνω διατροφή... τι να φάω? Μινι μπεργκερ??? Θα φέρω μπάρα δημητριακών! Τουλάχιστον θα απολαύδω πιοτί!!!
Στις gluten-free δίαιτες επιτρέπεται η κατανάλωση μηλίτη,κρασιού,μπράντυ,τζιν,ρούμι και βεβαίως ουίσκι.Γιατί το ποτό επιτρέπεται με τη διατροφή? Σε ποια δίαιτα, του ανανά ή της πάπιας? Αν 3 βδομάδες δεν έχεις παρεκκλίνει, δε χάθηκε ο κόσμος για μια φορά..
αν κάτσεις δίπλα μου την εβαψες ... Θα πιούμε τα πάνταΘα ξεφύγω με το πιοτί, ας μην ξεφύγω και με το φαγητό!
Like! Ουπς, λάθος network!αν κάτσεις δίπλα μου την εβαψες ... Θα πιούμε τα πάντα
Ωχ ωχ....θα γίνει μεγάλο σόου....θα ζητήσω παράταση του εξοδόχαρτου για μετά τις 11, αυτό δε χάνεται...αν κάτσεις δίπλα μου την εβαψες ... Θα πιούμε τα πάντα
Ωχ ωχ....θα γίνει μεγάλο σόου....θα ζητήσω παράταση του εξοδόχαρτου για μετά τις 11, αυτό δε χάνεται...
Τα σύνεργα της δουλειάς δε τα φοράμε στη διασκέδαση.Πρόσεξε μην χάσεις το γυάλινο γοβάκι σου!!!
Τα σύνεργα της δουλειάς δε τα φοράμε στη διασκέδαση.