• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

6 χρόνια Travelstories - The Party!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Εμείς οι νέοι (όχι στην ηλικία, για να μην παρεξηγηθώ..) θα γνωρίσουμε κάποιους πιο παλιούς και διάσημους αστέρες του φόρουμ ή άσχετοι θα πάμε και πιο άσχετοι θα γυρίσουμε????...λέω εγώ τώρα..:(

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Εμείς οι νέοι (όχι στην ηλικία, για να μην παρεξηγηθώ..) θα γνωρίσουμε κάποιους πιο παλιούς και διάσημους αστέρες του φόρουμ ή άσχετοι θα πάμε και πιο άσχετοι θα γυρίσουμε????...λέω εγώ τώρα..:(
Ετοιμασου για μεγαλο νταβαντουρι..Μετα θα θες να τους αποφυγεις και δεν θα μπορεις
Μα τι λες ? Διασημοι αστερες??
Ειναι κανενας celebrity στο φορουμ και δεν τον πηραμε πρεφα?? Για λεγε , για λεγε... Τι ειναι ηθοποιος, τραγουδιστης?

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Ετοιμασου για μεγαλο νταβαντουρι..Μετα θα θες να τους αποφυγεις και δεν θα μπορεις
Μα τι λες ? Διασημοι αστερες??
Ειναι κανενας celebrity στο φορουμ και δεν τον πηραμε πρεφα?? Για λεγε , για λεγε... Τι ειναι ηθοποιος, τραγουδιστης?
Πλάκα στη πλάκα, νιώθω άβολα που δεν θα ξέρω κανέναν !!!..
Ε..πως, ο κάθε χώρος έχει και και τα αστέρια του !!!λες να μην έχει και το travelstories?..
Κι εσύ ένα απ΄αυτά είσαι γιατί,
1.γιατί λατρεύεις τη Ν.Υόρκη (θυμίσου τα pm μας..);) και
2.γιατί αν τύχει και πας για ύπνο νωρίς και δεν είσαι στο οφτόπικ σε ψάχνει όλο το φόρουμ !!!:haha::haha::haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Και μεις νιωθαμε αβολα την πρωτη φορα και ριξαμε την μουρη μας μεσα στο πιατο.
Δεν θα ξεχασω εγω την πρωτη , πρωτη φορα που τους ειδα μαζεμενους σε καφετερια στο Ηρακλειο,ειχα γινει παντζαρι απο την ντροπη!
Διπλα μου καθοταν ο ξοφλας XRISTOS71 .....(τοσο γκαντεμα):haha::haha::haha:
Επειτα εγιναν και καποιες αλλες συναντησεις , ηρθαν περισσοτερα ατομα και η ντροπη μετατραπηκε σε γελια και χαρες..
Και παρεες, ομορφες παρεες..
Μετα συνηθισαμε ο ενας τον αλλο τοσο πολυ , που μερικες φορες εχουμε συνδρομο στερησης αν δεν επικοινωνησουμε!
Αντε , μη λες για αστερες και βλακειες, ο καθενας μας ειναι ξεχωριστος
...και για να αρχισω απο τωρα το socializing , αν εχεις αναστολες ελα να με βρεις και θα τα βολεψουμε ολα( θα με καταλαβεις αμεσως ειμαι η πιο ομορφη απο ολες τις γκιοσσες που γραφουν στο οφ τοπικ για τουμπανα:bleh::bleh::bleh:)

varioAthens

Member
Δεν θα ξεχασω εγω την πρωτη , πρωτη φορα που τους ειδα μαζεμενους σε καφετερια στο Ηρακλειο,ειχα γινει παντζαρι απο την ντροπη!
Επειτα εγιναν και καποιες αλλες συναντησεις , ηρθαν περισσοτερα ατομα και η ντροπη μετατραπηκε σε γελια και χαρες..
Μετα συνηθισαμε ο ενας τον αλλο τοσο πολυ , που μερικες φορες εχουμε συνδρομο στερησης αν δεν επικοινωνησουμε!
...και για να αρχισω απο τωρα το socializing , αν εχεις αναστολες ελα να με βρεις και θα τα βολεψουμε ολα( θα με καταλαβεις αμεσως ειμαι η πιο ομορφη απο ολες τις γκιοσσες που γραφουν στο οφ τοπικ για τουμπανα:bleh::bleh::bleh:)

:haha::haha::haha: Ναι καλέ, είδα σήμερα ένα από τα πρώτα ποστ της Εβανζελί και ήταν πολύ γλυκούλα και ντροπαλούλα....μετάααα...:D

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Ευαγγελία, σ' ευχαριστώ πολύ..προς στιγμή συγκινήθηκα αλλά μετά μ΄έκανες και γέλασα..
Πάω λοιπόν στην είσοδο και ζητάω την πιο όμορφη..πολύ απλό μου φαίνεται..θα το κάνω !!!:haha::haha::haha:(κι ελπίζω να μην με ξεμαλλιάσουν οι άλλες, οι γκιόσσες, οι άσχημες..με τα τούμπανα και το συνάφι όλο !!!):haha::haha::haha::haha::haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δεν σας χωνευω ρε, γι αυτο δεν ερχομαι...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic