• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Βέλγιο 6 μέρες στο Βέλγιο

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Η αλήθεια είναι πως Άμστερνταμ έχει πολλά να δεις και μία μέρα θα είναι λίγη, αλλά επειδή στα επόμενα ταξίδια δε σκοπεύουμε να πάμε μόνο Άμστερνταμ (κυρίως επειδή είναι πολύ ακριβές οι διανυκτερεύσεις εκεί σε ένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο) ίσως είναι καλύτερα να το δούμε τώρα...Και κάποτε, αν μας αρέσει τόσο, μπορεί να ξαναπάμε..;)
Οπως το θετεις,συμφωνω.Θα εκανα και εγω το ιδιο.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Καλησπέρα!Εζησα στο Βελγιο 1 χρόνο και νομίζω ότι η προετοιμασία σου αλλα και το προγραμμα σου με κανουν, το λιγοτερο ζηλιάρα!!!
Μην ανησυχείς για τα εισιτήρια, φτάνοντας εκεί θα βρείς και άλλες προσφορές!Τα τρένα ειναι εξαιρετικά, και γρήγορα!Γνωμη μου ειναι να κανετε και μια βολτα στο Louvain La Nouve, ειναι πολυ ομορφη περιοχή και πολυ κοντα με το τρένο!Η οστάνδη, δεν ειναι και τιποτα εξαιρετικο!Εχει μια μεγάλη παραλία, αλλα όχι και τόσο καλη για μπάνιο και ενα ναυάγιο-μνημείο, επίσης μερικα μαγαζιά για ψαρι και λιγα καφέ!Δεν αξίζει και τόσο!!!

να περασετε εξαιρετικά και μην παραλείψετε να επισκεφτείτε για μερικές μπυρες το περίφημο Delirium Beer Pub!!!Respect by all means!!!!
Ναι ναι !! Και οι μπύρες οι delirium με σήμα το ελεφαντακι ,αν θυμάμαι καλά !!!!

echo2011

Member
Παντως,τα εισιτηρια απο Βελγιο για Ολλανδια ειναι πολυ ακριβα.Βρυξελλες-Χαγη-Βρυξελλες με Intercity,ειναι 38 ευρω απο το γκισε,αν θυμαμαι καλα,μεσα στο Σαββατοκυριακο που υπαρχει εκπτωση.Αρα για Αμστερνταμ,ακομα πιο ακριβα.Με Thalys,που ειναι online,θα περναει το 100αρικο.
Ευτυχώς για Άμστερνταμ η μέρα που μπορούμε είναι Κυριακή και έψαξα στο Hispeed για το IC και κάνει 39 η διαδρομή. Αν όντως είναι τόσο θα πάμε σίγουρα! Ξέρεις αν μπορούμε να βγάλουμε και για επιστροφή επί τόπου; Για Thalys δε το συζητώ, έχεις δίκιο, δε συμφέρει..

echo2011

Member
Καλησπέρα!Εζησα στο Βελγιο 1 χρόνο και νομίζω ότι η προετοιμασία σου αλλα και το προγραμμα σου με κανουν, το λιγοτερο ζηλιάρα!!!
Μην ανησυχείς για τα εισιτήρια, φτάνοντας εκεί θα βρείς και άλλες προσφορές!Τα τρένα ειναι εξαιρετικά, και γρήγορα!Γνωμη μου ειναι να κανετε και μια βολτα στο Louvain La Nouve, ειναι πολυ ομορφη περιοχή και πολυ κοντα με το τρένο!Η οστάνδη, δεν ειναι και τιποτα εξαιρετικο!Εχει μια μεγάλη παραλία, αλλα όχι και τόσο καλη για μπάνιο και ενα ναυάγιο-μνημείο, επίσης μερικα μαγαζιά για ψαρι και λιγα καφέ!Δεν αξίζει και τόσο!!!

να περασετε εξαιρετικά και μην παραλείψετε να επισκεφτείτε για μερικές μπυρες το περίφημο Delirium Beer Pub!!!Respect by all means!!!!
Ευχαριστώ για τις ευχές! Σίγουρα θα περάσουμε τέλεια! Ανυπομονώ! Οστάνδη δε ξέρω αν θα προλάβουμε να πάμε, αν είναι τόσο όμορφα στη Μπριζ μπορεί να μη θέλουμε να ξεκουνήσουμε ούτε για λίγες ώρες! Στο Delirium θα πάμε σίγουρα! Και πάλι ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες :D

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Ευτυχώς για Άμστερνταμ η μέρα που μπορούμε είναι Κυριακή και έψαξα στο Hispeed για το IC και κάνει 39 η διαδρομή. Αν όντως είναι τόσο θα πάμε σίγουρα! Ξέρεις αν μπορούμε να βγάλουμε και για επιστροφή επί τόπου; Για Thalys δε το συζητώ, έχεις δίκιο, δε συμφέρει..

Τι εννοεις,η διαδρομη;Ειπα και εγω.38 αλε ρετουρ το ατομο (κλεισαμε 2 εισιτηρια μαζεμενα).
Και μαλιστα ρωτησα στο γκισε,οτι μου φανηκε περιεργο πως,για να πας στο Λουξεμβουργο που ειναι 3 ωρες,πληρωσαμε απο 30 ευρω αλε ρετουρ ενω για τη Χαγη απο 38 αλε ρετουρ,που ειναι 2 ωρες.Αυτος απαντησε οτι ετσι ειναι και η εκπτωση ηδη ειναι υπολογισμενη.

echo2011

Member
Τι εννοεις,η διαδρομη;Ειπα και εγω.38 αλε ρετουρ το ατομο (κλεισαμε 2 εισιτηρια μαζεμενα).
Και μαλιστα ρωτησα στο γκισε,οτι μου φανηκε περιεργο πως,για να πας στο Λουξεμβουργο που ειναι 3 ωρες,πληρωσαμε απο 30 ευρω αλε ρετουρ ενω για τη Χαγη απο 38 αλε ρετουρ,που ειναι 2 ωρες.Αυτος απαντησε οτι ετσι ειναι και η εκπτωση ηδη ειναι υπολογισμενη.
Mια χαρά σας ήρθε για το Λουξεμβούργο! Αλλά και σχεδόν 80 το άτομο για Άμστερνταμ (39 η διαδρομή) καλά είναι σε σχέση με τα 120 που θελουν prebooked για Thalys..

fileas81

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάλτα
Ταξίδι-Όνειρο
Αμπου Σιμπελ
Ζητώ συγνώμη από τους φίλους του φόρουμ,αλλά προσωπικά η Μπρυζ δεν με απογείωσε.Θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένη και μία μέρα αρκεί.Δεν είναι εξάλλου και καμία μεγαλούπολη,ώστε να χρείαζεσαι μέρες.Είναι και φίσκα στους τουρίστες.Όλα αυτά βέβαια είναι απόψεις.'Οσο για το Άμστερνταμ,είναι κρίμα να πάτε για μία ημέρα.Έχει πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις,αξίζει να την ζήσεις την πόλη και όταν πέφτει το σκοτάδι.
Θα πρότεινα αντ' αυτού λουξεμβούργο,που είναι κουκλίστικο και δύσκολα συνδυάζεται με άλλο ταξίδι.Καλά να περάσετε ό,τι και να αποφασίσετε!

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Ζητώ συγνώμη από τους φίλους του φόρουμ,αλλά προσωπικά η Μπρυζ δεν με απογείωσε.Θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένη και μία μέρα αρκεί.Δεν είναι εξάλλου και καμία μεγαλούπολη,ώστε να χρείαζεσαι μέρες.Είναι και φίσκα στους τουρίστες.Όλα αυτά βέβαια είναι απόψεις.'Οσο για το Άμστερνταμ,είναι κρίμα να πάτε για μία ημέρα.Έχει πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις,αξίζει να την ζήσεις την πόλη και όταν πέφτει το σκοτάδι.
Θα πρότεινα αντ' αυτού λουξεμβούργο,που είναι κουκλίστικο και δύσκολα συνδυάζεται με άλλο ταξίδι.Καλά να περάσετε ό,τι και να αποφασίσετε!

Απλως θα ηταν καλο να δεις πως ειναι η Μπρυζ,το βραδυ.Κατα τα αλλα,οπως τα λες.Αυτο με τους τουριστες ισχυει παντου.Αμστερνταμ για μια μερα,δε λεει.

fileas81

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάλτα
Ταξίδι-Όνειρο
Αμπου Σιμπελ
Μια πραγματικά όμορφη πόλη είναι όμορφη όλες τις ώρες της ημέρας,δεν περιμένεις να νυχτώσει για να φωταγωγηθεί.εν πάση περιπτώσει ίσως είχα ακούσει πολλά και πήγα με γεμάτο καλάθι στη Μπρυζ (ή Μπρουζ όπως τη λένε κάποιοι).Πάντως αυτό, ότι έχει παντού τουριστές δεν πολυισχύει.Στο ίδιο ταξίδι,Γάνδη και Λουξεμβούργο δεν είχαν τόσο κόσμο...

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Μια πραγματικά όμορφη πόλη είναι όμορφη όλες τις ώρες της ημέρας,δεν περιμένεις να νυχτώσει για να φωταγωγηθεί.εν πάση περιπτώσει ίσως είχα ακούσει πολλά και πήγα με γεμάτο καλάθι στη Μπρυζ (ή Μπρουζ όπως τη λένε κάποιοι).Πάντως αυτό, ότι έχει παντού τουριστές δεν πολυισχύει.Στο ίδιο ταξίδι,Γάνδη και Λουξεμβούργο δεν είχαν τόσο κόσμο...

Mπρουζ στα αγγλικα.
Σε μενα παλι,στη Γανδη γινοταν πανικος και στο Λουξεμβουργο ησυχια,εκτος την πλατεια με το Δημαρχειο,που και παλι ηταν νορμαλ!
Η Μπρυζ,μια χαρα.

echo2011

Member
Εγώ ακόμα δε μπορώ να εκφέρω άποψη αλλά μόλις γυρίσω θα σας πω την εμπειρία μου. Πιστεύω τουλάχιστον πως την Μπριζ θα τη δούμε καλά, θαναι καθημερινές και θα μεινουμε και βραδυ που οι πολλοί τουριστες από ημερήσιες φεύγουν..Αν και δε με ενοχλεί ιδιαίτερα η πολυκοσμία, αρκεί βέβαια ναναι "καλος" τουρισμός, που έτσι πιστεύω πως θαναι εκεί..Εξάλλου και μεις τουρίστες είμαστε :p!
Ξέρω πως οι πιο πολλοί δε θα συμφωνούν με ημερήσια στο Άμστερνταμ αλλά έτσι και πάμε έχετε να προτίνετε κατι ως must? Θα είμαστε εκεί από τις 11 το πρωί ως τις 8-9 το βράδυ...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom