• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

5.000 ευρώ για να αλείφεις αντηλιακό, σε γαλλική πλαζ!

Dafni

Member
αντιγράφω από τη σελιδα του facebook του γαλλικου ινστιτουτου

Institut Français d'Athènes - Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών Ο γάλλος φωτογράφος Renaud Μonfourny ψάχνει Έλληνες με «ελληνικά
χαρακτηριστικά» που είναι διατεθειμένοι να φωτογραφηθούν γυμνοί.
Όποιος ενδιαφέρεται : [email protected]

βρε σα πολλές δουλειες ανοιξανε για μας επι του γαλλικου εδάφους.....αν εννοει και τα "αναιπαισθητα" ψωμακια και τη "ελαφροτατη"κυτταριτιδα,"ελληνικα χαρακτηριστικα",τοτε ανοιγονται πολλοι δρομοι σταδιοδρομιας και σε αυτη την κοπιαστική μεν αλλα ενδιαφέρουσα εργασια:D για πολύ κοσμο...

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana

Institut Français d'Athènes - Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών Ο γάλλος φωτογράφος Renaud Μonfourny ψάχνει Έλληνες με «ελληνικά

βρε σα πολλές δουλειες ανοιξανε για μας επι του γαλλικου εδάφους.....αν εννοει και τα "αναιπαισθητα" ψωμακια και τη "ελαφροτατη"κυτταριτιδα,"ελληνικα χαρακτηριστικα",τοτε ανοιγονται πολλοι δρομοι σταδιοδρομιας και σε αυτη την κοπιαστική μεν αλλα ενδιαφέρουσα εργασια:D για πολύ κοσμο...
Πόσα δίνει ο Μonfourny????:bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αυτα ειναι !!!
Φερτε μου μια αιτηση ...εδω και τωρα!

neraida

Member

εγω παλι δεν το βρηκα πουθενα γραμμενο αυτο
μαλλον πλακα κανεις ....

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Εγω παλι που ξερω γαλλικα μπορω να ειμαι σε αυτους που τους αλειφουν λαδι??? ΠΡΟΣΟΧΗ! Να ειναι και αυτοι νεοι ωραιοι και... να μην χρειαζεται να μιλανε! Μονο να αλειφουν!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom