• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

5.000 ευρώ για να αλείφεις αντηλιακό, σε γαλλική πλαζ!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Ζητούνται νέοι και νέες για να περάσουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σε μια γαλλική παραλία αλείφοντας με αντηλιακό τις πλάτες ωραίων νεαρών γυναικών και ανδρών. Η αμοιβή είναι 5.000 ευρώ.

Δηλ. αυτός που θα πάρει την δουλειά,μπορεί να αρνηθεί το "άλειμα" σε άσχημους ή ηλικιωμένους;;;:roll:
:haha::haha:εκεί θα γίνεται το πασάλειμα μου φαίνεται..
αχ τι ωραίες αγγελίες είναι αυτές:haha:

ANEL

Member
Ζητούνται νέοι και νέες για να περάσουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σε μια γαλλική παραλία αλείφοντας με αντηλιακό τις πλάτες ωραίων νεαρών γυναικών και ανδρών. Η αμοιβή είναι 5.000 ευρώ.

Δηλ. αυτός που θα πάρει την δουλειά,μπορεί να αρνηθεί το "άλειμα" σε άσχημους ή ηλικιωμένους;;;:roll:

Τίποτε δεν θα εμποδίζει τους «creamers» να προσφερθούν να αλείψουν τα προϊόντα τους στο «επάνω μέρος της πλάτης και των χεριών» ωραίων ενηλίκων, γυναικών και ανδρών, που κινδυνεύουν να ψηθούν από τον ήλιο.

εδώ είναι η απάντηση που ψάχνεις:λέει πως τίποτα δεν θα τους εμποδίσει να αλείφουν τους ωραίους,αλλά δεν λέει πουθενά πως κάτι είναι ικανό να τους αναγκάσει να αλείφουν και τους άσχημους ή ηλικιωμένους!!:haha::haha::haha:
άρα το συμπέρασμα βγαίνει αυθόρμητα:5000Ε για να αλείφουν όποια πλάτη(ή άλλο μέρος του σώματος)θέλουν...δεν είν'κακό!!!:clap::clap::clap::clap:

dmdoc

Member
Καταγγέλω την εταιρία για κοινωνικό ρατσισμό των άσχημων και ηλικιωμένων λουόμενων:haha::haha:

ANEL

Member
και αυτή θα ρίξει τις ευθύνες στους 'πασαλειφτάδες" που ρατσιστικά φερόμενοι επιλέγουν τις ωραίες πλάτες(και όχι μόνο):haha::haha:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Ρε γμτ,
δεν ξέρω γαλλικά, δεν έχω ιατρικές γνώσεις, μου κατεβάζει τη πίεση η πολύωρη παραμονή στον ήλιο, με πειράζει το χλώριο της πισίνας , άσε που δεν έχω πολλή άδεια ....

....αλλιώς θα δήλωνα :haha::haha:

Και αφορολόγητα.... τι καλά.... :haha:

maris-lou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη-Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
περου
5.000!!!!!:shock:
μη το μαθει ο αραπης που μου κανει αερα...;)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ξεχάστε το όλοι σας ..
Την δουλειά την πήρα!:cool:

Lalibela

Member
για τι αντιηλιακα μιλαμε?
με υψηλο δεικτη?

σαν να το βλεπω μπροστα μου το σεπτεμβριο... δημοσκοπηση στο φορουμ
ψηφιστε την/τον καλυτερη/ο μασερ που μας εκπροσωπησε στη γαλλια...
προσοχη στις διπλες συμμετοχες ....κλπ:haha::haha::haha:
πιστευω οτι θα απογειωθουμε μετα απο αυτο ...δεν θα υπαρξει αλλη κοινοτητα σαν κι αυτη ...το λεω με σιγουρια:haha::haha::haha::haha:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Το (παλιο) ανέκδοτο με την κατάληξη "κ..λοι υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν", είναι πάντα επίκαιρο έτσι;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα