Georgitsa0707
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Α μαλιστα...θα τα εχω υποψιν μου...σιγουρα θα επισκεφτουμε κατι απ'αυτα...γενικα ειναι ακριβη πολη?"σε κλεβουν??"
τελικά ναι, όντως, με το φοιτητικό πάσο πήγα στο Atomium. Μην ανησυχείς, είναι πολύ εξυπηρετικοί οι υπάλληλοι -τουλάχιστον αυτός στον οποιο έτυχα εγώ-. Με ρώτησε κιόλας από ποιά χώρα είμαι, μου είπε και "καλημέρα και ευχαριστώ" στα ελληνικά.Αχ τι καλοι που ειστε ολοι κ βοηθατε!!!μετραει το φοιτητικο πάσο ή των πολυτέκνων?πως θα τα διαβασουν οεο??για την καρτα αυτη δεν καταλαβα...πως γινεται να χει τοσες εκπτωσεις???απο που την παιρνεις??
nikpyrgos εννοειται οτι αναμεσα απο αυτα τα 2 θα διαλεξω αμστερνταμ...35 ευρω μονο για να πας ε??στα μουσεια τι γινεται με αυτην την καρτα,μηπως ξερεις?με το τραμ που να παω?κατατοπισε με λιγο...τα σημειωνω εγω κ αν εχω κ αλλες αποριες θα σου πω!
Αν η καρτα σου ειναι visa electron μπορεις να βγαζεις χρηματα απο ολες τις τραπεζες που εχουν το σηματακι Maestro, δηλαδη σχεδον ολες τις τραπεζες της Ε.Ε., με μια μικρη επιβαρυνση περιπου 1,5-2 ευρω. Μιλαω για τις καρτες που βγαζεις χρηματα απο ΑΤΜ, δεν ξερω για τις πιστωτικες...Παντως μην ανησυχεις δεν θα εχεις προβλημα!Παιδια ΣΟΣ!!!να σας ρωτησω κατι....εκει τι γινεται με τις τραπεζες?απο που θα βγαζουμε λεφτα οεο?πρεπει να βγαλουμε καμια ειδικη καρτα ή τπτ τετοιο?ή κανονικα βγαζουμε με την καρτα μας απο τραπεζα στις βρυξελλες?