• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Βέλγιο 4,5 Μέρες στο Βέλγιο

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Α μαλιστα...θα τα εχω υποψιν μου...σιγουρα θα επισκεφτουμε κατι απ'αυτα...γενικα ειναι ακριβη πολη?"σε κλεβουν??"

nikpyrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Κοιταξε,ειναι ακριβη πολη,οπως και ολο το Βελγιο,αλλα δε μπορεις να πεις οτι σε κλεβουν,ειναι φυσιολογικες οι τιμες γι'αυτους...Δεν ειναι τουριστικη πολη για να πεις οτι θα εκμεταλλευτουν τον τουριστα οπως πχ στα ελληνικα νησια!
Α,να ξερεις οτι το νερο ειναι πανακριβο,στα μαγαζια εχει γυρω στα 2-2,5 ευρω το μικρο μπουκαλακι και 4-4,5 το μεγαλο!Και φυσικα οι μπυρες τους ειναι πιο φτηνες απο το νερο,με 2 ευρω παιρνεις καποιες πολυ καλες!

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ωχ...καταλαβα...θα πουμε το νερο.....νερακι!!!χαχαχα ευχαριστω πολυ παντως!!να σαι καλα..θα παιρνουμε αναψυκτικα...χαχαχα...στην Ιμπιζα που πηγα πριν 2 καλοκαιρια επειδη εχει λειψυδρια το μικρο μπουκαλακι νερο εχει 9 ευρω....!!!οποτε στις βρυξελλες μια χαρα ειναι!!χαχαχα ευχαριστω πολυ να σαι καλα!

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Αχ τι καλοι που ειστε ολοι κ βοηθατε!!!μετραει το φοιτητικο πάσο ή των πολυτέκνων?πως θα τα διαβασουν οεο??για την καρτα αυτη δεν καταλαβα...πως γινεται να χει τοσες εκπτωσεις???απο που την παιρνεις??

nikpyrgos εννοειται οτι αναμεσα απο αυτα τα 2 θα διαλεξω αμστερνταμ...35 ευρω μονο για να πας ε??στα μουσεια τι γινεται με αυτην την καρτα,μηπως ξερεις?με το τραμ που να παω?κατατοπισε με λιγο...τα σημειωνω εγω κ αν εχω κ αλλες αποριες θα σου πω!
τελικά ναι, όντως, με το φοιτητικό πάσο πήγα στο Atomium. Μην ανησυχείς, είναι πολύ εξυπηρετικοί οι υπάλληλοι -τουλάχιστον αυτός στον οποιο έτυχα εγώ-. Με ρώτησε κιόλας από ποιά χώρα είμαι, μου είπε και "καλημέρα και ευχαριστώ" στα ελληνικά.
εμένα πάντως μου άρεσε, δεν είμαι λάτρης της μοντέρνας τέχνης, αλλά οι εκθέσεις που είχαν μέσα στο Ατομιουμ, μου άρεσαν. Ήταν πρωτότυπες οι περισσότερες από αυτές. Και η θέα καταπληκτική. Βέβαια είχε και καλό καιρό όταν πήγα...

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Παιδια ΣΟΣ!!!να σας ρωτησω κατι....εκει τι γινεται με τις τραπεζες?απο που θα βγαζουμε λεφτα οεο?πρεπει να βγαλουμε καμια ειδικη καρτα ή τπτ τετοιο?ή κανονικα βγαζουμε με την καρτα μας απο τραπεζα στις βρυξελλες?

nikpyrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Παιδια ΣΟΣ!!!να σας ρωτησω κατι....εκει τι γινεται με τις τραπεζες?απο που θα βγαζουμε λεφτα οεο?πρεπει να βγαλουμε καμια ειδικη καρτα ή τπτ τετοιο?ή κανονικα βγαζουμε με την καρτα μας απο τραπεζα στις βρυξελλες?
Αν η καρτα σου ειναι visa electron μπορεις να βγαζεις χρηματα απο ολες τις τραπεζες που εχουν το σηματακι Maestro, δηλαδη σχεδον ολες τις τραπεζες της Ε.Ε., με μια μικρη επιβαρυνση περιπου 1,5-2 ευρω. Μιλαω για τις καρτες που βγαζεις χρηματα απο ΑΤΜ, δεν ξερω για τις πιστωτικες...Παντως μην ανησυχεις δεν θα εχεις προβλημα!

Επόμενο Ταξίδι
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ-ΑΜΣΤΕΡΤΑΜ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
Παιδια γεια σασ!
Φευγω για βελγιο στισ 26/02(σαββατο)και μολισ φτασω(16 30)πρεπει να παρω το τραινο για Αμστερταμ.μπορειτε να μου δςσετε καπιεσ πληροφοριεσ?ποσο κοστιζει το τραινο?πρεπει να παρω τα εισητηρια απο πριν 'η δεν ειναι απαραιτητο?

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Γεια!!!κ εγω θα παω βελγιο απο αμστερνταμ την αλλη βδομαδα με τρενο...εγω εκλεισα το εισιτηριο πριν κανενα τριμηνο κ πληρωσα 24.50 ευρω απο ιντερνετ μου το κλεισε ενας φιλος..εγω στην θεση σου θα τα εκλεινα νωριτερα για να ειμαι σιγουρη οπως κ εκανα..δεν ξερω ποσο περιπου θα κανει τωρα...

Επόμενο Ταξίδι
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ-ΑΜΣΤΕΡΤΑΜ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.τηα προσπαθησω να τα κλεισω αν και οταν κοιταξα λιγο τις τιμες τις βρηκα πολυ ακριβες!!απο που τα εκλεισε ο φιλοσ σου?μπορεισ να μαθεις?θα το εκτιμουσα πολυ!
χχ;)

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Χαρουλλα επεστρεψα!!!λοιποοοοον!!!ολα ειναι πανευκολα για να τα βρεις..κ το μετρο κ τα κεντρικα μαγαζια κ το τρενο...τρενο για αμστερνταμ εχει συχνα δρομολογια οποτε μην ανησυχεις..βγαζεις κ εκεινη την ωρα που θελεις να ταξιδεψεις..δεν υπαρχει προβλημα!απο αξιοθεατα ειδα το Ατομιουμ,μια βλακεια τζαμπα τα 8 ευρω(για τους φοιτητες,κανονικα ειναι 11!) κ καλα βλεπεις τους πλανητες κ κατι τετοια..το μονο που αξιζει απο κει πανω ειναι η θεα!!αλλα εγω δεν θα ξαναπηγαινα!στην Grand place την πλατεια δηλαδη την κεντρικη,θα βρεις παααρα πολλα μαγαζια με σοκολατες σε διαφορα ειδη κ διαφορες γευσεις..ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες αλλα τι να κανεις...δεν θα αντεξεις τον πειρασμο!!να πας στην Brugge πηγαινεις με τρενο,περιπου 1 ωρα κ το εισητηριο πηγαινε ελα κοστιζει καπου στα 15 ευρω....αξιζει εννοειται!!ειναι χωριουδακι εξω απ τις βρυξελλες!!Αμστερνταμ πολυ ωραιο,μικρη πολη..εγω 2 μερες γυριζα γυρω γυρω απ την κεντρικη πλατεια..εκει εχει το μουσειο με τα κερινα,το μαντα τισο..καπου στα 16-20 ευρω ειναι η εισοδος,εγω δεν μπηκα..απ'οπου κ να περασεις μυριζει,βασικα βρωμαει μπαφος..εκανα κ κρουαζιερα στα καναλια κ ηταν τελεια...γεματο ναους ειναι..η κρουαζιερα κοστιζς 8 ευρω για 1 ωρα περιπου..αξιζει..εμενα μ'αρεσε..οτι αλλο θελεις στην διαθεση σου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom