• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Βέλγιο 4,5 Μέρες στο Βέλγιο

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Α!σ'ευχαριστω!!...για διανυκτερευση στην μπρυζ δεν νομιζω..μπορει ομως να παω 2 φορες..αν ειναι τοσο ωραια!!ξερεις μηπως για αμστερνταμ 'η παρισι τι παιζει με τρεν και τιμες?
Δεν ειναι για να πας 2 φορες. Απλα αξιζει να τη γυρισεις αργα το απογευμα ή το πρωι οταν εχουν φυγει οι μονοημεροι τουριστες.

nikpyrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Georgitsa0707 κατα τη γνωμη μου μην ξοδεψεις καθολου λεφτα για Atomium-Mini Europe,μια μπουρδα ειναι,πηγαινε μια βολτα στην περιοχη,μετρο εχει,ομορφα ειναι αλλα...χαλασε τα λεφτα σου καλυτερα στα υπεροχα Βασιλικα Μουσεια Royal Museums of Fine Arts of Belgium τα οποια δεν ειναι και ιδιαιτερα ακριβα...Επισης,αν εχεις χρονο,παρε τραμ ή λεωφορειο προς οποιοδηποτε προαστιο αυτης της πολης,θα παθεις πλακα με την ποιοτητα ζωης τους!
Οσο για Παρισι και Αμστερνταμ που θελεις, νομιζω οτι για Παρισι ειναι γυρω στα 50 το ατομο και για Αμστερνταμ γυρω στα 35...Αν θελεις τη γνωμη μου παντως,πηγαινε Αμστερνταμ και ασε το Παρισι για αλλη φορα,πιο οργανωμενα!

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αχ τι καλοι που ειστε ολοι κ βοηθατε!!!μετραει το φοιτητικο πάσο ή των πολυτέκνων?πως θα τα διαβασουν οεο??για την καρτα αυτη δεν καταλαβα...πως γινεται να χει τοσες εκπτωσεις???απο που την παιρνεις??

nikpyrgos εννοειται οτι αναμεσα απο αυτα τα 2 θα διαλεξω αμστερνταμ...35 ευρω μονο για να πας ε??στα μουσεια τι γινεται με αυτην την καρτα,μηπως ξερεις?με το τραμ που να παω?κατατοπισε με λιγο...τα σημειωνω εγω κ αν εχω κ αλλες αποριες θα σου πω!

nikpyrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Τα φοιτητηκα πασο και τα πολυτεκνων δεν εχουν ισχυ εκει,απλα να ρωτας παντου αν εχει "νεανικη" εκπτωση(π.χ. στα βασιλικα μουσεια που ρωτησαμε μας εκαναν εκπτωση,μεχρι 26 χρονων ειναι)...
Καρτα εννοεις την Brussels card?

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Α!λεω κ εγω πως το διαβαζουν...μαλλον η τιτα αυτο εννοουσε το νεανικο!στα μουσεια περιπου τι τιμες έχει?ναι την μπρουσελ καρντ εννοω..ξερεις?

nikpyrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
nikpyrgos εννοειται οτι αναμεσα απο αυτα τα 2 θα διαλεξω αμστερνταμ...35 ευρω μονο για να πας ε??στα μουσεια τι γινεται με αυτην την καρτα,μηπως ξερεις?με το τραμ που να παω?κατατοπισε με λιγο...τα σημειωνω εγω κ αν εχω κ αλλες αποριες θα σου πω!
Ναι 35 μονο για να πας...Για την καρτα μπορεις να δεις τι περιλαμβανει εδω Brussels International : Brussels Card .
Τωρα για περιοχες που μπορεις να πας εκτος κεντρου θα σου προτεινα ενδεικτικα Saint Gilles, Etterbeek, Schaerbeek με το πολυ ομορφο παρκο, Ixelles...

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
ΑΑΑΑΑ εσυ τα ξερεις ολα!!!σ'ευχαριστω για την βοηθεια...οι συμβουλες σας ειναι πολυτιμες!!!να στε καλα!!

πες μου λιγο κ απο που την παιρνω την καρτα..και ποσο πληρωνω?

nikpyrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Η ημερησια κανει 24 ευρω, η διημερη 34 και η τριημερη 40...και την βρισκεις σε ολα τα info desks των Βρυξελλων,δηλαδη αεροδρομιο,Grand Place,Ευρωπαικο κοινοβουλιο...Πιο ευκολο να το βρεις ειναι αυτο στη Grand Place...

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αξιζει πιστευεις να την παρω?δηλαδη την 3ημερη για να παω μεσα σε 3 μερες σε μουσεια,εστιατορια,μπαρακια κ τετοια που εχει..εσυ την πηρες?σε ποια μουσεια πηγες?

Α!και κατι αλλο...με αγγλικα βγαζεις συννενοηση ή οχι???

nikpyrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Αξιζει πιστευεις να την παρω?δηλαδη την 3ημερη για να παω μεσα σε 3 μερες σε μουσεια,εστιατορια,μπαρακια κ τετοια που εχει..εσυ την πηρες?σε ποια μουσεια πηγες?

Α!και κατι αλλο...με αγγλικα βγαζεις συννενοηση ή οχι???
Κοιταξε,αν εχεις σκοπο να πας σε πανω απο 3 μουσεια συμφερει...Εγω ας πουμε που πηγα στο μουσειο Μοντερνας τεχνης, στο μουσειο μουσικων οργανων και στο μουσειο του Horta(ειναι το σπιτι του διασημοτερου αρχιτεκτονα των Βρυξελλων και ενος εκ των κυριων εκφραστων της art nouveau) δεν την πηρα,δεν ηταν τοσο ακριβα ωστε να με συμφερει η καρτα...
Οσο για τα αγλικα μην αγχωνεσαι,θα εκπλαγεις με το ποσο καλα ξερουν αγγλικα οι Βρυξελλιωτες και με το ποσο προθυμοι να σε βοηθησουν ειναι!Εμας να φανταστεις μας βλεπει μια γιαγια στο δρομο που κοιταζαμε εναν χαρτη και ερχεται κοντα μας χωρις να της πουμε τιποτα και μας ρωταει σε απταιστα αγγλικα αν θελουμε βοηθεια!

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αντε ρε...ατσα η γιαγια..μπραβο τι καληη!!!για τα μουσεια να σου πω την αληθεια δεν ξερω ακομα..εμενα μ'αρεσουν πολυ..οι φιλες μου δεν ξερω αν θα ψηνονται..εγω θα το ηθελα πολυ παντως!!να σαι καλα για την βοηθεια σου...εσυ τι μηνα ειχες παει??γιατι εμεις λεμε για φεβρουαριο..ελπιζω να μην πεθανουμε απ το κρυο..θελει πολυ χοντρα ρουχα?

nikpyrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Εγω ειχα παει ιουλιο 5 μερες...τη μια μερα μπορω να πω οτι ειχε αρκετη ψυχρα αλλα τις υπολοιπες ζεστη...τωρα για φεβρουαριο που θα πατε εσεις θα εχει σιγουρα κρυο,μη φανταστεις τπτ πολικες θερμοκρασιες βεβαια,θελει ζεστα ρουχα αλλα παρτε κ κανα κοντομανικο γιατι ο καιρος τα τελευταια χρονια ειναι μουρλος!

Επισης στα λεω απο τωρα να τα εχεις υπ'οψη σου:
1ο να πατε οπωσδηποτε σε αυτη τη μπυραρια history A La Mort Subite . Φανταστικη ατμοσφαιρα,να δοκιμασετε τις μπυρες παραγωγης τους, ειδικα αυτες με γευση κερασι,βατομουρο και φραουλα θα σας αρεσουν πολυ μιας και ειναι κατ'εξοχην γυναικειες!

2ο να πατε οπωσδηποτε σε αυτο το εστιατοριο La roue d'or - Restaurants - - www.resto.be . Να δοκιμασετε καποιο πιατο με σαλτσα μπυρας...θεικο!!Δουλευει και ενας Ελληνας εκει!Ειναι και τα 2 ακριβως πισω απο τη Grand Place!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom