babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Ντίνα μου, έχει και "Part 2" στο Redang. Οσονούπω...Μαγική φεγγαράδα φίλε Baba
σε ζηλεύω τρελά που απόλαυσες τη μαγεία της.
Ντίνα μου, έχει και "Part 2" στο Redang. Οσονούπω...Μαγική φεγγαράδα φίλε Baba
σε ζηλεύω τρελά που απόλαυσες τη μαγεία της.
Ναι, ξέρω, ξέρω, τά'χεις κανονίσει όλα και πού να ακυρώνεις τώρα... Έχεις προ-πληρώσει κι ένα σκασμό λεφτά στα πεντάστερα...Θα ήθελα να ξέρεις Κε Πουαρώ , ότι εγώ Μαλαισία ήθελα να μείνω για τις διακοπές μου και όχι να τραβηχτώ σε Καμπότζες και Λάος. ΑΛΛΑ εσύ, με την φειδώ που σε διακατάχει ως προς την συνέχιση της ιστορίας, κοινώς αργά και μεθοδικά, με έσκασες και δεν μπορούσα να περιμένω άλλο και έτσι "εκλεισα" για Βιεντιάν. Είσαι ο ηθικός αυτουργός και αν δεν περάσω καλά εσύ θα φταίς (φοβερές φωτο φίλε μου)
Κι όμως! Θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι αυτό που εννοείς. Για να φτάσω σ' εκείνο το σημείο καταλαβαίνεις πώς ήμουν: κόντευα να εκραγώ. Κι αν δεν είχα την πίεση του χρόνου, λίγο θα μ' ένοιαζε. Η συνέχεια, το ίδιο συναρπαστική ελπίζω, θυμίζει αλήστου μνήμης δικές σου ανάλογες καταστάσεις. À Bientôt!Κλασσικέ Ελληνα..... παρακάμπτουμε σειρές, λίστες, αξιοκρατεία κλπ ε? τζαναπέτη Λοιπόν για πες μας,.... τι ακολουθεί μετα?
Μωρέ η Redang μια χαρά είναι, αλλά πέρασαν 4+ χρόνια από τότε, έχει νόημα - ενδιαφέρει κανέναν (εκτός από σένα ) να "αναστήσω" αυτήν την ιστορία;Τι απέγινε εκείνη η Redang ???
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!! (Ναι φωνάζω!)Μωρέ η Redang μια χαρά είναι, αλλά πέρασαν 4+ χρόνια από τότε, έχει νόημα - ενδιαφέρει κανέναν (εκτός από σένα ) να "αναστήσω" αυτήν την ιστορία;