• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαλαισία 4 βδομάδες στη Μαλαισία

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Φτου σου!!!!:mad::bleh:
Για πες....

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!
Μπράβο lalibela!!! δεν μασάς με τίποτα!!
κάνε μια βουτιά στον Ganga και για μένα!!
και εγω θέλω να ξαναπάω ινδία στα καπάκια!!:bleh:

Lalibela

Member
απο που να ξεκινησω και που να καταληξω
δεν ξερω πραγματικα αν θα πρεπει να ερχομαστε εδω....μαλλον οχι...
το πιο ομορφο κομματι του?
η αντιπερα..οχθη του γαγγη...κυριως απο την βαρκα
η διαδρομη απο αλλαχαμπαντ ως βαρανασι με το τρενο ειν αι πανεμορφη
ξημερωμα στο αλλαχαμπαντ...με τα πουλια να κελαιδουν δυνατα
και τα τοπια στα περιχωρα αλλα και μεχρι το βαρανασι να σε κανουν να θελεις να πηδηξεις απο το τρενο

τα κουτσομπολια τωρα...θα φυγει κανενα μπουκαλι με νερο και θα προσγειωθει σε κανενα κεφαλι γιατι χιουμορ δεν παιζει...μας τελειωσε

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
:hitme::hitme:
Με αποτελειωσες.....:shock:
Καλα να περνας κουκλιτσα μου και να προσεχεις!!!!:clap::clap::clap:

Bahari

Member
h antipera ..oxthi tou gaggh ...kuriws apo th barka
h diadromh apo allahabad ws baranasi me to treno einai panemorfh
kshmerwma sto allahabad ...me ta poulia na kelahdoun dynata ....
kai ta topia sta perixwra alla kai mexri to varanasi na se kanoun na theleis na phdhkseis ap to treno
Έλεος Lalibela, λυπήσου μας... τι περιγραφές είναι αυτές;;;:(:(:(
Διαβάζουν και άνθρωποι που θα έδιναν να πάντα για να βρίσκονται τώρα στην Ινδία αλλά... βρίσκονται στην Ελλάδα. Και το χειρότερο απ' όλα; Δεν προβλέπεται να βρεθούν εκεί σύντομα... Δεν μπορώ σου λέω... έχω πέσει κάτω και χτυπιέμαι... Όλοι πάτε στην Ινδία εκτός από μένα...:klaps:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Bahari, λογω καταγωγης και οχι μονο σου δινω τον ωμο μου να κλαψουμε μαζι!!!!:cry::cry::cry::cry:
Αστα βουρλιζομαι εδω μεσα!!!!:bleh::bleh::bleh:

sephi

Member
Καλημέρα!Θα ήθελα να κάνω μια ερωτηση.Το καλοκαιρι θα κανω ενα τουρ στην ΝΑ Ασια. Θα πάω Κουαλα για 2-3 μέρες και θα ξαναγυρίσω εκει μετά απο 15 μέρες για 2-3 μερες ακόμα.Θα έχω κανένα πρόβλημα στο αεροδρόμιο?Ευχαριστω

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Καλημέρα!Θα ήθελα να κάνω μια ερωτηση.Το καλοκαιρι θα κανω ενα τουρ στην ΝΑ Ασια. Θα πάω Κουαλα για 2-3 μέρες και θα ξαναγυρίσω εκει μετά απο 15 μέρες για 2-3 μερες ακόμα.Θα έχω κανένα πρόβλημα στο αεροδρόμιο?Ευχαριστω
Τι πρόβλημα εννοείς να έχεις? Θα βγείς από την χώρα και θα ξαναμπείς? Ακόμη κι έτσι νά'ναι, δεν μπαίνει θέμα προβλήματος για βίζα και τέτοια. Αν εννοείς κάτι άλλο, γίνε πιο σαφής για να καταλάβω και - αν ξέρω - να σου απαντήσω.

sephi

Member
Ναι απο Κουαλα θα παω τουρ σε αλλα μερη της ΝΑ Ασίας και μετα θα ξαναγυρίσω για λίγο. Η ερώτηση ήταν αν έχω πρόβλημα με τη βίζα και μου απάντησες οπότε ευχαριστώ πολύ.Γνωρίζεις μήπως γενικα σε αυτες τις περιοχές είναι εύκολα να κάνεις αναλήψεις απο ΑΤΜ με Visa?Εννοω να βρίσκεις ΑΤΜ

GTS

Member
Ναι απο Κουαλα θα παω τουρ σε αλλα μερη της ΝΑ Ασίας και μετα θα ξαναγυρίσω για λίγο. Η ερώτηση ήταν αν έχω πρόβλημα με τη βίζα και μου απάντησες οπότε ευχαριστώ πολύ.Γνωρίζεις μήπως γενικα σε αυτες τις περιοχές είναι εύκολα να κάνεις αναλήψεις απο ΑΤΜ με Visa?Εννοω να βρίσκεις ΑΤΜ
Κανένα πρόβλημα με τη βίζα, όποτε μπαίνεις-βγαίνεις, απλά θα σου σφραγίζουν το διαβατήριο. Σελίδες να έχεις να γεμίζεις...

Για αναλήψεις τώρα, παντού υπάρχουν ΑΤΜ, μην ανησυχείς. Πρόσεξε μόνο, υπάρχει από τις τράπεζες συνολικό όριο ανάληψης από πιστωτική κάρτα. Από χρεωστική (electron visa) φυσικά μπορείς να τραβήξεις όσα έχεις στον συνδεδεμένο με αυτή λογαριασμό.

Εγώ προτείνω να πληρώνεις όπου μπορείς με πιστωτική (δε πληρώνεις προμήθεια και πληρώνεις στη καλύτερη δυνατή ισοτιμία) και τα υπόλοιπα με μετρητά από αναλήψεις (οι οποίες έχουν προμήθεια φυσικά αλλά και μικρό όριο ανάληψης συνήθως στα τουριστικά μέρη).

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Όπως λέει και ο GTS, μετρητά θα χρειάζεσαι βασικά για τα μικροέξοδα (ταξί, λεωφορεία, εισόδους μουσείων, φαγητό απ' έξω, αγορές από πλανόδιους, κλπ.). Σε καλύτερα εστιατόρια, συνήθως δέχονται κάρτες, το ίδια και τα ξενοδοχεία. Οπότε, το ημερήσιο όριο ανάληψης από το ΑΤΜ (που, αν θυμάμαι καλά, είναι στα 1000 ρίνγκιτ - κάπου 200 ευρώ) σε καλύπτει - αν, όπως λες, μείνεις 2-3 μέρες στην Κουάλα, μάλλον μόνο μια φορά θα χρειαστεί να κάνεις ανάληψη. Ε, αν έχεις και τίποτα Ευρώ ή δολλάρια σε μετρητά για την περίπτωση καμμιάς στραβής - εκτάκτου γεγονότος, νομίζω θα είσαι πλήρως καλυμμένη...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom