• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαλαισία 4 βδομάδες στη Μαλαισία

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ναι αγαπητέ Baba συνέχισε να μας σπας τα νεύρα με υπέροχες παραλίες με φοίνικες, αχυροκαλύβες και βόλτες:evil:, εμείς είμαστε ανώτεροι άνθρωποι δεν ζηλεύουμε ίσα ίσα χαιρόμαστε να διαβάζουμε για τον καταπληκτικό μήνα σου στην Μαλαισία καρφωμένοι μπροστά σε μια οθόνη κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο

:bash::harakiri::throw:

Όχι όχι μην ανησυχείτε μια κρίση ήταν μου πέρασε, είναι που άργησα να πάρω τα χάπια μου.
Άλλοι παίρνουν τα βουνά κι άλλοι τις παραλίες, Ιωάννα μου! ;) Λίγη θλίψη τραβήξαμε κι εμείς με το Κασμίρ σου νομίζεις? :) Αντί να "μου την λές" δεν στρώνεσαι στο καινούργιο turbo pc σου να σκαρώσεις καμμιά "νέα" ιστορία απ' τα παλιά να διαβάζει ο λαός, να βρώ χρόνο και γω να κλείσω κανένα εισιτήριο για το καλοκαίρι για καμμιά άλλη παραλία στις εσχατιές του κόσμου, νά'χω να σας βουρλίζω μετά την επιστροφή μου? :haha:

Last edited by a moderator:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Σε ποια παραλια χρυσε μου απο τα 17.500 νησια???:bleh:
Για συγκεντρωσου και γραφε,λεμεεεεε.....:haha:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Εδώ ρε Δευκαλίων, θα συνεχίσω είπαμε, υπομονή μόνο please, ξέρεις εσύ, μην αρχίσω και αγχώνομαι ξανά, δεν αποδίδω υπό πίεση! :haha: :xalara:
Ξανακαλώς τον.... :clap::clap:
Ωχ, τώρα πρέπει να αγοράσω ένα στικάκι, γιατί το τελευταίο τα έφτυσε....

Αναμένομεν το νέο avatar σας, αγαπητέ μας babaduma.... δεν βιαζόμαστε..

καλή συνέχεια
at2_gstatic_com_images_8a25a06583741b7db39b32ae1ae584f7._.jpg
με τη γλαφυρή σας πένα....

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ξανακαλώς τον.... :clap::clap:
Ωχ, τώρα πρέπει να αγοράσω ένα στικάκι, γιατί το τελευταίο τα έφτυσε....

Αναμένομεν το νέο avatar σας, αγαπητέ μας babaduma.... δεν βιαζόμαστε..

καλή συνέχεια
at2_gstatic_com_images_8a25a06583741b7db39b32ae1ae584f7._.jpg
με τη γλαφυρή σας πένα....
Το κείμενο γράφεται στο Word πριν δημοσιευθεί. Για όσους ενδιαφέρονται να το έχουν ολοκληρωμένο (εκτός των φωτογραφιών), μετά την ολοκλήρωσή του θα το ανεβάσω στο δικό μου site και θα δώσω το link να το κατεβάσουν. Αν θέλετε και τις φωτογραφίες θα πρέπει να μετατραπεί σε .pdf, κι αυτό γίνεται, αλλά ας έρθει πρώτα εκείνη η ώρα και μετά βλέπουμε. Άσε που μπορεί - στο μεταξύ - να δεχτώ και πρόταση από κανέναν εκδότη! :haha: (λέμε τώρα και καμμιά...)

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Το κείμενο γράφεται στο Word πριν δημοσιευθεί. Για όσους ενδιαφέρονται να το έχουν ολοκληρωμένο (εκτός των φωτογραφιών), μετά την ολοκλήρωσή του θα το ανεβάσω στο δικό μου site και θα δώσω το link να το κατεβάσουν. Αν θέλετε και τις φωτογραφίες θα πρέπει να μετατραπεί σε .pdf, κι αυτό γίνεται, αλλά ας έρθει πρώτα εκείνη η ώρα και μετά βλέπουμε. Άσε που μπορεί - στο μεταξύ - να δεχτώ και πρόταση από κανέναν εκδότη! :haha: (λέμε τώρα και καμμιά...)
ολα καλά λοιπόν :clap::clap::clap::clap: μέχρι και τέλεια!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κι'όμως, υπάρχουν και sites που μπορείς να εκδόσεις μόνος σου, με πολύ μικρό κόστος (το μικρό είναι σχετικό, πχ 7-8 ευρώ ανά βιβλίο). Ακόμα και το amazon νομίζω έχει μια τέτοια υπηρεσία. :cool:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Εδώ ρε Δευκαλίων, θα συνεχίσω είπαμε, υπομονή μόνο please, ξέρεις εσύ, μην αρχίσω και αγχώνομαι ξανά, δεν αποδίδω υπό πίεση! :haha: :xalara:

Άντε μπράβο, να ξανάρθουμε στα ίσια μας......................

dmdoc

Member
Ο λαός απαίτησε...ο babaduma υποχώρησε.:clap::clap:
Το ταξίδι όνειρό σου "σε μια αληθινή δημοκρατία" ίσως δεν είναι μακριά.
Μας έδειξες τον δρόμο:):)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Πολύ κουβέντα έγινε για την Teluk Dalam, τη νότια παραλία του Perhentian Besar, αλλά και για το "περίφημο" Arwana Resort. Για να πάρετε μια μικρή ιδέα, δίνω εδώ 2 μικρά βίντεο. Τα νερά είναι "έξω" (παλίρροια, high tide) και - σε σημεία - "γλύφουν" τις εγκαταστάσεις.

Για τα βίντεο χρησιμοποιήθηκε κάμερα SONY DCR-SR32E με σκληρό δίσκο. Τα αρχεία αποθηκεύονται από την κάμερα σε μορφή που είναι αναγνώσιμη μόνο από το αντίστοιχο λογισμικό της εταιρίας. Για να είναι αναγνώσιμα από τα ευρέως διαδεδομένα προγράμματα έγινε μετατροπή τους σε αρχεία .avi με χρήση του προγράμματος AVS Video Converter (ευχαριστώ Mariath). Επειδή το πρόγραμμα είναι unregistered εμφανίζεται στο μέσον της εικόνας ένα watermark που - ευτυχώς - δεν ενοχλεί ιδιαίτερα. Προτιμήθηκε η χαμηλή ανάλυση αφ' ενός για να είναι μικρά τα αρχεία και να μη "βαραίνουν" πολύ τη σελίδα και αφ' εταίρου διότι, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η διαφορά ποιότητας με το κατά πολύ βαρύτερο δεν είναι τόσο ευδιάκριτη.

Παρακαλώ για την κατανόησή σας, άσχετος με το σπορ είμαι, πρώτη φορά χρησιμοποιούσα ψηφιακή βιντεοκάμερα και, παρά τις αρκετές ώρες βίντεο που τράβηξα στο ταξίδι αυτό, εξακολουθώ να νοιώθω το ίδιο άσχετος.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Και επειδή κάποιοι νόμισαν ότι η καθημερινή επιστροφή το απόγευμα στην (ομολογουμένως) κατώτερη παραλία του νησιού ήταν σκέτη "πίκρα", παραθέτω και κάποιες στιγμές ενός "πικραμένου" απογεύματος που τα νερά είναι "τραβηγμένα" (άμπωτις, low tide):

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Αθεόφοβε babaduma !!

Δεν φθάνουν οι ωραίες φωτο, τώρα μας βάζει και video .....
Μια ξύλινη ξαπλώστρα για μένα το ηλιοβασίλεμα, μετά από τόσο τριγύρισμα στο νησί....:clap::clap: η μάσκα χρειάζεται ?? το αντιληακό σιγουρα ....

υ.γ. Εμπρος να σχολιάσουν οι άντρες της παρέας, το τελευταίο video :haha::haha:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Το "πικραμενο" απογευμα ηταν κοκκινο,αν δεν κανω λαθος ετσι????:haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom