babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Γιατί? Βιάζεσαι μην τυχόν και δεν τελειώσει ώσπου να φύγεις?Καλο αλλα λιγο. Γρηγορα η συνεχεια...
Γιατί? Βιάζεσαι μην τυχόν και δεν τελειώσει ώσπου να φύγεις?Καλο αλλα λιγο. Γρηγορα η συνεχεια...
Τετοια προοπτικη εχεις? Να τελειωσει σε 6 μηνες?Γιατί? Βιάζεσαι μην τυχόν και δεν τελειώσει ώσπου να φύγεις?
Θα συμφωνήσω μαζί σου ... εν μέρει, για τους εξής λόγους:Η εξιστόρηση είναι πάρα πολύ καλή και μου αρέσει ιδιαίτερα ο εμπλουτισμός με φωτογραφίες....πάντως, διαβάζοντας και για τη Kota Bharu επιβεβαιώνεται το αδιάφορο της Μαλαισίας σε πόλεις, ανθρώπους, χρώματα, μυρωδιές κτλ....αισθητικά και αισθαντικά απέχει έτη φωτός από Ταϋλάνδη, δε μου λείπει καθόλου....ας όψεται η ανατολική πλευρά με τα φοβερά νησάκια και η KL ως έδρα της AirAsia....αλλιώς δε νομίζω να τη ξανατιμούσα.
- Φαντάζομαι οι εντυπώσεις θα είναι ταυτόσημες μ' αυτές που θ' ακολουθήσουν στο επόμενο κεφάλαιο: Πολύ φόλα φίλε μου... Στις 7/8 έφυγα για Redang.Για λίγο θα σε πετύχαινα στα Perhentians στο Arwana Resort (πολύ κατσαρίδα αδερφέ). 10 Αυγούστου έφτασα εγώ μετά από ένα short trip στο βόρειο Βιετνάμ.
Με αποζημίωσε τόσο πολύ το Perhentian οι παραλίες και ο ντοκυμανταίρ-βυθός του που χαλάλι και το Arwana. Και δυστυχώς δεν υπήρχε καμία διαθεσιμότητα στα λίγα και ψιλοάθλια "resorts" του νησιού.- Φαντάζομαι οι εντυπώσεις θα είναι ταυτόσημες μ' αυτές που θ' ακολουθήσουν στο επόμενο κεφάλαιο: Πολύ φόλα φίλε μου... Στις 7/8 έφυγα για Redang.
Short trip στο Βόρειο Βιετνάμ? Μόνο short? Μα γιατί? Κι έφυγες από κεί για να πάς στο Arwana? Είμαι περίεργος πώς ένοιωσες!
Έμεινε λίγο πίσω λόγω προγραμματισμού του ταξιδιού μου για το Πάσχα. Μέσα στο τριήμερο μπορεί να έχουμε νέο κεφάλαιο για τα Perhentian islands.Πού είσαι babaduma να μας πεις τη συνέχεια;
ΟΚ, σε συγχωρούμε τότε, είναι για ιερό σκοπόΈμεινε λίγο πίσω λόγω προγραμματισμού του ταξιδιού μου για το Πάσχα. Μέσα στο τριήμερο μπορεί να έχουμε νέο κεφάλαιο για τα Perhentian islands.