• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία 4ήμερη εκδρομή στο Παρίσι

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ανάλογα τα γούστα του καθενός. Εγώ που αντιπαθώ τη ζωγραφική αλλά μ' αρέσει η γλυπτική εκτιμώ πολύ το Μουσείο Ροντέν και η αλήθεια είναι πως αυτό φαντάστηκα πως συνιστούσε ο Τάβερ. Aν θυμάμαι καλά μάλιστα, έχει και κοινό εισιτήριο με το Orsay.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ναι ετσι ειναι! Αλλα εχω την αισθηση οτι αμα βγει κανεις απο το Ορσαι θα ειναι εντελως κουρουμπαλο και δεν ξερω αν θα εχει ορεξη για να δει και αλλο μουσειο. Και δεν νομιζω οτι ισχυει για την επομενη μερα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κι εμενα το κεντρο Pompidou (οχι τοσο για τα εκθεματα του, περισσοτερο για την αρχιτεκτονικη του) ειναι το αγαπημενο μου στο Παρισι αλλα, οταν ενας ανθρωπος παει πρωτη φορα εκει θα παει στο Λουβρο, οπως θα παει και στον Αιφελ (εστω απο κατω), ειτε το θελουμε ειτε οχι. Επισης μια βολτα απο Disneyland συνισταται ακομα κι αν προκειται για ταξιδι μονο 2 ημερων.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ανάλογα τα γούστα του καθενός. Εγώ που αντιπαθώ τη ζωγραφική αλλά μ' αρέσει η γλυπτική εκτιμώ πολύ το Μουσείο Ροντέν και η αλήθεια είναι πως αυτό φαντάστηκα πως συνιστούσε ο Τάβερ. Aν θυμάμαι καλά μάλιστα, έχει και κοινό εισιτήριο με το Orsay.
Για να πω τη μαύρη αλήθεια, το Quai Branly εννοούσα.... Γιατί είναι το μόνο που οφείλει να ενδιαφέρει καθένα που αισθάνεται έστω και λίγο ταξιδευτής.
Τα μουσεία τέχνης είναι πιο πολύ θέμα γούστου....

GTS

Member
...οπως θα παει και στον Αιφελ (εστω απο κατω), ειτε το θελουμε ειτε οχι. Επισης μια βολτα απο Disneyland συνισταται ακομα κι αν προκειται για ταξιδι μονο 2 ημερων.
Δυο φορές στο Παρίσι δε πήγα ούτε από κάτω ούτε πάνω στο πύργο του Άιφελ. Και από μακριά καλός είναι (από το Trocadero έχει και υπέροχη θέα). Όσο για τη Disneyland, όταν κάνω κανά πιτσιρίκι ναι, πριν σιγά μην αφήσω τις βόλτες στο υπέροχο Marais για τη Χιονάτη.

GTS

Member
Για να πω τη μαύρη αλήθεια, το Quai Branly εννοούσα.... Γιατί είναι το μόνο που οφείλει να ενδιαφέρει καθένα που αισθάνεται έστω και λίγο ταξιδευτής.
Τα μουσεία τέχνης είναι πιο πολύ θέμα γούστου....
Εσύ που είσαι μέγας ταξιδευτής πανμέγιστε ταβέρ, πήγαινε στο μουσείο να δεις τα εκθέματα που εμείς τα έχουμε δει π.χ. στην Ασία δια ζώσης. Άσε εμάς να είμαστε ταξιδευτές του γλυκού νερού και να τριγυρνάμε στις υγρές ζούγκλες του Angkor εξερευνώντας ερείπια...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Όσο για τη Disneyland, όταν κάνω κανά πιτσιρίκι ναι, πριν σιγά μην αφήσω τις βόλτες στο υπέροχο Marais για τη Χιονάτη.
Αντε τοτε βαλε μπρος για κανα κουτσουβελο...γρηγορα:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:

XRISTOS71

Member
Δυο φορές στο Παρίσι δε πήγα ούτε από κάτω ούτε πάνω στο πύργο του Άιφελ. Και από μακριά καλός είναι (από το Trocadero έχει και υπέροχη θέα). Όσο για τη Disneyland, όταν κάνω κανά πιτσιρίκι ναι, πριν σιγά μην αφήσω τις βόλτες στο υπέροχο Marais για τη Χιονάτη.

Γιατί τέτοια εμπάθεια για τον πύργο δεν καταλαβαίνω :xmas_eek:.
Μόνο οι βόλτες στο marais ειναι δηλαδή must στο Παρίσι ???

GTS

Member
Γιατί τέτοια εμπάθεια για τον πύργο δεν καταλαβαίνω :xmas_eek:.
Μόνο οι βόλτες στο marais ειναι δηλαδή must στο Παρίσι ???
Δεν είναι θέμα εμπάθειας, ούτε must, απλά προσωπικού γούστου. Από το Trocadero που πήγα, έχει υπέροχη θέα προς το Πύργο άλλωστε. Ο Πύργος εμένα μου αρέσει να τον βλέπω από κάθε γωνιά του Παρισιού, αλλά από κάπως μακριά. Απλά, δε βλέπω προσωπικά ιδιαίτερο νόημα να πάω από κάτω και να βλέπω τα μπουλόνια και τις βίδες.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Δεν είναι θέμα εμπάθειας, ούτε must, απλά προσωπικού γούστου. Από το Trocadero που πήγα, έχει υπέροχη θέα προς το Πύργο άλλωστε. Ο Πύργος εμένα μου αρέσει να τον βλέπω από κάθε γωνιά του Παρισιού, αλλά από κάπως μακριά. Απλά, δε βλέπω προσωπικά ιδιαίτερο νόημα να πάω από κάτω και να βλέπω τα μπουλόνια και τις βίδες.

Συμφωνώ ότι είναι πολύ ωραίος από μακριά και κυρίως από το Τροκαντερό. Αλλά αν πας βράδυ, αξίζει και από κάτω. Τα σχεδόν όσο πάει το μάτι σίδερα σε πορτοκαλομαύρο φόντο, είναι εντυπωσιακά.

XRISTOS71

Member

Σαφέστατα το προσωπικό γούστο ειναι πάνω απο όλα ,απλα διαβαζοντας αυτο που έγραψες μου βγάζει λίγο ''κακία '' παραπάνω .
οκ

Συμφωνούμε πάντως για την θεα απο μακρυά

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic