giota1
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- αλασκα και σκανδιναβια
καθως σε 2 μηνες ερχονται χριστουγεννα και πολλοι ετοιμαζεστε για αποδρασεις απ'οτι ειδα , ζηλεψααααα, θελω και γωωωω...... αλλα επειδη πριν λιγες μερες γυρισαμε απο τοσκανη και αν εν μεσω κρισης πω του mister οτι θελω και αλλο ταξιδι θα με κραξει σκεφτομουνα λοιπον ενα 3ημερο τον ιανουαριο στο βερολινο μιας και τα εισητηρια με easy βγαινουνε 230€( 3 ατομα γιατι θα ακολουθησει και ο junior παλι) και να μου βγει οικονομικο.. και αν βγαλω ενα καλο budget εχουμε το τροπο μας εμεις οι γυναικες να καταφερουμε τον αντρα και να κανουμε αυτο που θελουμε(χωρις παρεξηγηση σε ολους τους κυριους...)
ξερω οτι υπαρχουνε πολλα post για βερολινο αλλα ζηταω την βοηθεια σας γιατι θα ηθελα αν μπορειτε να μου λεγατε κανα χωριο κοντα στο βερολινο για να μεινουμε, δεν ψηνομαι να μεινουμε μες στη πολη αλλα σε κανενα γραφικο χωριουδακι.:roll::roll::roll::roll::roll:
ξερω οτι υπαρχουνε πολλα post για βερολινο αλλα ζηταω την βοηθεια σας γιατι θα ηθελα αν μπορειτε να μου λεγατε κανα χωριο κοντα στο βερολινο για να μεινουμε, δεν ψηνομαι να μεινουμε μες στη πολη αλλα σε κανενα γραφικο χωριουδακι.:roll::roll::roll::roll::roll: