• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

3ημερο τον ιανουαριο βερολινο???

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
κάνει πολύ κρύο στο Βερολίνο εκεινη την εποχή οπως ειπαν και οι προλαλήσαντες, αλλα και απο ιδία εμπειρία...
θεωρώ οτι πρεπει να βρεις ενα ξενοδοχειο στο κεντρο για να μπορεις ανα πάσα στιγμή να βρισκεσαι εκεί...λογω παιδιού φυσικά...
το να μετακινησε σε αποσταση μισης ωρας η και παραπάνω δεν ειναι καλη ιδέα για αυτη την εποχή...
εδώ μεγάλοι ανθρωποι ειμαστε και δεν αντεχαμε το κρύο περισυ στις γιορτές και αναζητουσαμε την θαλπωρή του ξενοδοχείου...

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
μαλλον να το ξανασκεφτω ε? τοτε υπαρχουν 2 λυσεις:
  1. η να αφησω το μικρο στη γιαγια ή
  2. να κοιταξω για κανα 3ημερο εδω , γιατι ουτε -20 ουτε -5 αντεχει το παιδακι μου, ασε που αμα αναφερω τετοιες θερμοκρασιες στον μεγαλο(τοσο προστατευτικος και υπερβολικος μπαμπας που ειναι) πριν τελειωσω την φραση θα με σφαξει στο γονατο...:haha::haha::haha::haha: .......standar ομως:haha::haha:
οσο για εντυπωσεις απο το roadtrip με το junior θα προσπαθησω να γραψω μια ιστορια και γω αλλα... επειδη απο μικρη μπορω να πω δεν ημουνα καλη στο σκεφτομαι και γραφω:D:D:bleh::bleh: ισως και να καταληξω σε μερικα tips...

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
μαλλον να το ξανασκεφτω ε? τοτε υπαρχουν 2 λυσεις:
  1. η να αφησω το μικρο στη γιαγια ή
  2. να κοιταξω για κανα 3ημερο εδω , γιατι ουτε -20 ουτε -5 αντεχει το παιδακι μου, ασε που αμα αναφερω τετοιες θερμοκρασιες στον μεγαλο(τοσο προστατευτικος και υπερβολικος μπαμπας που ειναι) πριν τελειωσω την φραση θα με σφαξει στο γονατο...:haha::haha::haha::haha: .......standar ομως:haha::haha:
οσο για εντυπωσεις απο το roadtrip με το junior θα προσπαθησω να γραψω μια ιστορια και γω αλλα... επειδη απο μικρη μπορω να πω δεν ημουνα καλη στο σκεφτομαι και γραφω:D:D:bleh::bleh: ισως και να καταληξω σε μερικα tips...
Αντεχει και -20 και -5 τα γερμανακια πως αντεχουν? ειναι και 2 χρονων
`εμεις το δικο μας το κουβαλουσαμε επι τριημερο σε βουνοκορφες με χιονοθυελλα 5 μηνων και κολλησαμε τη ρετσινια των τρελλων. Το παιδι ακομα δεν εχει κρεβατωθει ποτε του.
Το προβλημα θα ειναι η δικη σας ταλαιπωρια, αν μπορειτε αφηστε το εδω για τη δικη σας ανεση, αλλωστε δεν θα θυμαται τιποτα απο το ταξιδι.

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Αντεχει και -20 και -5 τα γερμανακια πως αντεχουν? ειναι και 2 χρονων
`εμεις το δικο μας το κουβαλουσαμε επι τριημερο σε βουνοκορφες με χιονοθυελλα 5 μηνων και κολλησαμε τη ρετσινια των τρελλων. Το παιδι ακομα δεν εχει κρεβατωθει ποτε του.
Το προβλημα θα ειναι η δικη σας ταλαιπωρια, αν μπορειτε αφηστε το εδω για τη δικη σας ανεση, αλλωστε δεν θα θυμαται τιποτα απο το ταξιδι.

εγω συμφωνω μαζι σου αλλα ο μεγαλος.....:killme::killme::harakiri::harakiri::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
χθες το βραδυ εψαχνα και για βουδαπεστη και κοιτουσα το σαιτ της malev, ειχε για 2 ατομα αθηνα - βουδαπεστη 160€ με επιστροφη για μετα τις 15 ιανουαριου αλλα σημερα το πρωι ειχε παει 260€. εκανα το λαθος και δε τα κλεισα, τωρα να τα κλεισω η να περιμενω μηπως μετα τα χριστουγεννα βγαλει παλι καμια προσφορα?
δεν ξερω αλλα δε λενε οτι μετα τις γιορτες συνηθως βγαζουνε προσφορες?
βεβαια υπαρχει και η εκδοχη του βερολινου με 155€ με easy..

τι λετε???:roll::roll::roll::roll:

Bahari

Member
Η Malev μέχρι πρόσφατα (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα) είχε προσφορά στα 79 ευρώ για εισιτήρια που έκλεινες από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 6 το πρωί. Δοκίμασε ξανά το απογευματάκι.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να μη χάσεις το Βερολίνο... εντάξει δεν κάνει κάθε μέρα -20c... και το κρύο στην Κεντρική Ευρώπη είναι συνήθως με χαμηλή υγρασία που το κάνει αρκετά πιο υποφερτό...

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
χθες το βραδυ εψαχνα και για βουδαπεστη και κοιτουσα το σαιτ της malev, ειχε για 2 ατομα αθηνα - βουδαπεστη 160€ με επιστροφη για μετα τις 15 ιανουαριου αλλα σημερα το πρωι ειχε παει 260€. εκανα το λαθος και δε τα κλεισα, τωρα να τα κλεισω η να περιμενω μηπως μετα τα χριστουγεννα βγαλει παλι καμια προσφορα?
δεν ξερω αλλα δε λενε οτι μετα τις γιορτες συνηθως βγαζουνε προσφορες?
βεβαια υπαρχει και η εκδοχη του βερολινου με 155€ με easy..

τι λετε???:roll::roll::roll::roll:
μην εγκαταλήπεις τη προσπάθεια,ξαναδοκήμασε αργά το βράδυ και να είσαι σίγουρη οτι θα ξαναβρείς τη τιμή που θέλεις (το ξέρω γιατί το ίδιο συνέβει και σε μένα):D

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να μη χάσεις το Βερολίνο... εντάξει δεν κάνει κάθε μέρα -20c... και το κρύο στην Κεντρική Ευρώπη είναι συνήθως με χαμηλή υγρασία που το κάνει αρκετά πιο υποφερτό...
Το κρυο φυσικα και παλευεται. Τα παγωμενα πεζοδρομια δεν παλευονται με τιποτε και ειναι επιφοβα για γλιστρες. Και δεν την εχουμε και τη συνηθεια να ξερουμε να περπαταμε πανω σε παγο. Για διασκεδαση πηγαινει, δεν πηγαινει για να ταλαιπωρηθει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom