thrasheri21
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΟΥΓΓΑΡΙΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΣΛΑΝΔΙΑ
δεν εχω ιδεα κι εχω μπερδευτει πολυ!σ'ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου!καλο σου απογευμα και οποιος αλλος εχει καποια πληροφορια θα το εκτιμουσα πολυ!
Ριξε μια ματια εδω...αξιζειhttp://www.travelstories.gr/community/threads/Εδεσσα-Ταξιδι-στο-χρονο.4332/οποιος αλλος εχει καποια πληροφορια θα το εκτιμουσα πολυ!
Για τα δεδομένα σου ( έλλειψη χρόνου και ΙΧ) μια χαρά είναι η πααρπάνω πρόταση.Οπως σου ειπαν και παραπανω, πηγαινε Σαλονικη και αν βαρεθεις πας ημερησια στην Εδεσσα.
Λοιπόν για τα μέρη που μας είπατε. Στη Νάουσα να πάτε και Άγιο Νικόλαο, ενώ η Έδεσσα να συνδυαστεί με τα Λουτρά της Αριδαίας. Θα πρότεινα τουλάχιστον τα δύο βράδια διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη. Αλλά ρωτήστε με ένα τηλέφωνο αν υπάρχει απευθείας κτελ από Έδεσσα για Νάουσα. Αν ναι τότε μπορείτε να διανυκτερεύσετε σε μια από τις δυο. Αστική διασύνδεση Έδεσσας με Λουτρά και Νάουσας με Άγιο Νικόλαο δεν θυμάμαι αν υπάρχει. Πάντως και ταξί να πάρετε είναι πολύ κοντά.λοιπον επανηλθα γιατι πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.Καποιος που να εχει την εμπειρια μπορει να μου πει πως μπορω να οργανωσω ενα 4ημερο ταξιδι Θεσσαλονικη-Εδεσσα-Ναουσα?Θα διανυκτερευσω 3 ημερες και δεν εχω αμαξι.Παρακαλω βοηθηστε με!
κάτι τέτοιο σκέφτομαι κι εγώ απλα φοβάμαι μηπως κοστίσει πάρα πολύ με όλα αυτά τα μεταφορικά!Λοιπόν για τα μέρη που μας είπατε. Στη Νάουσα να πάτε και Άγιο Νικόλαο, ενώ η Έδεσσα να συνδυαστεί με τα Λουτρά της Αριδαίας. Θα πρότεινα τουλάχιστον τα δύο βράδια διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη. Αλλά ρωτήστε με ένα τηλέφωνο αν υπάρχει απευθείας κτελ από Έδεσσα για Νάουσα. Αν ναι τότε μπορείτε να διανυκτερεύσετε σε μια από τις δυο. Αστική διασύνδεση Έδεσσας με Λουτρά και Νάουσας με Άγιο Νικόλαο δεν θυμάμαι αν υπάρχει. Πάντως και ταξί να πάρετε είναι πολύ κοντά.
Για Θεσσαλονίκη σίγουρα θα κάνετε μια βόλτα στα Κάστρα και φυσικά και στην Παραλία.