3ημερο στην Μακεδονια

thrasheri21

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
δεν εχω ιδεα κι εχω μπερδευτει πολυ!σ'ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου!καλο σου απογευμα και οποιος αλλος εχει καποια πληροφορια θα το εκτιμουσα πολυ!

paefstra

Member
Η νυχτερινή ζωή της Έδεσσας τις καθημερινές είναι θλιβερή. Αν δεν έχεις αυτοκίνητο, δεν θα δεις φύση εκτός, πρόκειται για μια επαρχιακή πόλη. Αν βρεθείς ΣΚ, μπορεί να βρεις να κάνεις κάτι. Έχει καλό φαγητό και κρασί Αμυνταίου, πάντως, στην ταβέρνα "Σιδηροδρομικός Σταθμός" και στο ουζερί "Λαός και Κολωνάκι" (για τα δεδομένα της πόλης που δεν έχει καλά φαγάδικα).
Μείνε καλύτερα Θεσσαλονίκη και πήγαινε ημερήσια. Η διαδρομή με τρένο μου φαίνεται πιο ωραία, αν και το τοπίο είναι γενικά μονότονο.

Triplover

Member
Θα πρότεινα να κάτσετε δύο μέρες Θεσσαλονίκη και να πάτε και μια ημερήσια στην Έδεσσα σε συνδυασμό με τα λουτρά της Αριδαίας. Αν ξεκινήσετε από το πρωί θα προλάβετε. Είναι κοντά και είναι υπέροχα και εκεί. Αν έχει καλό καιρό, το περιβάλλον, ιδιαίτερα στα Λουτρά, θα σας μαγέψει.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και 3 μερες μη σου πω η Θεσσαλονικη δεν θα σε φτασει.
Δεν συγκρινεται!!!
Οπως σου ειπαν και παραπανω, πηγαινε Σαλονικη και αν βαρεθεις πας ημερησια στην Εδεσσα.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Οπως σου ειπαν και παραπανω, πηγαινε Σαλονικη και αν βαρεθεις πας ημερησια στην Εδεσσα.
Για τα δεδομένα σου ( έλλειψη χρόνου και ΙΧ) μια χαρά είναι η πααρπάνω πρόταση.
Παίρνοντας ενα πρωινό τρένο φτάνεις στην Εδεσα σε μιαμιση περίπου ώρα.
Γυρίζεις την πόλη με τα πόδια (αρκετά αξιοθέατα σε μικρή απόσταση μεταξύ τους) και το απογευματάκι - βραδάκι παίρνεις το δρόμο της επιστροφής για να προλάβεις την απόλαυση της νυχτερινής Θεσσαλονίκης.
ΥΓ Αν έχεις και λίγο διαφορετικά ενδιαφέροντα, αντί για Έδεσα προτιμάς Βέροια που ειναι και πιο κοντά 50΄με το ΚΤΕΛ. Έχει κι εδώ αρκετά να δεις , αρκεί να θυσιάσεις τους καταρράχτες, για τον υπέροχο αρχαιολογικό θησαυρό της Βεργίνας ( 11 χλμ απ τη Βέροια).

Last edited by a moderator:

thrasheri21

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους!Μαλλον θα μεινω τις 2 πρωτες μερες Θεσσαλονικη και ή αλλη μια ή αλλες 2 Εδεσσα.

thrasheri21

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
λοιπον επανηλθα γιατι πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.Καποιος που να εχει την εμπειρια μπορει να μου πει πως μπορω να οργανωσω ενα 4ημερο ταξιδι Θεσσαλονικη-Εδεσσα-Ναουσα?Θα διανυκτερευσω 3 ημερες και δεν εχω αμαξι.Παρακαλω βοηθηστε με!

mourohavlos

Member
Ειπώθηκαν αρκετά πράγματα για τις πιθανές επιλογές σου... το θέμα είναι εσύ τι θέλεις και τι προτεραιότητες βάζεις...
Το προτιμότερο για μένα (και για τους περισσότερους) είναι να μείνεις Θεσσαλονίκη και να κάνεις κάποια μονοήμερη στην Έδεσσα ή όπου αλλού θέλεις... Ειδικά από τη στιγμή που δεν έχεις μεταφορικό μέσο!

Triplover

Member
λοιπον επανηλθα γιατι πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.Καποιος που να εχει την εμπειρια μπορει να μου πει πως μπορω να οργανωσω ενα 4ημερο ταξιδι Θεσσαλονικη-Εδεσσα-Ναουσα?Θα διανυκτερευσω 3 ημερες και δεν εχω αμαξι.Παρακαλω βοηθηστε με!
Λοιπόν για τα μέρη που μας είπατε. Στη Νάουσα να πάτε και Άγιο Νικόλαο, ενώ η Έδεσσα να συνδυαστεί με τα Λουτρά της Αριδαίας. Θα πρότεινα τουλάχιστον τα δύο βράδια διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη. Αλλά ρωτήστε με ένα τηλέφωνο αν υπάρχει απευθείας κτελ από Έδεσσα για Νάουσα. Αν ναι τότε μπορείτε να διανυκτερεύσετε σε μια από τις δυο. Αστική διασύνδεση Έδεσσας με Λουτρά και Νάουσας με Άγιο Νικόλαο δεν θυμάμαι αν υπάρχει. Πάντως και ταξί να πάρετε είναι πολύ κοντά.
Για Θεσσαλονίκη σίγουρα θα κάνετε μια βόλτα στα Κάστρα και φυσικά και στην Παραλία.

thrasheri21

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Λοιπόν για τα μέρη που μας είπατε. Στη Νάουσα να πάτε και Άγιο Νικόλαο, ενώ η Έδεσσα να συνδυαστεί με τα Λουτρά της Αριδαίας. Θα πρότεινα τουλάχιστον τα δύο βράδια διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη. Αλλά ρωτήστε με ένα τηλέφωνο αν υπάρχει απευθείας κτελ από Έδεσσα για Νάουσα. Αν ναι τότε μπορείτε να διανυκτερεύσετε σε μια από τις δυο. Αστική διασύνδεση Έδεσσας με Λουτρά και Νάουσας με Άγιο Νικόλαο δεν θυμάμαι αν υπάρχει. Πάντως και ταξί να πάρετε είναι πολύ κοντά.
Για Θεσσαλονίκη σίγουρα θα κάνετε μια βόλτα στα Κάστρα και φυσικά και στην Παραλία.
κάτι τέτοιο σκέφτομαι κι εγώ απλα φοβάμαι μηπως κοστίσει πάρα πολύ με όλα αυτά τα μεταφορικά!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom