ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
για το Παρίσι έχουμε ακούσει πολλά.
Για το Παρίσι Παρίσι που βρίσκεται στην Γαλλία (αναμενόμενο)
Για το Παρίσι της Μέσης Ανατολής που είναι η Βηρυτός
Για το Παρίσι των Βαλκανίων που είναι το Βουκουρέστι
Αλλά για το Παρίσι του Βορά όμως? Αυτή την ονομασία την κατέχουν δύο πόλεις το Tromsø της Νορβηγίας αλλά κι η Ρίγα της Λετονίας.
Θα μου πείτε τώρα, η Ρίγα δε έχει καμία σχέση με το Παρίσι (αρχιτεκτονικά το Παρίσι είναι μουντό ενώ η Ρίγα χρωματιστή και άλλα).
την απάντηση την πείρα από έναν ντόπιο ο οποίος μου είπε ότι η Ρίγα είναι ΣΙΚ! ΟΚ το προσπερνάμε
Οι Λετονοί περιγραφούν την χώρα τους, ως το καλύτερο μέρος των Βαλτικών χωρών.
Παρομοιάζουν τις Βαλτικές χώρες σαν ένα sandwich που από πάνω κι κάτω είναι η Εσθονία κι η Λιθουανία κι στην μέση, το καλύτερο μέρος του σάντουιτς είναι το εσωτερικό του, δηλαδή η Λετονία.
Η συνέχεια μου στις Βαλτικές χώρες tbc!
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...etuva-mano-t-vyn-tu-kaip-geros-sveikatos.html
Για το Παρίσι Παρίσι που βρίσκεται στην Γαλλία (αναμενόμενο)
Για το Παρίσι της Μέσης Ανατολής που είναι η Βηρυτός
Για το Παρίσι των Βαλκανίων που είναι το Βουκουρέστι
Αλλά για το Παρίσι του Βορά όμως? Αυτή την ονομασία την κατέχουν δύο πόλεις το Tromsø της Νορβηγίας αλλά κι η Ρίγα της Λετονίας.
Θα μου πείτε τώρα, η Ρίγα δε έχει καμία σχέση με το Παρίσι (αρχιτεκτονικά το Παρίσι είναι μουντό ενώ η Ρίγα χρωματιστή και άλλα).
την απάντηση την πείρα από έναν ντόπιο ο οποίος μου είπε ότι η Ρίγα είναι ΣΙΚ! ΟΚ το προσπερνάμε
Οι Λετονοί περιγραφούν την χώρα τους, ως το καλύτερο μέρος των Βαλτικών χωρών.
Παρομοιάζουν τις Βαλτικές χώρες σαν ένα sandwich που από πάνω κι κάτω είναι η Εσθονία κι η Λιθουανία κι στην μέση, το καλύτερο μέρος του σάντουιτς είναι το εσωτερικό του, δηλαδή η Λετονία.
Η συνέχεια μου στις Βαλτικές χώρες tbc!
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...etuva-mano-t-vyn-tu-kaip-geros-sveikatos.html
Attachments
-
36,7 KB Προβολές: 105