koukounari
Member
παιδιά γεια σας και από εμένα..χρειάζομαι την βοήθειά σας γιατί είμαι νέα στο χώρο των ταξιδιών..λοιπόν έκλεισα αεροπορικά εισιτήρια από Χανιά για Μπεργκαμο με 263ευρώ(+ 1 βαλίτσα) για να εμενα και για 2 φίλες μου για την χαλάρωση μας μετά την εξεταστική του Σεπτεμβρίου.(πολύ φτηνά!!).φτανουμε στο Μπεργκαμο 17/10 και ώρα 22.05 και φεύγουμε από το μπεργκαμο στις 24/10 και ώρα 17.20.έχω σκεφτεί το εξής πρόγραμμα : 19/10 να πάρουμε πρωινό τρένο για βανετια να μείνουμε εκεί 4 βράδια.στις 23 να πάρουμε πάλι πρωινό τρένο και να πάμε βερονα για ένα βράδυ.και στισ 24/10 να φύγουμε από Βερόνα για Μπεργκαμο ώστε να προλάβουμε την πτήση μας ( )
οι ερωτήσεις-απορίες μου είναι οι εξής:
α) πως σας φαίνεται το πρόγραμμα πού έφτιαξα?
β) το βράδυ στις 17 που φτάνουμε στο αεροδρόμιο τι συγκοινωνία θα πάρουμε για να πάμε στο μιλάνο?δρομολόγια και τιμές....
γ) στις 24 φτάνουμε στο Μπεργκαμο.πώς θα πάμε στο αεροδρόμιο που είναι λίγο πιο έξω από την πόλη?τι ώρες έχει δρομολόγια?και τι τιμές έχει?
Σας ευχαριστώ εκ το προτέρων!!!!!!!!
οι ερωτήσεις-απορίες μου είναι οι εξής:
α) πως σας φαίνεται το πρόγραμμα πού έφτιαξα?
β) το βράδυ στις 17 που φτάνουμε στο αεροδρόμιο τι συγκοινωνία θα πάρουμε για να πάμε στο μιλάνο?δρομολόγια και τιμές....
γ) στις 24 φτάνουμε στο Μπεργκαμο.πώς θα πάμε στο αεροδρόμιο που είναι λίγο πιο έξω από την πόλη?τι ώρες έχει δρομολόγια?και τι τιμές έχει?
Σας ευχαριστώ εκ το προτέρων!!!!!!!!