kon_gav
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιταλία!
- Ταξίδι-Όνειρο
- όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Α! επίσης για 26-30 έχει και η easyjet με 184 ευρώ (χωρίς αποσκευή) για Ντόρτμουντ (για 2).
Την κορυφαία πρόταση την έκανε ο Taver. H Κεντρική Ευρώπη προσφέρει υπέροχες εικόνες στα τέλη Οκτωβρίου. Βέβαια, η τιμή που αναφέρεις για Λονδίνο είναι εξαιρετική, οπότε αν το έχεις απωθημένο είναι ευκαιρία να το επισκεφθείς. Το Ντόρτμουντ να το αφήσεις, εκτός αν είσαι λάτρις της Μπουντεσλίγκα... Ρώμη πήγαινε οποιαδήποτε άλλη περίοδο πλην 28ης Οκτωβρίου. (Ντροπή...)το σκεφτομαι η αληθεια ειναι και για λονδινο...ειναι τοσα τα μερη που δεν εχω παει που δεν ξερω σε αυτους τους χαλεπους καιρους πως να τα ιεραρχησω...βρηκα κατι προσφορες απο το prolaveto.gr για ταξιδια σε καλες τιμες..(βεβαια δεν ξερω αν οι πτησεις ειναι και απο θεσ.νικη ή πρεπει να πληρωσω και το εισητηριο μου για αθηνα)..το εχει δει κανεισ?τι γνωμη εχετε??στο ντορτμουντ ειναι καλα??
Αν αναφέρεσαι στη προσφορά για Βαρκελώνη: το ξενοδοχείο είναι πολύ μακριά από το κέντρο και δεν έχει κοντά στάση μετρό. Επειδή οι πτήσεις είναι με Vueling, η αναχώρηση θα είναι από Αθήνα.βρηκα κατι προσφορες απο το prolaveto.gr για ταξιδια σε καλες τιμες..(βεβαια δεν ξερω αν οι πτησεις ειναι και απο θεσ.νικη ή πρεπει να πληρωσω και το εισητηριο μου για αθηνα)..
Βαυαρία, Αυστρία ή συνδυασμός και των δυο. Oι περιοχές αυτές είναι αρκετά ακριβές βέβαια και δεν ξέρω τι ποσό θες να διαθέσεις. Το site της Aegean πάντως τώρα δίνει το ATH-VIE με επιστροφή 138,50 το άτομο για 24-28 Οκτ.. Πολύ καλή τιμή για τη συγκεκριμένη περίοδο.αχαχαχαχα δεν το ειχα σκεφτει εχεις απολυτο δικιο....τη ελληνιδα ειμαι!!!!!!!!!!δηλαδη για κεντρικη ευρωπη που προτεινεις??αλλα να μην βγαινει ο κουκος αηδονι...