Extra muros
Member
Τα ποστ σου είναι θησαυρός και δε βλέπω κανένα λόγο να σβηστεί οτιδήποτε, με την ίδια λογική να σβηστεί κι εκείνο του @taver κι άλλων πολυταξιδεμένων χρηστών, ή μήπως να κατέβει και το νήμα ολόκληρο, για να μην ξαναενοχληθεί κανείς. Νήματα σχετικά για να μεταφερθεί η συζήτηση εκεί που ανήκει υπάρχουν νομίζω πάνω από ένα.Αλήθεια τώρα, οκτω+ σελίδες μηνυμάτων χωρίς ούτε ένα να αφορά τον απολογισμό κάποιου για το 2024, είμαστε σοβαροί;
@katkats σβήσε σε παρακαλώ με την πρώτη ευκαιρία το δικό μου ποστ, εκτός του ότι προκάλεσε συζητήσεις που σε καμία περίπτωση δεν ήθελα, χάθηκε κι ανάμεσα εκτός θέματος μηνύματα.
Δε κουραστήκατε κάθε 4-5 μήνες με την ίδια ιστορία; Ξέρετε πολύ καλά νομίζω τι εννοώ, η επιλεκτική ανοχή ορισμένες φορές με ξεπερνάει, αλλά στην τελική ποιος είμαι εγώ να κρίνω.
Μπορεί να είναι αρκετοί και δεν έχει πραγματικά καμιά σημασία, δεν είμαστε όμως όλοι και δε θα δώσουμε λογαριασμό που τα βρήκαμε, πόσο ζοριστήκαμε για να μαζέψουμε και να τα ξοδέψουμε σε ταξίδια ή όχι, λες και τα κλέψαμε.
Τις καλύτερες ευχές μου για το 2025 βρε!
Τα περί εισοδηματικού επιπέδου είναι δική μου υποκειμενική εντύπωση, που δεν προσωποποιώ προφανώς για κανέναν και συγγνώμη αν νιώθεις έστω κι έμμεσα ότι σε αφορά. Το ότι το ταξίδι αποτελεί ακριβή ενασχόληση το πιστεύω ακράδαντα, το πώς και γιατί και σε τι ύψος τη χρηματοδοτεί ο καθένας πράγματι δεν αφορά κανέναν, για την ακρίβεια ο καθένας μας μπορεί να μοιράζετε μόνο όσες λεπτομέρειες σχετικά νιώθει ο ίδιος άνετα να δημοσιοποιήσει.