• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Πτήσεις με ανταπόκριση

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Δεν ξέρω αν είναι σωστό το θέμα για την απορία μου αν δεν είναι ας μεταφερθεί παρακαλώ..
Λοιπόν βρίσκω μια πτήση από Σανγκάη προς Κωνσταντινούπολη μέσω Αθήνας περίπου στην μισή τιμή το πρώτο σκέλος Σανγκάη-Αθήνα με Juneyao και Αθήνα Κων/πόλη με Aegean με διάφορα 5 ωρών Αν δεν ανέβω στην πτήση για Κων/πόλη θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Εγώ θέλω να κατέβω Ηράκλειο από Αθήνα..
Άμα γίνει μια φορά και δεν έχεις σκοπό να ξαναπετάξεις με την εν λόγω εταιρεία σύντομα, μπορείς να το κάνεις. Άμα δεν έχεις δώσει και τις αποσκευές σου, τότε είναι όλα εύκολα.

Δε πρόκειται να σε κάνουν ban για μια φορά.

hamurabi

Member
Παιδιά αύριο πρωί φεύγω δύο πανικόβλητες ερωτήσεις της τελευταίας στιγμής.
Έχω κλείσει εισητηριο για jfk μέσω Σουηδίας με την scandinavian airlines.
1)Εφόσον θα πάω να αφήσω μεγάλες βαλίτσες στο γκισέ δεν έχει νόημα για ηλεκτρονικό checkin νωρίτερα έτσι δεν είναι;
2) από σουηδια για jfk που οι βαλίτσες θα αλλάξουν μόνες τους αεροπλάνο πρέπει να κάνω κάποιο check in?
Ευχαριστώ

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Στο γκισέ θα σου τυπώσουν όλες τις κάρτες επιβίβασης ασχέτως αν έχεις κάνει τσεκ ιν νωρίτερα. ΤΙ εννοείς να κάνεις τσεκ ιν για το jfk? Για τις βαλίτσες δεν κάνεις απολύτως τίποτα, θα τις παραδώσεις εδώ και θα τις παραλάβεις στο τελευταίο αεροδρόμιο. (εγώ συνήθως κάνω ηλεκτρονικό τσεκ ιν νωρίτερα αλλά αυτό είναι καθαρή δική μου επιλογή)

fotast

Member
1)Εφόσον θα πάω να αφήσω μεγάλες βαλίτσες στο γκισέ δεν έχει νόημα για ηλεκτρονικό checkin νωρίτερα έτσι δεν είναι;
2) από σουηδια για jfk που οι βαλίτσες θα αλλάξουν μόνες τους αεροπλάνο πρέπει να κάνω κάποιο check in?
Ευχαριστώ
Γιατί να μην διαλέξεις τις θέσεις με ηλεκτρονικό check in με την ησυχία σου και να παραδώσεις μόνον τις βαλίτσες;

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Ευχαριστώ
1)Γιορτινή περίοδος είναι ,κίνηση έχει ..Κάνε ένα ηλεκτρονικο check in για σίγουρα... Τσάμπα είναι...2)Όχι ότι το έχεις κάνει ήδη πριν την αναχώρηση από Ελλάδα

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Ερωτη-Σούλα:
Ταξιδευω με Etihad και εχω 7:40 ανταπόκριση στο Άμπου Ντάμπι. Διάβασα οτι για κάτω απο 8 ωρες δε χρειαζεσαι βιζα, μετά χρειαζεσαι τρανζιτ βιζα. Επειδή είμαι κοντά στο όριο αγχώνομαι και δε ξερω τι να κάνω. Υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργησουν θέμα (αν πχ το δεύτερο σκελος καθυστερήσει να ξεκινήσει και εν τέλει μεινω πανω απο 8 ωρες);

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.779
Μέλη
39.515
Νεότερο μέλος
alkis a.

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom