• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Κινηματογραφική κουβέντα....

MVSylvia

Member
Για την Επιστροφη: τέτοια ταινιάρα, τέτοιοι πρωταγωνιστές και λοιποί ρολοι, γιατί έπρεπε να παίζει αυτό το μωμολο τον Τηλεμαχο?
Η πρώτη μου σκέψη, τι στο καλό σκέφτονταν στο καστ. Και η Ζιλιέτ Μπινός πάντως οριακά μπορούσε να κουνήσει το πρόσωπο της από το πολύ ενέσιμο και τράβηγμα.
Αλλά η ταινία, τι ταινία! Και κανείς δεν μιλάει για αυτήν.

MVSylvia

Member
Don't Die: The Man Who Wants to Live Forever

2024, Netflix

To είχα κατεβάσει στα offline για να έχω κάτι να χαζέψω σε πτήση.
Δεν ξέρω τι να σκεφτώ ακριβώς πάνω σε αυτό που είδα αλλά δεν ήταν καθόλου αδιάφορο.

Μορμόνοι, αυτοκτονικές τάσεις, cult, γονιδιακές θεραπείες, τσαρλατάνοι, επιστήμονες, influencing, οικογενειακό τραύμα, φάρμακα ανοσοκαταστολής ως πείραμα μακροβιότητας, ηθική και νομοθεσία βιοεπιστημων και άλλα πολλά σε ένα κοκτέιλ που σίγουρα σε κάνει να σκεφτείς. Ο άνθρωπος που θέλει να ζήσει για πάντα απίθανη προσωπικότητα, κάτι ανάμεσα σε wannabe θρησκευτικό ηγέτη, σε delulu αρνητή θανάτου, σε θύμα generational trauma, σε ασκητή, σε entrepreneur, σε απατεώνα, σε cyborg, και εγώ δεν ξέρω σε τι, προκαλεί ενδιαφέρον και πολλές και διάφορες σκέψεις.

Δεν ξέρω αν το προτείνω αλλά για μένα δεν ήταν χάσιμο χρόνου.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.779
Μέλη
39.515
Νεότερο μέλος
alkis a.

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα