Marios_Gr
Member
Το θέμα του φθόνου, που ξαφνικά έγινε καραμέλα, το έβαλαν άλλοι αυθαίρετα στη συζήτηση, λες και γνωρίζουν προσωπικά τους γράφοντες εδώ μέσα. Εγώ διατύπωσα ένα -εύλογο θεωρώ- ερώτημα, περισσότερο τεχνικής φύσεως, για ένα νήμα που ποτέ δεν παρακολουθώ, αλλά έτυχε να πέσει μπροστά μου σήμερα.Προσωπικά αν ζήλευα(ειδικά με την έννοια της ζηλοφθονίας) τα πολλά ταξίδια ή οτιδήποτε άλλο,απλώς δεν θα διάβαζα το θέμα.
Επίσης το τι μπορεί να"ζηλέψει"(ακόμα κ με την καλή έννοια ο καθένας)είναι σχετικό με τα γούστα,τις επιθυμίες κλπ...
Προσωπικά έχω συγκεκριμένα μέρη ταξιδιωτικούς στόχους,συγκεκριμένες χώρες,τα ελληνικά νησιά,(αν είναι εφικτό)τα λιγότερα και πολυήμερα ταξίδια κλπ...Οπότε για μένα δεν είναι καν ποσοτικό...Πιο πολύ θέλω να δω όλα τα ελληνικά νησιά όπως ο @psilos3, παρά να κάνω πολλά ταξίδια σε λίγο διάστημα και να περνώ πολύ χρόνο σε αεροπλάνο.Όταν ο @psilos3 ανακοίνωσε πως πήγε σε όλα τα ελληνικά νησιά,όχι μόνο δεν λυπήθηκα αλλά χάρηκα κι εύχομαι να βαδίσω στα χνάρια του...
Αν ζήλευα δεν θα διάβαζα το θέμα.Καθένας ζηλεύει κάτι άλλο, δεν θα περιορίσουν οι άλλοι τα ταξίδια τους για αυτό.
Ακόμα κι αν έχω απορία πώς κάποιος έχει τόσο χρόνο ή χρήμα για ταξίδια,δεν θα τον φθονήσω,δεν μπορώ να καταλάβω αν κάποιος δεν βρίσκει καμία χαρά κ δυσανασχετεί γιατί να διαβάσει για τα ταξίδια των άλλων....