• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Η κλασική ερώτηση

MarieAries

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Δυτική Αφρική
Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει το νόημα αυτής της συζήτησης. Ο καθένας θα ταξιδεύει οσο θέλει και όπου θέλει και δε θα δώσει λογαριασμό σε κανεναν. Εάν κάποιος αισθάνεται ασχημα που δεν μπορεί να το κανει, ας βγει από αυτό το φόρουμ που είναι ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ.

Προσωπικά ακολουθώ ταξιδιώτες στο ινστα και φβ που κάνουν ταξίδια ασύλληπτα, που εγώ δε θα τα κανω ποτέ στη ζωή μου και το 99% από εδώ μέσα επίσης. Χαίρομαι να τους παρακολουθώ όμως, γι αυτόν ακριβώς τον λόγο! Γιατί θέλω να δω τι υπάρχει σε γωνιές του πλανήτη που δυστυχώς δε θα έχω ποτέ την ευκαιρία να τα δω με τα δικά μου μάτια.

Εάν θες συμβουλές για το πως να κάνεις οικονομικό ταξίδι μπορείς απλά να ρωτήσεις συγκεκριμένα αυτο.
Τα υπόλοιπα είναι αγένεια.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αποκλείω να υπάρχουν άνθρωποι χωρίς κοινά ανθρώπινα χαρακτηριστικά.
Και η χαρά για τις επιτυχίες του άλλου ανθρώπινο χαρακτηριστικό είναι, δεν είναι μοναδικό χαρακτηριστικό ο φθόνος.

Marios_Gr

Member
Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει το νόημα αυτής της συζήτησης. Ο καθένας θα ταξιδεύει οσο θέλει και όπου θέλει και δε θα δώσει λογαριασμό σε κανεναν. Εάν κάποιος αισθάνεται ασχημα που δεν μπορεί να το κανει, ας βγει από αυτό το φόρουμ που είναι ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ.

Προσωπικά ακολουθώ ταξιδιώτες στο ινστα και φβ που κάνουν ταξίδια ασύλληπτα, που εγώ δε θα τα κανω ποτέ στη ζωή μου και το 99% από εδώ μέσα επίσης. Χαίρομαι να τους παρακολουθώ όμως, γι αυτόν ακριβώς τον λόγο! Γιατί θέλω να δω τι υπάρχει σε γωνιές του πλανήτη που δυστυχώς δε θα έχω ποτέ την ευκαιρία να τα δω με τα δικά μου μάτια.

Εάν θες συμβουλές για το πως να κάνεις οικονομικό ταξίδι μπορείς απλά να ρωτήσεις συγκεκριμένα αυτο.
Τα υπόλοιπα είναι αγένεια.
Παρόλα αυτά η ερώτησή μου είχε άλλο περιεχόμενο.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Το σύστημα φορολόγησης είναι στρεβλό και το ξέρουμε όλοι αυτό.
Το κράτος θεωρεί κλέφτες τους ελ. επαγγελματίες και οι ελ. επαγγελματίες θεωρούν το κράτος κλέφτη, άρα τι έχουμε; Τον σκύλο που κυνηγάει την ουρά του.

Marios_Gr

Member
Και η χαρά για τις επιτυχίες του άλλου ανθρώπινο χαρακτηριστικό είναι, δεν είναι μοναδικό χαρακτηριστικό ο φθόνος.
Πίσω από ψευδώνυμα όλοι έχουν τέλεια χαρακτηριστικά και συμπεριφορές. Για να τους δούμε, Γιώργο μου, στην καθημερινότητα τους. Προς τους συνεργάτες τους, τους οικείους τους, τους αγνώστους στο δρόμο, που παρκάρουν, που πετάνε τα σκουπίδια τους, τί γράφουν στο Facebook, τί πολιτικές απόψεις έχουν κλπ;

Marios_Gr

Member
Το σύστημα φορολόγησης είναι στρεβλό και το ξέρουμε όλοι αυτό.
Το κράτος θεωρεί κλέφτες τους ελ. επαγγελματίες και οι ελ. επαγγελματίες θεωρούν το κράτος κλέφτη, άρα τι έχουμε; Τον σκύλο που κυνηγάει την ουρά του.
Καλά, δεν θα αναλύσουμε εδώ το φορολογικό ζήτημα. Εννοώ ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν άνετες ζωές στην Ελλάδα, γιατί στην πραγματικότητα υποχρεώνουν τους άλλους να τους τις πληρώνουν.

alma

Member
Προσωπικά αν ζήλευα(ειδικά με την έννοια της ζηλοφθονίας) τα πολλά ταξίδια ή οτιδήποτε άλλο,απλώς δεν θα διάβαζα το θέμα.

Επίσης το τι μπορεί να"ζηλέψει"(ακόμα κ με την καλή έννοια ο καθένας)είναι σχετικό με τα γούστα,τις επιθυμίες κλπ...

Προσωπικά έχω συγκεκριμένα μέρη ταξιδιωτικούς στόχους,συγκεκριμένες χώρες,τα ελληνικά νησιά,(αν είναι εφικτό)τα λιγότερα αλλά πολυήμερα ταξίδια κλπ...Οπότε για μένα δεν είναι καν ποσοτικό...Πιο πολύ θέλω να δω όλα τα ελληνικά νησιά όπως ο @psilos3, παρά να κάνω πολλά ταξίδια σε λίγο διάστημα και να περνώ πολύ χρόνο σε αεροπλάνο για σύντομες αποδράσεις που το βρίσκω κουραστικό.Όταν ο @psilos3 ανακοίνωσε πως πήγε σε όλα τα ελληνικά νησιά,όχι μόνο δεν λυπήθηκα αλλά χάρηκα κι εύχομαι να βαδίσω στα χνάρια του...

Αν ζήλευα δεν θα διάβαζα το θέμα.Καθένας ζηλεύει κάτι άλλο, δεν θα περιορίσουν οι άλλοι τα ταξίδια τους για αυτό.Άλλος ζηλεύει το γύρο του Καυκασου,άλλος το γύρο της Λατινικής Αμερικής(το τι είναι ταξιδάρα για τον καθένα είναι σχετικό,αν σκεφτείς ποιός θα ζηλέψει δεν θα γράψεις για τίποτα)

Ακόμα κι αν έχω απορία πώς κάποιος έχει τόσο χρόνο ή χρήμα για ταξίδια,δεν θα τον φθονήσω,δεν μπορώ να καταλάβω αν κάποιος δεν βρίσκει καμία χαρά κ δυσανασχετεί γιατί να διαβάσει για τα ταξίδια των άλλων....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.777
Μέλη
39.509
Νεότερο μέλος
pantelis93

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom