dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΔΟΥ Κορίνθου
Τον αγαπω. Τον αγαπώ. Τον αγαπώ...Τι θες κυριε? Τραβα στη γυναικα σου που σε περιμενει
Οσκαρ Ουαιλντ
Τον αγαπω. Τον αγαπώ. Τον αγαπώ...Τι θες κυριε? Τραβα στη γυναικα σου που σε περιμενει
Α, συγγνώμη, δεν κατάλαβα ότι είστε κυρία. Αν και θα έπρεπε ίσως να το είχα καταλάβει.Ε ναι καλη μου γιατι ειμαι και χαζη
Θες να κανονισω μια αλλη εκδηλωση που θα κοβουμε πιτα και θα δειχνουμε τη φορολογικη μας δηλωση και το Ε9, του νοου αζμπετε και να δουμε και με ποιον ταιριαζεις?Μπράβο, παιδιά, καλά κάνετε. Εμένα αυτά με τους συλλόγους και τις κλειστές λέσχες δεν με ενδιαφέρουν. Γιατί δεν με ενδιαφέρει να συναναστρέφομαι ανθρώπους με μοναδικό κριτήριο το ότι έτυχε να έχουμε ένα κάποιο κοινό ενδιαφέρον. Γιατί πιθανότατα σε άλλα δεκαπέντε πράγματα δεν θα ταιριάζουμε. Πόσο μάλλον όταν μαζεύονται για να κόβουν πρωτοχρονιάτικες πίτες.
Ναι κι εγω απορω γιατι γενικοτερα πιανεις πουλια στον αεραΑ, συγγνώμη, δεν κατάλαβα ότι είστε κυρία. Αν και θα έπρεπε ίσως να το είχα καταλάβει.
βάλε και ζώδια μέσα. Λέοντας με καρκίνο με λήγοντα ΑΦΜ 34 κλπ. Και φορολοταρία θα περάσουμε τέλεια.Θες να κανονισω μια αλλη εκδηλωση που θα κοβουμε πιτα και θα δειχνουμε τη φορολογικη μας δηλωση και το Ε9, του νοου αζμπετε και να δουμε και με ποιον ταιριαζεις?
Αλλα θα φοραμε μασκες να κρυβουμε την ομορφια μας γιατι ειναι ναρκισσισμος κι η εμφανιση. Να φοραμε και τα ιδια ρουχα γιατι ειναι ναρκισσισμος η περιποιημενη εμφανιση.βάλε και ζώδια μέσα. Λέοντας με καρκίνο με λήγοντα ΑΦΜ 34 κλπ. Και φορολοταρία θα περάσουμε τέλεια.
Ε αυτο περιμενουμε κι εμεις: τα Θεοφανεια! Μπας και φυγουν οι καλικαντζαροιΑχ βρε "σαταναδες", που μας ελεγε ενας θρησκευτικος στο Γυμνασιο, ευκαιριες ψςχνετε για να ξεδωσετε..Γι αυτο ειναι αυριο Θεοφανεια.. για να νας φωτισει ο Θεός.. δεν το πολυβλέπω δηλαδη αλλά λέμε τωρα..
Δεν προσφερει τιποτα το τοπικ περα απο ανουσιες προσωπικες αντιπαραθεσεις..
Απ οτι βλέπω θα κλειδωθει το παρόν αρκει ομως να μεινει ξεκλειδωτο το μέλλον..
Για μένα αυτό το σχόλιο ειναι το καλύτερο μέσα σε ολόκληρο το φόρουμ!! είσαι Θεός!Ενώ όταν μιλάτε για ταξίδια είναι πιο συναρπαστικό...
ο σουγκαρ Ντάντι βγαίνει και σε zero;Κάνω πιάτσα κάθε βράδυ στη Γιαννιτσών, κι έχω κι έναν σούγκαρ ντάντι που μου τα πληρώνει.
Άλλη απορία?