• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Η κλασική ερώτηση

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Marios_Gr

Member
Φίλε, στο Περού δεν έχω τη δυνατότητα να πάω, και όμως έχω "ταξιδέψει" διαβάζοντας τις ιστορίες των άλλων και τους ευχαριστώ και χαίρομαι που μου έδωσαν αυτή τη χαρά.
Προτείνω να σου μειώσουμε το μισθό στο μισό και να σε βάζουμε να διαβάζεις ιστορίες για το πώς περνάει ο Σταύρος Νιάρχος. Θα δεις ότι θα χαρείς στο τέλος.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ουδείς χαίρεται και πιθανώς, μάλιστα, να πικραίνεται. Η γνώμη μου είναι να γίνουμε λιγότερο αυτοαναφορικοί.
Εγώ ξέρω ΠΟΛΛΟΥΣ που χαίρονται, ήδη μερικοί στο έγραψαν. Το να κάνεις αναγωγή της δικής σου άποψης σε όλους είναι ολίγον... αυτοαναφορικό.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Προτείνω να σου μειώσουμε το μισθό στο μισό και να σε βάζουμε να διαβάζεις ιστορίες για το πώς περνάει ο Σταύρος Νιάρχος. Θα δεις ότι θα χαρείς στο τέλος.
Όταν ζεις σε μια καπιταλιστική κοινωνία με πολλά οικονομικά στρώματα αποδέχεσαι το επίπεδο που βρίσκεσαι, αν είναι εφικτό αναρριχάσαι διαφορετικά παραμένεις εκεί και προσαρμόζει τη ζωή σου ανάλογα με τις δυνατότητές σου.

paefstra

Member
Δεν χαίρονται, λένε το κοινωνικά πολιτικά ορθό.
Ωρα ειναι να μας πεις οτι ζηλευουμε τον @taver που δεν προλαβαινει να πλυνει ρουχα ενω εγω που εχω καθε Κυριακη βραδυ τα ρουχα φρεσκοσιδερωμενα και μοσχομυριστα για τη Δευτερα ειμαι πιο δυστυχης. Μην τρελαθουμε κιολας, τα ρουχα ειναι σημαντικοτερα.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Εγώ θα το ανεβάσω γιατί είμαι μισθωτός. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες που κάνουν δύο φορές τον γύρο του πλανήτη κάθε χρόνο, θα το ανεβάσουν;;;
Νάτη και η ταξική ζήλια...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.779
Μέλη
39.514
Νεότερο μέλος
Xanthos87