Νομιζω πώς αυτο που εννοεί, (καπως ετσι νιωθω κι εγω), ειναι οτι η Ευρωπη ειναι πανω-κατω προβλεψιμη υπο την εννοια οτι δεν παθαινεις πολιτισμικο σοκ οπως οταν ταξιδεψεις σε μιαν αλλη ηπειρο που η κουλτουρα (χαρακτηριστικα εμφανισης, κουζινα, μουσικη, ντυσιματα, θρησκεια, εθιμα) ειναι εντελως διαφορετικα.Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα ταξίδι σε ξένα κράτη (κι όχι μόνο) μπορεί να είναι ΄΄πλέον, βαρετά΄΄! Είμαι της άποψης ότι όσες φορές και να πάει κανείς, πάντα κάτι θα έχει να δεί , μάθει, θαυμάσει που δεν πρόσεξε τις προηγούμενες! Άσε που κάποιοι δεν μπορούν επισκεφθούν πολύ ακριβούς προορισμούς.
Καλησπέρα,Σκεψεις για 2 βδομαδες Σρι Λανκα με κανα 2 ημερο Σιγκαπουρη ή Κουαλα Λουμπουρ τον Αυγουστο. Ενα 4ημερο Αμπου Νταμπι - Ντουμπάι το Μαρτη (αν βγαλει κανα ξεφτιλισμενο εισιτηριο η Wizz - δεν σκιζω τα βρακια μου αλλωστε) και κανα 3ημερακι καπου Ευρωπη (ισως Βενετια - που καθε χρονο παω και ποτε δεν παω ).
Δεν εχω ιδεα. Περιμενα black friday μηπως βγει τιποτα αλλα δεν...Καλησπέρα,
ποιά τιμή εισιτηρίου θεωρείται καλή για Σρι Λάνκα; Έκλεισες;
Μπαλι... εχει ζεστο καιρο τον Αύγουστο και δεν ειναι βροχερη περιοδος.Πάσχα: Βιέννη
Αύγουστο : Κορέα;
Καμια πρόταση για Αύγουστο μετά την Κορέα; Κάπου που να μην βρέχει κ να λιαστούμε;
Έχει αρκετά μέρη και η Ευρώπη που μπορείς όχι να πάθεις πολιτισμικό σοκ αλλά να σε ιντριγκάρουν κάπως. Αρκεί να περιπλανηθεις στην επαρχία και σε περιοχές που δεν είναι καθόλου τουριστικές συνήθως.Νομιζω πώς αυτο που εννοεί, (καπως ετσι νιωθω κι εγω), ειναι οτι η Ευρωπη ειναι πανω-κατω προβλεψιμη υπο την εννοια οτι δεν παθαινεις πολιτισμικο σοκ οπως οταν ταξιδεψεις σε μιαν αλλη ηπειρο που η κουλτουρα (χαρακτηριστικα εμφανισης, κουζινα, μουσικη, ντυσιματα, θρησκεια, εθιμα) ειναι εντελως διαφορετικα.
ΙνδονησίαΜπαλι... εχει ζεστο καιρο τον Αύγουστο και δεν ειναι βροχερη περιοδος.