2024 ! Που θα πάμε ? ε ? που ?

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Είμαι φορολογούμενος της ΙΓ ΔΟΥ Αθηνών και όλα μου τα εισοδήματα είναι δηλωμένα μέχρι δεκάρας.
Για λόγους προσωπικών δεδομένων, αυτή θα είναι η απολύτως τελευταία φορά που δίνω δημόσια οικονομικά στοιχεία για τα ταξίδια μου.

Από τις 86 Διαμονές, οι 19 ήταν μέρος οργανωμένων πακέτων, οπότε δεν γνωρίζω την επιμέρους τιμή της διαμονής. Από τις υπόλοιπες 67, οι 6 ήταν δωρεάν σε σπίτι, 23 σε κλασσικά δωμάτια με μπάνιο, 9 σε ιδιωτικά δωμάτια με πρόσβαση σε κοινόχρηστο μπάνιο, 29 σε κοιτώνες hostel), και κόστισαν €3023.90

Για τις πτήσεις αυτού το εξαμήνου ξόδεψα συνολικά €5316.17 . Στην τιμή περιλαμβάνονται και €46.00 ακυρωτικά τέλη award εισιτηρίων της A3, καθώς και ότι πλήρωσα για επιλογές θέσης, Upgrade Challeneges κ.ο.κ. Επίσης, ξόδεψα και 72470 μίλια A3.

Αν εξαιρέσεις τις 6 πτήσεις με την Αφγανική εταιρία Kam Air, που είναι ιδιαίτερα ακριβή, οι υπόλοιπες 77 πτήσεις κόστισαν €4420.81 .

(οι μετατροπές διαφόρων νομισμάτων σε ευρώ είναι με την επίσημη ισοτιμία της μέρας πληρωμής, καθώς οι πληρωμές, στα καταλύμματα κυρίως, έγιναν σε διάφορα νομίσματα).
Ε9; 😉😜😁
Να συνεχίσεις φίλε μου τα ταξίδια. Ταξιδεύουμε και μεις μαζί σου!

piccolo_mondo

Member
Μπραβο @taver, ευχομαι να εχεις υγεια και δυναμη να συνεχιζεις ετσι!
Μια απορια εχω: δεν κουραζεσαι? Δεδομενου οτι καπακι μετα απο καθε ταξιδι επιστρεφεις στην δουλεια, πώς αντεχεις ολα αυτα τα πηγαινε-ελα, ανοιξε-κλεισε βαλιτσες καθε τρεις και λιγο?
Μπραβο παντως!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μιας και το θίγεις @piccolo_mondo εγώ άρχισα να κουράζομαι . Φέτος πήγα Γενάρη Ιταλία, Φλεβάρη Πορτογαλία, Μαρτη Όλυμπο , Απρίλιο Ισλανδία, Μάιο Πάσχα Στερεά Ελλάδα, Ιούνιο Οδικό μέχρι το Μαυροβούνιο, ενώ εχω κλείσει και για Ιούλιο & Αύγουστο & Σεπτέμβριο. Νιώθω ότι πρέπει να αρχίσω να χαλαρώνω, να περνάω περισσότερο χρόνο στην πόλη μου, ακόμα και άδεια να καθίσω σπιτάκι μου. Όταν έχεις και γάτες αλλάζει το πράγμα :)
Για το επόμενο έτος λέω να καθίσω στα αυγά μου. Είμασταν μεταξύ Παταγονίας και Κουβας, αλλά θέλω καλοκαίρι να τιμήσω τις Κυκλαδες . Ίσως πάω κανένα σόλο μόνο που το έχω κι αυτό ανάγκη, και σίγουρα είναι στη λιστα το Αζερμπαιτζαν που μου γλυστρά από το 2020.

piccolo_mondo

Member
Μιας και το θίγεις @piccolo_mondo εγώ άρχισα να κουράζομαι . Φέτος πήγα Γενάρη Ιταλία, Φλεβάρη Πορτογαλία, Μαρτη Όλυμπο , Απρίλιο Ισλανδία, Μάιο Πάσχα Στερεά Ελλάδα, Ιούνιο Οδικό μέχρι το Μαυροβούνιο, ενώ εχω κλείσει και για Ιούλιο & Αύγουστο & Σεπτέμβριο. Νιώθω ότι πρέπει να αρχίσω να χαλαρώνω, να περνάω περισσότερο χρόνο στην πόλη μου, ακόμα και άδεια να καθίσω σπιτάκι μου. Όταν έχεις και γάτες αλλάζει το πράγμα :)
Για το επόμενο έτος λέω να καθίσω στα αυγά μου. Είμασταν μεταξύ Παταγονίας και Κουβας, αλλά θέλω καλοκαίρι να τιμήσω τις Κυκλαδες . Ίσως πάω κανένα σόλο μόνο που το έχω κι αυτό ανάγκη, και σίγουρα είναι στη λιστα το Αζερμπαιτζαν που μου γλυστρά από το 2020.
Μα Φενια μου κι εγω βλεπω οτι αρχιζω να κουραζομαι κι ας κανω πολυ λιγοτερα ταξιδια απο αυτα που γραφεις εσυ.. και δεν μου αρεσει καθολου αυτο το feeling, δεν θελω να κουραζομαι με τα ταξιδια γ@μωτο.. :(

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μα Φενια μου κι εγω βλεπω οτι αρχιζω να κουραζομαι κι ας κανω πολυ λιγοτερα ταξιδια απο αυτα που γραφεις εσυ.. και δεν μου αρεσει καθολου αυτο το feeling, δεν θελω να κουραζομαι με τα ταξιδια γ@μωτο.. :(
Εγώ δε κουράζομαι από τα ταξίδια αλλά από το αέναο φευγιό . Δηλαδή δε με κουράζει η διαδικασία αλλά το να λείπω από την καθημερινότητα μου.
Εσυ έχεις και μικρά παιδιά και είναι λογικο να κουράζεσαι σωματικά .

piccolo_mondo

Member
Εγώ δε κουράζομαι από τα ταξίδια αλλά από το αέναο φευγιό . Δηλαδή δε με κουράζει η διαδικασία αλλά το να λείπω από την καθημερινότητα μου.
Εσυ έχεις και μικρά παιδιά και είναι λογικο να κουράζεσαι σωματικά .
Εμενα το φευγιο με ξεκουραζει.. αυτο με σωζει. Με κουραζουν τα πρακτικα, πηγαινε στο αεροδρομιο, μπες στο αεροπλανο, κατσε ακουνητος τοσες ωρες, βρες τροπο να πας στο ξενοδοχειο κλπ κλπ.. Ισως βεβαια φταιει που σερνω μαζι και 2 μικρα...

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Έκλεισαν οι 2 εβδομάδες τον Αύγουστο σε Πορτογαλία - Ισπανία. Το πρόγραμμα έχει Πόρτο, Λισαβόνα, μία μονοήμερη Ταρίφα-Γιβραλτάρ, Μαδρίτη και Βαρκελώνη. Δύσκολο πρόγραμμα με τρέξιμο (και πολύ ζέστη) αλλά δεν πτοούμαστε!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τα γράφω για να αυτοδεσμευθω:
Γενάρη Κουβέιτ, Σ. Αραβία, Κατάρ
Φλεβάρη Τυνησία και Μαλδίβες

Απρίλιο Σουρινάμ ίσως και κατι εκεί τριγύρω

Μαιο-Ιουνιο: 2 εκ των Κορεα-Ταιβαν-Φιλιππινες-

Και Σεπτέμβριο ελπίζω να κάνω το περσινό ακυρωθεν σε 5 αφρικανικές χώρες.
Ιανουάριος και Φεβρουάριος έγιναν.
Απρίλιο ναι, εκτός από Σουρινάμ και Γουιάνα και Γαλλική Γουιάνα
Μάιο-Ιούνιο πήγα Κορέα, Μπρουνέι, Φιλιππίνες, Ταϊβάν
Σεπτέμβριο ΗΠΑ (Σικάγο και Τέξας) και Χίο.

Η Αφρική αναβολή για του χρόνου. Δε βλέπω κάτι άλλο για μέσα στο 2024 (και πολλά ήταν).

fotast

Member
Ιανουάριος και Φεβρουάριος έγιναν.
Απρίλιο ναι, εκτός από Σουρινάμ και Γουιάνα και Γαλλική Γουιάνα
Μάιο-Ιούνιο πήγα Κορέα, Μπρουνέι, Φιλιππίνες, Ταϊβάν
Σεπτέμβριο ΗΠΑ (Σικάγο και Τέξας) και Χίο.

Η Αφρική αναβολή για του χρόνου. Δε βλέπω κάτι άλλο για μέσα στο 2024 (και πολλά ήταν).
Δέχεσαι παραγγελίες για ιστορίες; :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα