Sam-chal
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Απρογραμμάτιστο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού, Χιλή, Βολιβία
Ε9;Είμαι φορολογούμενος της ΙΓ ΔΟΥ Αθηνών και όλα μου τα εισοδήματα είναι δηλωμένα μέχρι δεκάρας.
Για λόγους προσωπικών δεδομένων, αυτή θα είναι η απολύτως τελευταία φορά που δίνω δημόσια οικονομικά στοιχεία για τα ταξίδια μου.
Από τις 86 Διαμονές, οι 19 ήταν μέρος οργανωμένων πακέτων, οπότε δεν γνωρίζω την επιμέρους τιμή της διαμονής. Από τις υπόλοιπες 67, οι 6 ήταν δωρεάν σε σπίτι, 23 σε κλασσικά δωμάτια με μπάνιο, 9 σε ιδιωτικά δωμάτια με πρόσβαση σε κοινόχρηστο μπάνιο, 29 σε κοιτώνες hostel), και κόστισαν €3023.90
Για τις πτήσεις αυτού το εξαμήνου ξόδεψα συνολικά €5316.17 . Στην τιμή περιλαμβάνονται και €46.00 ακυρωτικά τέλη award εισιτηρίων της A3, καθώς και ότι πλήρωσα για επιλογές θέσης, Upgrade Challeneges κ.ο.κ. Επίσης, ξόδεψα και 72470 μίλια A3.
Αν εξαιρέσεις τις 6 πτήσεις με την Αφγανική εταιρία Kam Air, που είναι ιδιαίτερα ακριβή, οι υπόλοιπες 77 πτήσεις κόστισαν €4420.81 .
(οι μετατροπές διαφόρων νομισμάτων σε ευρώ είναι με την επίσημη ισοτιμία της μέρας πληρωμής, καθώς οι πληρωμές, στα καταλύμματα κυρίως, έγιναν σε διάφορα νομίσματα).
Να συνεχίσεις φίλε μου τα ταξίδια. Ταξιδεύουμε και μεις μαζί σου!