nickostraveller
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Αμπου Νταμπι με 50 βαθμους Ιουλιο δεν παω ουτε με 4 ευρω ,ποσο μαλλον με 450Όλα τα αεροπορικά για καλοκαίρι είναι στο θεό. Άραγε θα μείνουν έτσι οι τιμές ή είναι απλά νωρίς; Παράδειγμα Αμπου Ντάμπι 450€ για Ιούλιο χωρίς αποσκευή … με Wizz …
Για Ουζμπεκισταν το θέλω, στοπ οβερ.Αμπου Νταμπι με 50 βαθμους Ιουλιο δεν παω ουτε με 4 ευρω ,ποσο μαλλον με 450
Ευτυχως δεν εχω κοιταξει ακομα για καλοκαιρινα ταξιδια και απογοητευτω απο τωρα..
Πιστευω ναι ειναι νωρις και απο Φεβρουαριο,Μαρτιο θα υπαρχει μια πιο καλη εικονα και απο πτησεις και τιμες κλπ,δεν ειμαι και σιγουρος γιατι ποτε δεν εχω κλεισει κατι απο τοσο νωρις ,ειμαι πιο πολυ του τελευταια στιγμη
για Τασκένδη;Για Ουζμπεκισταν το θέλω, στοπ οβερ.
Είτε Τασκένδη είτε Σαμαρκανδη. Αλλά νταξει, άμα δε μας κάτσει πάμε και αλλου.για Τασκένδη;
για Τασκένδη οι Τούρκοι από εδώ είναι μονόδρομος.Είτε Τασκένδη είτε Σαμαρκανδη. Αλλά νταξει, άμα δε μας κάτσει πάμε και αλλου.
Τα έχω ψάξει όλα όσα λες!! Από Σοφια κλείσαμε κάτι άλλο προς Ασία για το Πάσχα meanwhile είπα τη χώρα «Πάκι…» και πριν ολοκληρώσω και πω -σταν ο καλός μου άλλαξε 4-5 χρώματαγια Τασκένδη οι Τούρκοι από εδώ είναι μονόδρομος.
για σαμαρκανδη από αμπου όντως πολύ οικονομικά. ρίξτε μια ματιά για να πας αμπου από Σόφια μιας και είμαστε κοντά (το κόβει όμως μεσα Ιουνίου) , η από κουταισι... το ξέρω είναι ο γύρος του κόσμου αλλά το ταξίδι είναι περιπέτεια.
εμένα δεν θα με χάλαγε μια μέρα η δυο κουταισι και όσο χρειάζεται για αναμονή στο αμπου.